comp mi ne raspoznaje memory stick
-
call_me_not
comp mi ne raspoznaje memory stick
dakle, ustekam memory i ne ucita mi se....ludim jer mi hitno treba za poslove razne.
PLIZ URGENT HELP!!!!
PLIZ URGENT HELP!!!!
-
call_me_not
-
Zita
bilo joj je urgent
pa možda uzalud pišemo, ali nek se nađe za buduće naraštaje:
Control Panel --> Administrative tools --> Computer management --> kad se otvori prozorčić, odabrati "device manager" (u lijevom dijelu prozor) --> u desnom dijelu prozora potražiti "disk drives" --> ako je stick tu, desni klik pa Properties da vidiš jel sve radi kako treba; ako nije tu, opet Control Panel --> Add hardware --> i korak po korak pratiš upute.
Neki usb stickovi (pogotovo stariji) jednostavno se ne instaliraju sami i moraš to obaviti ručno.
Control Panel --> Administrative tools --> Computer management --> kad se otvori prozorčić, odabrati "device manager" (u lijevom dijelu prozor) --> u desnom dijelu prozora potražiti "disk drives" --> ako je stick tu, desni klik pa Properties da vidiš jel sve radi kako treba; ako nije tu, opet Control Panel --> Add hardware --> i korak po korak pratiš upute.
Neki usb stickovi (pogotovo stariji) jednostavno se ne instaliraju sami i moraš to obaviti ručno.
n e b o v e d r o b e z o b l a c h k a
Al prvo pogledaj u device manageru dal pod universal serial bus controlers imas neki zuti upitnik. Ak da, onda ti samo driveri fale. A ak se radi o nekoj staroj kanti od kompa (no ofens, mi na poslu recimo imamo takvih), za instalaciju istog (usb-a, pripadajucih driver-a) bitno je i da si admin (lokalni, mrezni, nebitno). Ili jos bolje - neki modeli nec-ova uopce ne kuze prednje usb portove. Neki kech sa verzijom wxp-a. Sori, ali mogucih odgovora na tvoj upit je 100