Razlika u godinama

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
look at her
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Kontakt:

Post Postao/la look at her » 19 svi 2008 19:48

potpisujem, dakako, sve ovo što se da potpisati :D

ali ne volim kad me se uopće podsjeća na postojanje nečega poput "razlike u godinama", jer se osjećam grozno kad se, kao primjerice sada, lagano zajubim u nekoga... omg pa nije valjda toliko - duplo starijeg (!! ovo je rekord !!) od mene.

(nadam se da se neću za istač zaljubiti, ipak. :D)

tješi me što ona prava "razlika u godinama" ne bi bila toliko vidljiva u ovom slučaju. zapravo, bila bi vidljivija s nekim malo mlađim nego s nekim puno starijim, u mojem slučaju. da.

pospanka

Post Postao/la pospanka » 20 svi 2008 11:59

ja sam uvijek gledala starije žene.. a bila s mlađima, to me smetalo i onak deprimiralo jer mi je trebao netko tko će mi pokazat put kad sam bila izgubljena.. na trenutak sam dobila ženu stariju od mene 10-tak godina, nažalost otišla je s mojom bivšom koja je još 3 godine mlađa od mene.. jbg.. očito su bitne karakterne razlike ili nekima jednostavno odgovara pisat zadaće.. :roll:
..tu sam negdje.. ;)

Ameli

Post Postao/la Ameli » 30 svi 2008 11:14

bitan je karakter..kazu nisu godine..ali kad ides u ozbiljnu vezu,ponekad je bitna ta razlika u godinama..sto je veca razlika,cini mi se da su razlicitije zelje..ona je mladja i nije prozivjela koliko i ja..e ona bi naravno da prozivi,sve ono sto san ja vec prosla..a ja bi tila mir i stabilnost.. i sad reci da godine nisu bitne..ako san to ikad izjavila sto je moguce da jesan..sad to povlacim..jer karakter se izgradjuje s godinama..pa moja ocekivanja da se podudaramo,postaju ne realna..dolazi do konflikta i zakidanja zelja jedne strane..

duhsaplavimokom

Post Postao/la duhsaplavimokom » 30 svi 2008 12:38

meni je važno da ona bude starija ali nekako naliječem na neke koje jesu starije ali brate mili shebane pošto su prošle sve te stvari koje su prošle i samo važu i premišljaju itd a onda me izmore sa otime

da mi je nać neku stariju koja ima vjere u ljubav i ono neš da krene sve iznova i da se preda a ne da gleda kako bi mene uglavila u svoj život a da nemam nikakvog utjecaja na nju i njen život hmmm

sve u svemu bitan mi je razlika u godinama,volim kada je barem 5g starija od mene i oduvijek me privlače starije,nešto u njma i na njima :inlove:
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

Black_feniks

Post Postao/la Black_feniks » 30 svi 2008 13:34

Mene isto privlače starije.... Volim neku zrelost i ozbiljnost,a i kad su tako damn kjut
Normal people frighten me!

whatever

Post Postao/la whatever » 30 svi 2008 14:25

Možda nije stvar u brojkama, ali brate, vrijeme utječe i na tikvu, ne samo na kožu.
Epizodna uloga.

Odgovorite