ok, znam da je ovo specijalizirano i da mnogima ovdje veš još uvijek pere mama, ali molila bih starije koke da se aktiviraju. čisto iskustava radi. tražim novu perilicu sa sušilicom za veš (u jednom uređaju) jer znam već kaj treba tražiti (kategoriju potrošnje, kapacitet pranja i sušenja, centrifugu...)
molim vas, pohvalite se ako imate moćnu mašinu koja super centrifugira, nije glasna i ne gužva veš pri sušenju. ili ako ste za sličnu čule.
indesit je riknuo nakon zasluženih pet godina. razmišljamo o elektroluxu, čitala sam dobre stvari o boschu i aristonu (osim kaj ovaj zadnji navodno dosta ronda, ali i suši 4 kg veša). iako je i taj indesit bio sasvim pristojan... ne znam, nekak mi je glupo kupiti istu mašinu :?
perilica - sušilica
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
imam candy 5kg + 2.5kg.
znaci pere 5 kila. susi 2 i pol kile.
stara je oko godinu dana nije se do sada kvarila.
mislim da je mozda cak svejedno koju ces marku uzeti.
ali ako se ne stedi uzmi "razvikaniju" tek toliko da ti je srce na mjestu ako nesto krene po zlu.
rad sa susilicom moras usavrsiti. nije sve za nju.
ja susim posteljinu. rucnike. krpe. traperice. neke stvari za podoma....
one "finije" susim na striku. posto sam unistila par majica i prekrasnu vestu.
moja nije bucna ima gro programa i susi.
gledaj tocno potrosnju energije. ne po energetskim razredima. posto prizvodjaci svasta navode i da ima barem 800 okretaja.
znaci pere 5 kila. susi 2 i pol kile.
stara je oko godinu dana nije se do sada kvarila.
mislim da je mozda cak svejedno koju ces marku uzeti.
ali ako se ne stedi uzmi "razvikaniju" tek toliko da ti je srce na mjestu ako nesto krene po zlu.
rad sa susilicom moras usavrsiti. nije sve za nju.
ja susim posteljinu. rucnike. krpe. traperice. neke stvari za podoma....
one "finije" susim na striku. posto sam unistila par majica i prekrasnu vestu.
moja nije bucna ima gro programa i susi.
gledaj tocno potrosnju energije. ne po energetskim razredima. posto prizvodjaci svasta navode i da ima barem 800 okretaja.
Zadnja izmjena: jabooka, dana/u 20 lip 2008 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
-
mayflower!
ma znam to da ne ide sve u sušilicu. a znam i da je bolje imati odvojeno. ima mama i to je jedna sasvim druga priča. ali malo je kvadrata...
ja sušim isto samo posteljinu, ručnike, pamučne stvari za po doma, pidžame, donji veš neki i tak. sve kaj nosim u iole ozbiljnijoj situaciji sušim na vješalicama (ako dobro složiš, većina stvari nakon sušenja može izravno u ormar, bez peglanja).
što se tiče marki, nije baš skroz svejedno. mislim, znam da sve imaju sličan vijek trajanja, ali razlikuju se u kvaliteti pranja/sušenja. kao, uostalom, i perilice suđa. zato i tražim iskustva. u tom mi je slučaju indesit relativno siguran jer je za tu cijenu fakat ok. iako lažu za one četiri kile sušenja. s druge strane, skupilo bi se za višu klasu. e sad, elektrolux sam fakat čula dobre stvari. ali gorenje je samo nešto sitno skuplja. a ima 5 godina garancije. u beskonačnim sam dvojbama.
ima ko gorenje? onu koja pere 6, suši 3?
ja sušim isto samo posteljinu, ručnike, pamučne stvari za po doma, pidžame, donji veš neki i tak. sve kaj nosim u iole ozbiljnijoj situaciji sušim na vješalicama (ako dobro složiš, većina stvari nakon sušenja može izravno u ormar, bez peglanja).
što se tiče marki, nije baš skroz svejedno. mislim, znam da sve imaju sličan vijek trajanja, ali razlikuju se u kvaliteti pranja/sušenja. kao, uostalom, i perilice suđa. zato i tražim iskustva. u tom mi je slučaju indesit relativno siguran jer je za tu cijenu fakat ok. iako lažu za one četiri kile sušenja. s druge strane, skupilo bi se za višu klasu. e sad, elektrolux sam fakat čula dobre stvari. ali gorenje je samo nešto sitno skuplja. a ima 5 godina garancije. u beskonačnim sam dvojbama.
ima ko gorenje? onu koja pere 6, suši 3?