You divine creature

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
Hurt_me_badly

You divine creature

Post Postao/la Hurt_me_badly » 24 svi 2008 03:07

First of all....i am drunk pa mi nemojte zamjerit što ću natrkeljit svakakve gluposti ovdje...Nisam ti nikada probala prići,vjerojatno nikada ni neću.Samo te gledam iz sjene i to već skoro dvije godine.Patetično,znam znam....ali kako da išta učinim kad si totalno van moje lige.Znam da nisam tvoj tip i zato se neću ni truditi...Otkad sam te prvi put vidjela,znala sam da neću izbiti tvoj lik iz glave,i obećala sam sama sebi da neću više dolaziti u Global,jer znam da ću te sigurno vidjeti,i uvijek te vidim.I onda me boli...neznam točno zašto.Ponašam se ko zatelebana blesača a progovorila sam s tobom svega dvije,tri riječi u životu...a kad prođeš pored mene,noge mi se doslovno odsjeku.I to ne prestaje.Kad te vidim popizdim i onda davim frendice dva tjedna sa pričama o tebi,kako si ovo,kako si ono,svaki put kad te vidim zapamtim što si imala na sebi,znam i koju muziku voliš....onda se malo smirim do sljedećeg puta kad te ponovno sretnem. Jesus,znam da je ovo totalno stupid i childish ali nemogu si pomoći.Evo,nemam hrabrosti ni napisati kako se zoveš,a jako dobro znam kako se zoveš.Izgleda da ću te samo nastaviti gledati iz kuta,gledati te kako plešeš i ne mičeš taj svoj preslatki smajl sa lica..Blago onoj koja te ima i koja te ljubi :)ako se slučajno prepoznaš u ovome,ili mene...forgive me...I really think you are the most beautiful girl I've ever seen.

weirdo
cudnovata
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la weirdo » 24 svi 2008 09:13

eto i tebi je sad bolje? kak će ti bit bolje kad nitko ne zna o kome se radi??
da znamo, rekle bi ti, aaaaa ona je udata, nema oko, kleptomanka je. ili bi došla neka pička (nexus) :D da ti kaže kako je ona fakat van tvoje lige tek toliko da probudi revolt u tebi i isprovocira te na ulet.

a ovako će večina cura, nesklone egocentričnosti, kakve i jesmo :D potajno drkat na to da se radi o njima.
htjela si dat kompliment a unjela si nemir!! :D
(šalim se) :D
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

Hurt_me_badly

Post Postao/la Hurt_me_badly » 24 svi 2008 11:45

hehhe,of course da mi nije bolje,ali sam preveliki coward da kažem nešto konkretno,pa moram ovako :)a i pouzdano znam da ima curu tako da to nije u pitanju :D

angel_19

Post Postao/la angel_19 » 24 svi 2008 12:33

Ah...znam kak ti je...još ako dobiš njen dodir,zagrljaj....
više ti nije ništa važno osim nje i tog trena...
srce sto na sat počinje lupat,pa te trnci prođu tijelom....
al shvatiš da,možda,samo to i jedino možeš imat...
jer...nisi njen tip osobe,pa ona ima curu...
i kak se kaže "nada umire posljednja".... :aha: :aha:
sve će doć na svoje...pričekaj malo,možda ti se ipak posreći ;) ;)

nika

Post Postao/la nika » 24 svi 2008 12:53

weirdo je napisao/la:
da znamo, rekle bi ti, aaaaa ona je udata, nema oko, kleptomanka je. ili bi došla neka pička (nexus) :D da ti kaže kako je ona fakat van tvoje lige tek toliko da probudi revolt u tebi i isprovocira te na ulet.
:roftl: nema oko???? :roftl:
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

Black_feniks

Post Postao/la Black_feniks » 24 svi 2008 18:19

Isse bože
Bar znaš da je gay i ak prekine sa curom možeš uskočit...
Kaj da si se zacopala u heavy strejtušu?
Normal people frighten me!

Judina sestra

Post Postao/la Judina sestra » 31 svi 2008 21:13

Black_feniks je napisao/la:Isse bože
Bar znaš da je gay i ak prekine sa curom možeš uskočit...
Kaj da si se zacopala u heavy strejtušu?
koja je razlika između zaljubljivanja u strejt curu koja te zbog očitih razloga neće i zaljubljivanja u gay curu kojoj se ne sviđaš? ishod je isti, osim ako seksualna orijentacija ne podrazumijeva sviđanje u jednom trenutku.
Koliko košta madona bez djeteta?

Cirrocco

Post Postao/la Cirrocco » 31 svi 2008 22:11

pa vidis judina sisterko, ljudi mjenjaju ukuse, ljudi mjenjaju sebe, prioritete i principe..
pa cak i ako u jednom periodu netko nije tvoj tip postoji izvjesno velika sansa (to se zove sazrijevanje) da ce postati tvoj tip..
tako da sansa da ces dobiti priliku itekako postoji.. i u tom slucaju puno je veca ako je osoba iste sex. orjentacije kao i ti..
nekako mi se cini da malo previse skaces a ni jednom nisi viknula hop..
The meaning of life is not ending up dead with well preserved body but sliding in your grave sidewards worn out, out of breath and screaming: "holy shit what an ride!!!"

Ice
Status: U vezi

Post Postao/la Ice » 02 lip 2008 09:43

Nije mi jasno kako će se potencijalna djeva prepoznat kada nema nekog konkretnog opisa???
Šta znaš,možda je u međuvremenu postala slobodna a ti ovako gubiš vrijeme...make a move..pa makar i to bilo da staviš manji opis ovdje kad si već otvarala temu
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history

Ameli

Post Postao/la Ameli » 02 lip 2008 12:03

HotIce je napisao/la:Nije mi jasno kako će se potencijalna djeva prepoznat kada nema nekog konkretnog opisa???
Šta znaš,možda je u međuvremenu postala slobodna a ti ovako gubiš vrijeme...make a move..pa makar i to bilo da staviš manji opis ovdje kad si već otvarala temu
:o hotice,osobno vjerujem da je imala razloga zasto nije stavila opis..sjecas se nedavno,jednog takvog posta..vjerovatno ta cura je odi na forumu..to je bilo njeno ispucavanje,sa spoznajom o stanju,vjerovatno jako dobro spoznajom..zato,tajanstvenost je nekad dobro dosla da ne dodje do prepirki :cool: ..kuzis sto pricam :wink:

Ice
Status: U vezi

Post Postao/la Ice » 02 lip 2008 12:19

ma da kužim....al jbg draže mi je da ju ova nađe,ova je kojim slučajem slobodna,topic se zaključa i svi sretni :)
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history

Ameli

Post Postao/la Ameli » 02 lip 2008 12:23

HotIce je napisao/la:ma da kužim....al jbg draže mi je da ju ova nađe,ova je kojim slučajem slobodna,topic se zaključa i svi sretni :)
..ne bi sad ,da ispadnem pesimist..shvacas zasto sam uzela tvoj navod :cool: ..pusti ih ,nek se nadju oci u oci,ako triba bit skupa bit ce,ako je slobodna,vjerujem da ce ona odma doznati,jer ona ju prati dvi godine :)

Hurt_me_badly

Post Postao/la Hurt_me_badly » 02 lip 2008 20:51

Hehheh ma ja sam kukavica....Draže mi je da ju gledam iz sjene,nego da radim budalu od sebe.I draže mi je da je happy sa curom,pošto znam da je zauzeta,jer čini mi se da su full zaljubljene jedna u drugu.A opis neću davati jer eto,Global je malo mjesto i mala scena i svi sve znaju,a i svrha ovog posta nije bila da saznam dali imam šanse kod dotične i slično,već sam samo htjela olakšat svoju dušu... :cry: Uostalom,kolko sam buljila u nju nije moguće da me nije vidjela.... :D A ako me nije vidjela,možda stvarno ima samo jedno oko? :shinner:

Odgovorite