zena kad ljubi zenu...

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Ameli

zena kad ljubi zenu...

Post Postao/la Ameli » 11 ruj 2008 19:09

..............?sto je to u njima?sto je to u zeni sto te ostavlja bez daha,sto te lomi kad te ostavi,sto je to blagoslov ili proklestvo u njima?.......ni svedjanke,ni njemice..al nase..?

Ice
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la Ice » 11 ruj 2008 19:56

eto upravo to...žena je :inlove:
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history

Ameli

Post Postao/la Ameli » 11 ruj 2008 20:10

da znam..tilo meko..poljubci puni njeznosti..al one mi dodju ka "nocna svetiljka"..sta je to sto nas zanosi,nosi,ka njima...daj si oduska..sto te kod nje raspaljuju,sto vas tjerada izgarate za njima....znam ja odgovore,..ali zanima me vas ostale..

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 11 ruj 2008 20:42

pa...nijedan muskarac te nece pogledati na nacin na koji gleda zena....oni ne znaju napravit onaj nevini pogled kad si im u stanju skinut sve zvjezde
kad te zagrli....poljubi...to je tako njezno, plaho....imas potrebu pruziti joj sve, drzati ju najljepse sto znas...zeni mozes saputati na uho najdraze stihove i ona ce se raznjeziti....
a ima nesto posebno slatko u tome kad je zena samo tvoja zena
o..a...sex? pa....mislim da se tu nema sto reci.....sve znate kako je to :aha:

:inlove:

fajtericaa
Status: U braku

Post Postao/la fajtericaa » 12 ruj 2008 11:55

ja volim kad mene moja zena dira...s toliko njeznosti i topline...
volim sto je u nekim trenucima toliko slaba i sva je nekako...bespomocna ko malo dijete...i jedino je moze smiriti moj zagrljaj...a u nekim trenucima je snazna i jaka i u stanju je nositi se sa svim svojim problemima,sa svim mojim problemima i sa svim nasim strahovima...
volim sto vidi ljepotu u svom mojem glupiranju i kreveljenju...
volim sto uvijek misli na mene i zrtvuje se...
volim kad mi ostavi zadnji gutljaj soka,jer zna da ja obozavam taj zadnji gutljaj soka...
volim sto uvijek moze nac neku smjesnu malu sitnicu koja ce je podjecat na mene...
volim sto se zna svađat
volim sto trpi moju mamu,za opce dobro :D
volim sto uvijek stavlja moje zelje i prohtjeve na prvo mjesto cak i ako se s nekim mojim idejama ne slaže...
volim kad se budi po noci samo zato da me pokrije...

volim na njoj sve,joj kako je volim :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

sonya123

Post Postao/la sonya123 » 12 ruj 2008 12:46

ja volim kad se smije samnom.... baš baš....

:D :D :D

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 13 ruj 2008 12:45

nikad do sada se nisam osjecala tako realno, tako sigurno. volim kad taj osjecaj leptirica i aritmije potraje duze od tri mjeseca, s obje strane. volim kad mogu izdrzati dva tjedna, a da ju ne vidim. volim kad me nazove pijana i prica sto radi i boju njenog glasa tada. volim sve ono nevidljivo i malo, sto rijetko kada bilo koji muskarac moze primjetiti.
volim kad netko ekšli upotrebljava svoj mozak, misli produktivno. volim kad mjenja neke sitnice, samo da ne bude dosadno. volim kad me probudi ujutro i kaze da me voli. volim kad me iznenadi. kad prica o buducnosti, a da ja s njom dijelim potpuno iste stavove.

sitnice od kojih ti srce lupa ko ludo, apsolutno sve sto radi i govori, cini ju neodoljivom. njena paznja i pristup, kad unaprijed zna sto ces napraviti i reci, pa te nekad preduhitri, kad radi sve sto se ispreplice s tvojim akcijama i rijecima, to je to. - to je ono nesto sto ja nisam nikad dozivjela od nijednog muskarca, jer ako su i bili na dobrom putu, bili su veoma dobri da bi na kraju postali dosadni.
jelda? :)
______

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 13 ruj 2008 12:50

i da, zaboravih, i uvijek uz sve to ti ostavlja tvoj prostor i slobodu, bez ljubomore. neovisnost. :inlove:

tako te volim, nestasno maleno :aha:
______

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 13 ruj 2008 12:53

jeste vi normalne? :o
ex invalid_user

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 13 ruj 2008 12:54

bezi :P
______

jpeg

Post Postao/la jpeg » 13 ruj 2008 16:32

invalid_user je napisao/la:jeste vi normalne? :o
:D :D

Ameli

Post Postao/la Ameli » 13 ruj 2008 16:37

ne i...?jesi ti?
jesi i ti koja volis njene dodire,njene ruka na sebi..i ja puno pisen i seren odi,al ti tako ka da su ti svi krivi,seres po svemu..pa ako si u 99 g.ulogirana,neznaci mi nista kad se tako postavljas iznad svih..moze me admin banirat,al vec mi ovaj preserans ide na zivce,..iden i ja tebi..ali puno je novih ulogirani,zasto ,zasto glumit,uzvisenu,vasa visosti :o
i nek cure pisu i nek izbace iz sebe,mozda im nece pomoci puno,al bar znaju da negdje mogu slobodno pisati..nije ovo nicije igraliste za zapisavanje ,al je sve tu onosto nasspaja,sto nas razdvaja..al tu smo jer imamo veliku slicnost,..koga volimo i tema moze biti glupasta,..reci sto je danas pametno..radin i ja i pisen i iman svoj zivot,al me zanimaju i drugi i volim kad se nadju u bilo cijoj teme..s respektom..

freeda
Status: U vezi

Post Postao/la freeda » 13 ruj 2008 16:46

:krezub
back to where i never was

TomBoy

Post Postao/la TomBoy » 13 ruj 2008 16:56

:inlove:
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 13 ruj 2008 17:20

evo..to me raspizdi ..jebemu m*** ja san 88 spavala sadjevojkom i dan danas se pitam puno toga,jer zene su enigma..sta bi sad tribala biti u gay bircevima ili u tom drustvu da bi dokazala da volin zene..nije mi potriba..al zbilja ako si tu duze i pises od prahistorije..ima ih novih koje nece kopat po arhivima vasim da bi napisala nesto..
ono:zena je zeni vuk..to je bilo u mojim prvim postovima..i zbilja je tako..bile hetero oli ti lezbe,sve se prave,nesto iznad..aj reci i ti ides pod zemlju kao i svi..zato prestanite sa preseransom..

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 13 ruj 2008 19:33

kao zena zenu - nis te ne kuzim kaj zelis reci :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
______

dany

Post Postao/la dany » 13 ruj 2008 19:44

:lol:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 13 ruj 2008 19:45

nista nego sto osjecas,sto te to privlaci njoj...

Ameli

Post Postao/la Ameli » 13 ruj 2008 19:53

admin brisi ovu temu,molim te..odi zbilja zene ne vole zenu nego :zena-zeni vuk..ili misli da je naj..od naj a obicni je šrot..sad mi jasno zasto,je bolje biti glup i blesav se pravit..tila san samo da recu sto vole kod njih,jer mozda procitaju,njihove drage..al ovako..jeb*** ti sunce igrala si se u pijesku dok sam ja izlazila i ljubila ...cure ljepse od onog sto vidis kad stanes pred ogledalo..
Zadnja izmjena: Ameli, dana/u 13 ruj 2008 19:54, ukupno mijenjano 1 put.

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 13 ruj 2008 19:53

to sto ima picku

roadkill

Post Postao/la roadkill » 13 ruj 2008 20:02

Precious shit. :radosnice:
bring your mind into my head...

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 13 ruj 2008 22:04

Ameli je napisao/la:admin brisi ovu temu,molim te..odi zbilja zene ne vole zenu nego :zena-zeni vuk..ili misli da je naj..od naj a obicni je šrot..sad mi jasno zasto,je bolje biti glup i blesav se pravit..tila san samo da recu sto vole kod njih,jer mozda procitaju,njihove drage..al ovako..jeb*** ti sunce igrala si se u pijesku dok sam ja izlazila i ljubila ...cure ljepse od onog sto vidis kad stanes pred ogledalo..
ti si zaista fenomen! svaka cast! :D :D
______

jpeg

Post Postao/la jpeg » 13 ruj 2008 23:54

pa ameli kad zvucis ko jetti. ko da si sisla sa planina i sad se iscudjavas

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 13 ruj 2008 23:55

Ameli je napisao/la:
ne i...?jesi ti?
jesi i ti koja volis njene dodire,njene ruka na sebi..
ja imam haphophobiu i hibrid sam pa ne znam.
ja puno pisen i seren odi,al ti tako ka da su ti svi krivi,seres po svemu..pa ako si u 99 g.ulogirana,neznaci mi nista kad se tako postavljas iznad svih..moze me admin banirat,al vec mi ovaj preserans ide na zivce,..iden i ja tebi..ali puno je novih ulogirani,zasto ,zasto glumit,uzvisenu,vasa visosti :o
i nek cure pisu i nek izbace iz sebe,mozda im nece pomoci puno,al bar znaju da negdje mogu slobodno pisati..nije ovo nicije igraliste za zapisavanje ,al je sve tu onosto nasspaja,sto nas razdvaja..al tu smo jer imamo veliku slicnost,..koga volimo i tema moze biti glupasta,..reci sto je danas pametno..radin i ja i pisen i iman svoj zivot,al me zanimaju i drugi i volim kad se nadju u bilo cijoj teme..s respektom..

:iksajtid:
tnx.
ex invalid_user

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 13 ruj 2008 23:57

Ameli je napisao/la:evo..to me raspizdi ..jebemu m*** ja san 88 spavala sadjevojkom i dan danas se pitam puno toga,jer zene su enigma..sta bi sad tribala biti u gay bircevima ili u tom drustvu da bi dokazala da volin zene..nije mi potriba..al zbilja ako si tu duze i pises od prahistorije..ima ih novih koje nece kopat po arhivima vasim da bi napisala nesto..
ono:zena je zeni vuk..to je bilo u mojim prvim postovima..i zbilja je tako..bile hetero oli ti lezbe,sve se prave,nesto iznad..aj reci i ti ides pod zemlju kao i svi..zato prestanite sa preseransom..
duso, sve se vrti oko pičke. sve na kraju dodje na pičku. radije prijedji na stvar pa pisi laude o pički.

pička. prvo pocni sa zvucnim rezonansom, lako je i uglazbljiva.
ex invalid_user

Ameli

Post Postao/la Ameli » 14 ruj 2008 06:23

previse pms..evo micen se..necu pisat nista..vraca se jetti u svoje planine :D ..je tocno sve se vrti oko picke..
..Zita molim te brisi temu!

duhsaplavimokom

Post Postao/la duhsaplavimokom » 14 ruj 2008 12:07

:D :D :roftl: nemoj sve tako ozbiljno da shvačaš Ameli :D opusti se

pa svakoga privlači neš drugo :D
privlači me pogled,ruke,miris žene,privlači me to kaj sa ženom jednostavno nije sve samo fizički nego ti se uvuče u glavu i hebe te u mozak a tebi je gušt :D i daš da ti to radi jer niti jedna ti to tak ne radi :D
onaj trenutak kada te poljubi a ti fizčki osjetiš taj poljubac i dodire al u istom trenu ju osječaš iznutra svugdje u sebi i želiš još i još i još tog osječaja i postaješ ovisna o tome i sam joj govoriš"hebem ti ženo što je to u tebi da me ovakvom činiš!" :D
a mene najviše napaljuje intelektualno kada je močnija od mene pa se raspravljamo i izludi me jer nemam više argumenata osim da ju zaskočim i svakim poljubcem izazovem sumnju u ono što je rekla prije cc 5min :D
i još ako je tvrdoglava pa to razuvjeravanje potraje cjelu noć wiiiiii :D :D :D
volim kada me žena ostavi onako svu raznježenu na krevetu i gola se šeta oko mene i ode recimo po čokoladu,uvuče se natrag pod dekicu i privija se uz mene iii wiiii zmažemo cjeli krevet sa čoksom :D

itd itd
volim žene zato što su žene :inlove:
zato kaj bi ju u istom trenu napucala sa tavom u glavu i dala joj da me uzme sirovo i životinjski
volim ženu jer mi se nudi i uzima me tako prenježno i putano i onda se desi da mi je nejasno kako sam dospjela tu i što se desilo i koliko je trajalo
hmm volim gledati ženu dok kuha za mene jer je način na koji kuha drugačiji,pokreti,poljubci,i one prekrasne izjave da će klopica biti uskoro i mali poljubci i zagraljaji i sve tako šuškavo i nježno i puno pokreta
volim gledati svoju ženu dok radi nekaj i promatrati njen "ples" koji nije svjesna da mi pruža
a isto tako volim ju radi pičke :inlove: još nisam dokučila zaš ali kada mi ju da wiii
sam nek kaže kaj treba da napravim za nju ,sve nama dobija :D :D :D
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

pineapple14

Post Postao/la pineapple14 » 14 ruj 2008 20:17

Duše s plavim okom, svaka čast na postu.

Napisala si moje misli od A do Ž! :inlove:

pospanka

Post Postao/la pospanka » 15 ruj 2008 14:34

:thumbup: svaka čast.. mislim da je duh rekla dovoljno toga.. jednostavno ne bih više ništa dodala :)
..tu sam negdje.. ;)

Ameli

Post Postao/la Ameli » 16 ruj 2008 14:20

:D :D da jetti nesto kaze..nije pička njena,to sto me usrecuje mada ju voli..zena kad ljubi zenu..to moze samo znat onaj koji je punim srcem prema njoj osjetiti..to Jedanom dozivite,a sve ostalo trazite nju..nju u svakom pogledu i dodiru..zena kad ljubi zenu..ljubi je cista i iskrena srca,jednom i tesko da bilo kad vise..kad volis iskreno zenu...hmmm..tesko da ostanes normalan :aha:

Odgovorite