ĐIZS :?whatever je napisao/la:Haha, okej, okej, fino si se zvlekla sad.
Tak bum si ondak i ja tiplala kak se i spominjem sama sa saobom, pa bumo viiiid'le ko bu sve to čital i kaj već to sve tak nekak, ne.
:)
-
dany
- whatever
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Nemoj ti meni da si lingvistica, palim se na njih.dany je napisao/la:whatever je napisao/la:Haha, okej, okej, fino si se zvlekla sad.
Tak bum si ondak i ja tiplala kak se i spominjem sama sa saobom, pa bumo viiiid'le ko bu sve to čital i kaj već to sve tak nekak, ne.![]()
![]()
palim se na dijalekte. nisam ja džabe lingvist. daj još
Nda, ali nisam ti to popušila jer da si meni došla na ispit i stavljala malo slovo na početak rečenice,
znaš kako bi se hvalila po Krolu lingvistikom, pih.
Epizodna uloga.
-
dany
mala slova,čest izostanak interpunkcije na kraju rečenice,nepostojanje razmaka iza zareza i splitski dijalekt su moj trademarkwhatever je napisao/la:Nemoj ti meni da si lingvistica, palim se na njih.dany je napisao/la:whatever je napisao/la:Haha, okej, okej, fino si se zvlekla sad.
Tak bum si ondak i ja tiplala kak se i spominjem sama sa saobom, pa bumo viiiid'le ko bu sve to čital i kaj već to sve tak nekak, ne.![]()
![]()
palim se na dijalekte. nisam ja džabe lingvist. daj još![]()
![]()
Nda, ali nisam ti to popušila jer da si meni došla na ispit i stavljala malo slovo na početak rečenice,
znaš kako bi se hvalila po Krolu lingvistikom, pih.
![]()
![]()
vidim da ću morat to mijenjat ako tebe želim odvuć u krevet
samo ti,ja,babić,finka i moguš
-
Black_feniks
- Ja sam: lezbijka
- Hidden_soul
- Devil in details
Ahh...
Vidjela sam te dok sam prolazila tamo na Cvjetnom trgu u Benettonovoj trgovini. Graciozno si hodala sa pravim odmjerenim mixom geganja slavonske patke i neuhodanih manekenskih koraka samoprozvanih modela sa hrvatskog top modela. Imala si neke traperice na sebi, ali ne mogu ti opisati kakve jer sam previse bila zauzeta gledanjem u tvoje poprsje. Ono mi je dalo do znanja da mora da si predivna osoba, jer u tako velik hm.. grudni kos, mora da ide neko ogromno srce u koje mogu stati svi ljudi svijeta.
Doduse to bi se moglo reci za tvoj grudnjak, ali nema veze ako stanu samo svi zagrepcani, ja znam da si dobra u dusi. Imas kratku crnu kosicu i odmah sam te morala spaziti jer si pravo osvjezenje u ovim stalnim drustvima dugokosih plavih lezbi. Ne znam sto jos da ti napisem jer nemam bas fotografsko pamcenje, a prosla si kraj mene u trenu i ostala sam fascinirana tobom pa sam zaboravila popamtiti sve bitne detalje po kojima bih te kasnije mogla locirati na crolu. Uglavnom, da, djelujes kao da imas dobru dusu, pa bi se mogla javiti da mi se otvoris i ispricas mi sve svoje najdublje tajne i najskrivenije perverzije. Ako zivis sama i ako nam sreca bude isla na ruku, mozda da me i udomis, nakon sto me mama razbastini.
Zapravo cim sam te vidjela, znala sam da cu ti morati napisati ovaj post za slucaj da si tu i da ovo procitas. Htjela sam ti reci da se javis i da bi katkad mogle na kavu. Ono, nije da sam bas bog zna kako slobodna, ali jedna kava nije varanje, jel tako?
Zapravo htjela sam jos mnogo toga sa tobom, ali sam shvatila da to nisi ti u trgovini u Benettonu nego moj odraz u izlogu.
Ali to nema veze, sad kad ste ovo procitale, ako vam se svidim, mozete se vi javit meni... u cilju svih ovih gorenavedenih stvari.
Vidjela sam te dok sam prolazila tamo na Cvjetnom trgu u Benettonovoj trgovini. Graciozno si hodala sa pravim odmjerenim mixom geganja slavonske patke i neuhodanih manekenskih koraka samoprozvanih modela sa hrvatskog top modela. Imala si neke traperice na sebi, ali ne mogu ti opisati kakve jer sam previse bila zauzeta gledanjem u tvoje poprsje. Ono mi je dalo do znanja da mora da si predivna osoba, jer u tako velik hm.. grudni kos, mora da ide neko ogromno srce u koje mogu stati svi ljudi svijeta.
Doduse to bi se moglo reci za tvoj grudnjak, ali nema veze ako stanu samo svi zagrepcani, ja znam da si dobra u dusi. Imas kratku crnu kosicu i odmah sam te morala spaziti jer si pravo osvjezenje u ovim stalnim drustvima dugokosih plavih lezbi. Ne znam sto jos da ti napisem jer nemam bas fotografsko pamcenje, a prosla si kraj mene u trenu i ostala sam fascinirana tobom pa sam zaboravila popamtiti sve bitne detalje po kojima bih te kasnije mogla locirati na crolu. Uglavnom, da, djelujes kao da imas dobru dusu, pa bi se mogla javiti da mi se otvoris i ispricas mi sve svoje najdublje tajne i najskrivenije perverzije. Ako zivis sama i ako nam sreca bude isla na ruku, mozda da me i udomis, nakon sto me mama razbastini.
Zapravo cim sam te vidjela, znala sam da cu ti morati napisati ovaj post za slucaj da si tu i da ovo procitas. Htjela sam ti reci da se javis i da bi katkad mogle na kavu. Ono, nije da sam bas bog zna kako slobodna, ali jedna kava nije varanje, jel tako?
Zapravo htjela sam jos mnogo toga sa tobom, ali sam shvatila da to nisi ti u trgovini u Benettonu nego moj odraz u izlogu.
Ali to nema veze, sad kad ste ovo procitale, ako vam se svidim, mozete se vi javit meni... u cilju svih ovih gorenavedenih stvari.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Hidden_soul je napisao/la:Ahh...
Graciozno si hodala sa pravim odmjerenim mixom geganja slavonske patke i neuhodanih manekenskih koraka samoprozvanih modela sa hrvatskog top modela. Imala si neke traperice na sebi, ali ne mogu ti opisati kakve jer sam previse bila zauzeta gledanjem u tvoje poprsje. Ono mi je dalo do znanja da mora da si predivna osoba, jer u tako velik hm.. grudni kos, mora da ide neko ogromno srce u koje mogu stati svi ljudi svijeta.
Doduse to bi se moglo reci za tvoj grudnjak, ali nema veze ako stanu samo svi zagrepcani, ja znam da si dobra u dusi. Imas kratku crnu kosicu i odmah sam te morala spaziti jer si pravo osvjezenje u ovim stalnim drustvima dugokosih plavih lezbi.
ex invalid_user
- Hidden_soul
- Devil in details