lijecenje homoseksualaca po grozdovom programu!
- Babe In Toyland
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
"-jasno odvojiti homoseksualnu orijentaciju koju treba prihvatiti od homoseksualnog čina koji nije u skladu s ljudskom prirodom"
I sada se zbog toga vjerojatno smatraju super liberalnima buduci da uce djecu da "prihvacaju" homoseksualce.
Mi bi valjda trebali biti sretni zbog toga sto ih, zacudo, ne uce da je to bolest.
Naravno, seks nije u skladu s prirodom buduci da je to nesta prljavo, odvratno i ne sluzi za reprodukciju. Plus tisucu drugih razloga.
Ne znam zasto, ali ovakve stvari me uvijek iznova neizmjerno nazivciraju.
I sada se zbog toga vjerojatno smatraju super liberalnima buduci da uce djecu da "prihvacaju" homoseksualce.
Mi bi valjda trebali biti sretni zbog toga sto ih, zacudo, ne uce da je to bolest.
Naravno, seks nije u skladu s prirodom buduci da je to nesta prljavo, odvratno i ne sluzi za reprodukciju. Plus tisucu drugih razloga.
Ne znam zasto, ali ovakve stvari me uvijek iznova neizmjerno nazivciraju.
I onyl like those things cause I love to see them break
- Babe In Toyland
- Babe In Toyland
-
Black_feniks
Ma ne pa Thompsona i svećenike treba zakonom zabranit djeci to je grozno...I zašto vjeroučitelji hoće predavat seksualni odgoj ako misle da je sex grijeh???? Oni bi to rado prakticirali djeci......đubradBabe In Toyland je napisao/la:Heh, nadam se.
Osim onih kojima su Thompson i ekipa zatrovali mozak.
Normal people frighten me!
ovo sve je jedna veliak zalost... ova 2008 je tolko pogubna za hrvatski narod da je to uzas, prvo nato ,pa poskuljenja, pa tolka samoubijstva i nesrece i josh nam i ovakva sramota treba... josh kad bi ove godine ushli i europsku unije majke mi moje skocila bi sa vlastitog nebodera...
uglavnom ovo je sramota nevidjena da mi se jednostavno plache...
e da... za sve vas na fejsbuku podrzite grupu na ovu temu
http://www.facebook.com/group.php?gid=17077506468
uglavnom ovo je sramota nevidjena da mi se jednostavno plache...
e da... za sve vas na fejsbuku podrzite grupu na ovu temu
http://www.facebook.com/group.php?gid=17077506468
One good thing about music, when it hits you fell no pain