Projekt Laramie

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
Odgovorite
calypso
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Projekt Laramie

Post Postao/la calypso » 23 sij 2009 21:19

Ne znam da li je ovo pravo mjesto za ovu temu!

U nedjelju 18.01. na HRT 1 u 23.45 u Filmskom Maratonu je pusten film u obliku dokumentarne drame,o okrutnom ubojstvu deklariranog homoseksualca u mjestu Laramie, u američkoj saveznoj državi Wyoming,koji je digao Americku javnost na noge.Zločin iz mržnje počinila su dvojica njegovih vršnjaka, koji nisu mogli podnijeti da u 'kaubojskoj državi' egzistiraju homoseksualci koji svoju seksualnu orijentaciju otvoreno iznose.

Preporucam pogledati!

Kliknite na link za HRT,i kliknite na film u rasporedu za otvaranje sadrzaja! (Sadrzaj se otvara sa strane,prema vrhu stranice)

http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mrez ... 2009-01-18

Pohvala HRT-u!
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."

FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 24 sij 2009 16:13

Gledala, odlično napravljeno.

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 24 sij 2009 22:32

Fantasticno! Dokumentaristicki, hladno, faktografski s genijalnim emotivnim ispadima. Vrlo uznemirujuce je bilo za mene. Bio mi je film u glavi jos par dana.

slatk@
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la slatk@ » 24 sij 2009 23:11

i ja sam gledala...super napravljeno, i dosta poznatih je glumilo...

Odgovorite