dokaz ljubavi
dokaz ljubavi
Sta je, po vasem misljenju, najvaznije, najveca stvar koju ste napravile kako bi dokazale svoju ljubav?
Be careful what u wish for...
sta je to "dokaz prave ljubavi"...sto mozes dokzat,ako tvoja djela ne govore za sebe..sto tribas srat,pricat,izvodit..kad sve daš od sebe.."pravoj ljubavi" ne trebaju dokazi..ono prepozna i želi te i voli..dokaz si ti takav kakav jesi,sto zelis ,sto volis...ako se to ne poklopi sa zeljam svoje "odrbanice" ni prsten od neznam koliko nemoze to dokazati..prava ljubav je koja te voli"gola,bez dokaza i ka prosjak"!!!!
hm ljubav bez 'dokaza' jest kao bezuvjetna. a smatram da bezuvjetna ljubav nije isto što i ravnopravna, gdje partneri nastoje jednako dati kao i dobiti. bezuvjetna bi u idealnom slučaju bila ona roditeljska - dakle, prema pretpostavlja neki odnos superioran-inferioran. mislim da je pitanje bilo u kontekstu - 'pokazat' a ne 'dokazat' u negativnom smislu
nemam ništa protiv dokazivanja/pokazivanja ljubavi na svakakve načine, to je dio veze.
..joj mrzin kad moran potvrdjivat..al ako moran birat to je to..Zita je napisao/la:djela i svakodnevne sitnice koje radis su najveci dokaz
Zadnja izmjena: Ameli, dana/u 23 ruj 2008 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
- sumrak_zivota
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- duhsaplavimokom
- duhsaplavimokom
- duhsaplavimokom
Ameli je napisao/la:duhsaplavimokom je napisao/la:Ameli je napisao/la:moj dokaz ljubavi je
da sam poludjela![]()
![]()
ma nisi, samo si voljela
![]()
![]()
a produkt je ..ludovanje i izludjenost!
do sada nikako nisam usvajala onu -pusti i ako ti se vrati bilo je tvoje a ako ne,hmm nije vrjedilo
kad su mi to govorili smijala sam se jako a sada mi ima smisla
ti živi svoj život i nastavi dalje,doci ce što treba doci
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..
- duhsaplavimokom
hmm :? okAmeli je napisao/la:nema vracanja..
kako god
meni se nešto vratilo i sada mi je još ljepše i gradimo nešto novo
znamo u čemu smo grješile i otvoreno pričamo o svemu i sada je lako a tada je bilo jako komlicirano
sve u svemu ja ostavljam sve opcije otvorenima
mislila sam da su ta vrata zatvorena jer sam ja ta koja ih je zatvarala često prema njoj
drago mi je da mi je pokazala i svoju stranu i da nije ono kaj sam si ja zabrijavala
dobila sam svoj dokaz ljubavi
i nismo zajedno itd ali ona je tu u meni i bila je cjelo vrijeme
glupa sam
..kad ljubav umre prema meni,nema tu vracanja,jel tako?duhsaplavimokom je napisao/la:hmm :? okAmeli je napisao/la:nema vracanja..
kako god
meni se nešto vratilo i sada mi je još ljepše i gradimo nešto novo
znamo u čemu smo grješile i otvoreno pričamo o svemu i sada je lako a tada je bilo jako komlicirano
sve u svemu ja ostavljam sve opcije otvorenima
mislila sam da su ta vrata zatvorena jer sam ja ta koja ih je zatvarala često prema njoj
drago mi je da mi je pokazala i svoju stranu i da nije ono kaj sam si ja zabrijavala
dobila sam svoj dokaz ljubavi![]()
i nismo zajedno itd ali ona je tu u meni i bila je cjelo vrijeme![]()
glupa sam
- duhsaplavimokom
ma otkuda znaš što je u njenoj glavi i srcu :?
ti ne dozvoljavaš drugim ljudima da ti daju dokaz nego kao djete daj ,daj daj sada
znam o čemu pričam ja sam to radila i to dovodi do kraha i ugušiš osobu
ja sam samo željela,željela,zahtjevala,davila,davala jesam ali ne ono što sam ja željela
davala sam ono što ja nisam željela da se meni daje
sada dajem ono što ja želim i super je
nemoš raditi jedno te isto i imati jedan te isti pristup i očekivat drugačije rezultate
na kraju a kaj je to dokaz ljubavi???????
ne želimo svi isto od te ljubavi
ti ne dozvoljavaš drugim ljudima da ti daju dokaz nego kao djete daj ,daj daj sada
znam o čemu pričam ja sam to radila i to dovodi do kraha i ugušiš osobu
ja sam samo željela,željela,zahtjevala,davila,davala jesam ali ne ono što sam ja željela
davala sam ono što ja nisam željela da se meni daje
sada dajem ono što ja želim i super je
nemoš raditi jedno te isto i imati jedan te isti pristup i očekivat drugačije rezultate
na kraju a kaj je to dokaz ljubavi???????
ne želimo svi isto od te ljubavi
aj pustimo ljubav,ili mozemo da i u igru i nju stavimo,al....ako ti draga nadju"bolju"od tebe vrdili sve..vrideli svi dokazi..zar ne padnu u vodu..ljubav je cudna..iza coske..ili miseci neznanja pa ju upoznas,al jedini dokaz ljubavi je...da pored svih neverina i svih padova ,ona je uz tebe....to je dokaz..kad te ne zgazi ka opusak na cesti...
- pospanka
da.. potpuno se slažem.. to je ljubav u malome.. istinska i prava.. voljeti nekog svaki dan više je nego što možeš dokazati nekom velikom gestom.. ona mora da je samo popratna stvar tvoje svakodnevne ljubaviZita je napisao/la:djela i svakodnevne sitnice koje radis su najveci dokaz
..tu sam negdje.. 
jee ako je pripozna..ili zbog svojih sebicni zelja ni to nije dosta!ž'pospanka je napisao/la:da.. potpuno se slažem.. to je ljubav u malome.. istinska i prava.. voljeti nekog svaki dan više je nego što možeš dokazati nekom velikom gestom.. ona mora da je samo popratna stvar tvoje svakodnevne ljubaviZita je napisao/la:djela i svakodnevne sitnice koje radis su najveci dokaz
-
Zita
- freeda
- Status: U vezi
well, iz mog dosadasnjeg iskustva, ne bih rekla.
ako mi se dogodi suprotno, posut cu se pepelom.
do tada cemo jednostavno bit u neslaganju po ovom pitanju jer mislim da su za nesto takvo ljudi simply presebicna bica. jer tu bi se radilo o neslaganju na bitnom dijelu percepcije ljubavi i zivota i razlicitih zivotnih zelja. a ako je netko spreman sebe toliko korijenski mjenjat, svaka cast. ono sta moju cimericu usrecuje, za mene je nocna mora. u tom rangu.
ako mi se dogodi suprotno, posut cu se pepelom.
do tada cemo jednostavno bit u neslaganju po ovom pitanju jer mislim da su za nesto takvo ljudi simply presebicna bica. jer tu bi se radilo o neslaganju na bitnom dijelu percepcije ljubavi i zivota i razlicitih zivotnih zelja. a ako je netko spreman sebe toliko korijenski mjenjat, svaka cast. ono sta moju cimericu usrecuje, za mene je nocna mora. u tom rangu.
back to where i never was
- zelena žabica
baš se kontam što bi to za mene bilo....
hm---- evo u glavi mi je cili dan ona reklama za pik mortadelu..
mortadella mortadella figaro..
to je jedino šta mi pada na pamet trenutno.
a valjda dokaza nema...ili ga ima. ali objašnjavanje bi mi oduzelo puno vremena i energije...a ovog zadnjeg danas nemam na lageru.
a jebiga.
:?

hm---- evo u glavi mi je cili dan ona reklama za pik mortadelu..
mortadella mortadella figaro..
to je jedino šta mi pada na pamet trenutno.
a valjda dokaza nema...ili ga ima. ali objašnjavanje bi mi oduzelo puno vremena i energije...a ovog zadnjeg danas nemam na lageru.
a jebiga.
ovdje bi trebalo ići nešto pametno ili duhovito, krajnje misaono i duboko.
-
Zita