Vedrani Rudan otkaz radi "govora mrznje"?!
i? koji je tvoj komentar na ovaj clanak od Puhovskog?Ameli je napisao/la:http://blog.vecernji.hr/puhovski/
Napustite svaku nadu, vi koji ulazite.
moze i ovako - puno slova, malo recenog. zasula si nas gomilom tehnickih formulacija i brojki. znaci, po tebi, rudanica je razmisljala ovako - ok, prije mene je bilo 250 istupa protiv zidova, sad mogu i ja. kolko ono ljudi ima u vladi? kolko je sveukupno zidova? koje su manjine u izraelu? ok, ma ko ih jebe, sve cu ja to generalizirati, ipak ih na kraju krajeva mrzim. a i rasista sam, sta sad. a i imam para, ako mi i daju otkaz nije problem.ow je napisao/la:galebe, ne lovim se ja za riječi već riječi koje ti poistovjećuješ uključuju drastično drugačiji broj ljudi:walkabout je napisao/la:izraelci/zidovi (u prijevodu vojska ili vlada) - jebi se ow, za svaku rijec se lovis -
židovi - cca 13.000.000 /trinaest milijuna/
izraelci: cca 6.800.000 od čega 1.400.000 uopće nisu židovi već druge nacije - većinom arapi
izraelska vojska - 200.000 do 250.000
izraelska vlada: radi se o stotinama ili tisućama ljudi, u svakom slučaju manje od 10.000.
izraelci koji podržavaju vlast: ako pretpostavimo da svaku vlast podržava maksimalno do 40 % biračkog tijela, kada iz ukupnog broja stanovnika maknemo djecu (koja nemaju pravo glasa) mislim da ne može biti više od 2.000.000 ljudi
Izraženo u brojkama vidi se koliko su besmisslene tvoje riječi koje sam gore citirala a koje izgledaju ovako:
6.800.000/13.000.000 (u prijevodu 250.000 ili 2.000.000)-(u pojam vlada uključeno kompletno biračko tijelo)
da citiram nekoga sa peder-foruma "toliko malo slova a tako velika razlika"
eh.. ajde sad bez tehnikalija, brojeva, pedera, lezbi, srba i hrvata. koja je ideja? sta rudanica govori, tj. sta je htjela reci? slazem se da se moze interpretirati na vise nacina, ali ona je sama nakon emisije rekla da se nema zasta ispricavati, znaci dala nam je smjernice na sta je aludirala. i dok sam je gledala sta govori, izmedju redova se to jasno iscitavalo.
i, sto je vec ovdje bilo receno, da je spomenula bilo koga drugog umjesto zidova, nista se ne bi desilo. da je pricala o pederima kod ow bi dobila momentalni otkaz je l tako (ili bilo kom drugom), ali na novoj tv ga ne bi dobila. zasto su zidovi tako posebni? (bez obzira na to sto je zidov na celu nove tv)? zbog holokausta je l tako?
i opet smo dosli do onog - kad ce zidovi konacno postati ljudi, a ne zidovi?
sad se i za to love. citam clanke naokolo kako niko nije procitao dnevnik anne frank jer je krivo citiraju. i opet ponavljam - rudanica parafrazira, smisao recenice je isti.
ow trudila sam se sagledati cijelu ovu problematiku na tvoj nacin, sto je i smisao rasprave. nisam ono - boli me sta prica, ja meljem svoje, a ona svoje.
priznajem da si me dobila kod srba i hrvata i gledanja na stvari kad su osobni osjecaji u pitanju.
tehnicki, ali samo tehnicki - da, to je govor mrznje. al to ne priznajem kao neki argument.
rudanica JE postigla svoje. prilicno se o njoj pricalo. mislim, tj. znam da joj je to jedini cilj. ono sto se desilo bio je govor mrznje. da je umjesto zidovi ubacila bilo sto drugo, za mene bi opet jednako bio govor mrznje. ali mi smo sasvim oguglali na takve ispade. niti se reagira, niti se sankcionira nista, pa kad se jednom odreagira, eto ti na dugo i siroko rasprava. slucajno se radilo o zidovima (koji su njena omiljena tema u negativnom kontekstu i nije joj prvi put), pa su svi popizdili da koji kurac opet zidovi seru i da sta njima treba poseban tretman.
Na clanak Puhovskog i pogotovo na ovu recenicu:-"Antisemitizam se razvio kao nezaobilazan izdanak zapadne civilizacije"-.ne mogu nista reci drugo, nego da uzmu raspice i on i Rudanica..
po njemu vec mrzimo Židove, a da nismo ni zinuli, jer oni su "razapeli Isusa", jer oni su drustveni problem itd itd, a da ne govorim kako se kroz cijeli clanak ovom svijetu danasnjem namece krivnja za Hitlera i holokaust.
Razmisljam cija je bila ideja zaposliti Rudanicu, ako se vec od prije znalo njezino misljenje..i sto je svrha cijele ove fame!? Politika, politika ccc
Puhovski moze pisati, sto god ga je volja, jer on zna "zamotati" pricu u celofan, za razliku od Rudanice!
@jos jedan dio iz clanka, koji otvoreno govori, sto misli o ovom narodu:
"I pripovijest se nastavila, baš na hrvatski način – red primitivizma, red neznanja, red nebrige pa red manipulacije itd. Počelo je s baš-me-briga pristupom, da bi se uletjelo (zbog neznanja ponajprije) u klasični antisemitski paranoidni sindrom (izvan kojega je besmisleno nazvati “Novu” židovskom televizijom). Činjenica pak da je čitav manikerski show (posve pogrešno, dakako) zabranjen govori, naime, mnogo više o nesigurnosti lokalnoga medijskog vodstva no o globalnoj židovskoj zavjeri."
po njemu vec mrzimo Židove, a da nismo ni zinuli, jer oni su "razapeli Isusa", jer oni su drustveni problem itd itd, a da ne govorim kako se kroz cijeli clanak ovom svijetu danasnjem namece krivnja za Hitlera i holokaust.
Razmisljam cija je bila ideja zaposliti Rudanicu, ako se vec od prije znalo njezino misljenje..i sto je svrha cijele ove fame!? Politika, politika ccc
Puhovski moze pisati, sto god ga je volja, jer on zna "zamotati" pricu u celofan, za razliku od Rudanice!
@jos jedan dio iz clanka, koji otvoreno govori, sto misli o ovom narodu:
"I pripovijest se nastavila, baš na hrvatski način – red primitivizma, red neznanja, red nebrige pa red manipulacije itd. Počelo je s baš-me-briga pristupom, da bi se uletjelo (zbog neznanja ponajprije) u klasični antisemitski paranoidni sindrom (izvan kojega je besmisleno nazvati “Novu” židovskom televizijom). Činjenica pak da je čitav manikerski show (posve pogrešno, dakako) zabranjen govori, naime, mnogo više o nesigurnosti lokalnoga medijskog vodstva no o globalnoj židovskoj zavjeri."
-
ow
- necu se registrirati
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
- Kontakt:
galebe - ne kontam sto mislis kad kazesi tehnicki.walkabout je napisao/la:tehnicki, ali samo tehnicki - da, to je govor mrznje. al to ne priznajem kao neki argument.
Rudanica nije lucki radnik ciji vokabular ne premasuje 200 rijeci ukljucujuci i psovke.
Ona sebe naziva knjizevnicom - dakle morala bi se znati izrazavati.
Ok, idemo pokusati s tvoje strane gledista i pretpostaviti da je odista htjela ukazati na nevine zrtve:
- prikupila je slike, imena i slozila pricu. Da je u prici odabrala izraz izraelski vojnici - nitko joj nista ne bi MOGAO prigovoriti. Iako, iskreno receno ni tu ne bi mogli biti sigurni jer su manipulacije uvijek moguce, no cinjenicu da izraelska vojska granatira Gazu i da te granate izmedju ostalog ubijaju i djecu ne treba posebno dokazivati.
No ona to nije napravila (iako je mogla - koliko vidimo ima komjuter, internet a valjda se zna sluziti Google-om).
Dakle nije to naptavila jer NIJE HTJELA.
Jer njoj nije bilo bitno da ljudi koji razmisljaju svojom glavom povjeruju u njenu pricu. Nije joj bilo bitno da objavi uvjerljiv prilog kojim bi odista ukazala na to sto ona cijelo vrijeme tvrdi da je htjela ukazati.
Da joj je odista cilj bio ukazati na zrtve ona je MORALA paziti da u prilogu ne izgovori nista drugo sto ce preusmjeriti interes javnosti na bilo sto drugo osim na zrtve. Ako ne zbog Zidova, a ono zbog jadne mrtve djecice cije je slike objavila.
No, u tom slucaju nitko na to ne bi reagirao, ona ne bi dobila otkaz (jer cak ni cijeli svjetski zidovski lobi ne bi mogao naci opravdanje za takav potez). Ona ne bi mogla biti zrtva. Ovdje bi se raspravljalo o zlocinima izraelske vojske, o jadnim klincima a ne o slobodi medija i Rudanici kao zrtvi.
No ona je odabrala ipak mogucnost da iskoristi i holokaust i te jadne nevine klince da bi sebe stavila u prvi plan.
Svjesno je odabrala izraz koji ce cijelu pricu sa stvarnog problema preusmjeriti na nju samu.
Jer, kao sto rekoh - nije lucki radnik vec "knjizevnica i novinarka" kojoj su rijeci osnovno sredstvo rada.
(moj post je samo opsirnija varijanta onoga sto je lana napisala)
@ameli - Puhovski je samo zidovska varijanta Rudanice. Odavno je prestao biti covjek cije misljenje bi bilo tko trebao respektirati.
To sto je on takav ne znaci da ja sad zbog njega trebam prestati misliti svojom glavom i svrstati se na stranu samozive moralne kreature koja se odaziva na ime V. Rudan.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
Zita
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
ne moze galebe:walkabout je napisao/la: moze i ovako - puno slova, malo recenog. zasula si nas gomilom tehnickih formulacija i brojki.
pojam izrael i pojam zidovi razlikuju se samo za 10 slova (malo)
a smisao im se razlikuje za 7,5 milijuna ljudi koje podrazumjevaju.
Ako se tebi 7,5 milijuna ljudi i njihovih sudbina moze definirati kao "malo recenog" onda ja stvarno ne znam sto bih ti vise rekla.
kako ti to zoves "tehnicke formulacije i brojke" su precizni i stvarni smisao izgovorenih rijeci.
Svaki drugi smisao je proizvoljan, netocan i njegova upotreba sluzi iskljucivo za manipulaciju.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
glupost, nije ni diskriminacija ni predrasuda. radi se o zanimanju za koje nije neophodna nikakva stručna sprema i koje nikome nije uvjetovano rodjenjem.Zita je napisao/la:apsolutna diskriminacija te totalna predrasuda
toliko nam tu popujes protiv toga da sama napravis nesto jos gore

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
- WIRGINIA WOOLF
poanta je znači da se po svima može pljuvati bez granica,a kad su židovi i njihova politika u pitanju mora se hodati po jajima..makar činili to što čine..
jer oni su ipak Žrtve s velikim Ž,za razliku od onih koje ubijaju,oni su samo žrtve..
jer oni su ipak Žrtve s velikim Ž,za razliku od onih koje ubijaju,oni su samo žrtve..
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
-
Zita
neki nisu imali novaca da se obrazuju, neki nisu imali mogucnosti i morali su donjet kruh doma da odhrane obitelj pa su postali lucki radniciow je napisao/la:glupost, nije ni diskriminacija ni predrasuda. radi se o zanimanju za koje nije neophodna nikakva stručna sprema i koje nikome nije uvjetovano rodjenjem.Zita je napisao/la:apsolutna diskriminacija te totalna predrasuda
toliko nam tu popujes protiv toga da sama napravis nesto jos gore
to ne znaci da neznaju citat, pisat, da ne citaju knjige, da nemaju nesto pametno za reci i da znaju maksimalno 200 rijeci
ccc
ako idemo po toj logici onda je osoba pametna te ima opseg rijeci koliko godina skole/faxa ima a svi mi znamo da to nema veze sa pamecu
i-zelis li reci da bi reagirala slabije da rudanica ima zavrsenu osnovnu skolu i radi recimo na traci?
moze te biti sram!
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
nisi meZita je napisao/la:jesam te
to sve sto si napisala ne uvjetuje nista. Zanimanje svatko moze odabrati. Nacionalnost ne moze.
A Rudanica mozda i ima samo osnovnu skolu (ja nemam pojma sto ima), ali se nalazi u poziciji da njene rijeci dopru do velikog broja ljudi. To podrazumjeva i neku odgovornost.
I necu vise off.
Argumenti obrane Rudanice su vam slabi jer se temelje na vasem osobnom misljenju i afinitetima a ne na konkretnim cinjenicama.
Ona je ocito rekla ono sto vecina vas zeli procitati i zato preskacete svaki konkretni argument.
Za mene ovo nije rasprava u kojoj bih zeljela bilo kome doskociti.
Meni je realna prosudba ovakvih dogadjaja moralno pitanje bez ikakve druge alternative jer takve pojave su u proslosti odnijele silne zivote medju kojima je bilo i nekoliko meni vrlo bliskih prijatelja.
Bez obzira radi li se o Zidovima, Srbima, Hrvatima, Kinezima ili bilo kome drugome - nakon nepreciznog izrazavanja kojekakvih "mesija" uvijek dolaze zrtve.
A zrtve su sve iste - nevini ali konkretni ljudi koje na dusi nose upravo oni koji nisu zeljeli vidjeti argumente.

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Ne, poanta znaci da je govor mrznje UVIJEK govor mrznje - cak i kad se radi o Zidovima koje koliko vidim mnogi od vas bas ne vole.WIRGINIA WOOLF je napisao/la:poanta je znači da se po svima može pljuvati bez granica,a kad su židovi i njihova politika u pitanju mora se hodati po jajima..makar činili to što čine..

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
Zita
boze kolko predrasudaow je napisao/la:Ne, poanta znaci da je govor mrznje UVIJEK govor mrznje - cak i kad se radi o Zidovima koje koliko vidim mnogi od vas bas ne vole.WIRGINIA WOOLF je napisao/la:poanta je znači da se po svima može pljuvati bez granica,a kad su židovi i njihova politika u pitanju mora se hodati po jajima..makar činili to što čine..
nesmijes reci nista protiv toga sto zidovi/izraelci rade i odma ih mrzis
to ti cure konstantno i govore-oko njih kao po jajima
isto bi reagirale da je agresor bilo tko drugi, ne radi se tu o tome da se zidovi mrze i da smo svi redom antisemiti vec upravo je smijesno ono da se njima i samo njima nista nesmije reci jer postoji ogromna sansa da ti se nalijepi etiketa antisemit na celo
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Da krenem ponovo?Zita je napisao/la:nesmijes reci nista protiv toga sto zidovi/izraelci rade i odma ih mrzis
13.000.000/6.800.000 - na koje sad konkretno mislis?

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
pa nego na cemu da temeljim svoj stav nego na osobnom misljenju i vlastitim afinitetima?ow je napisao/la:Argumenti obrane Rudanice su vam slabi jer se temelje na vasem osobnom misljenju i afinitetima a ne na konkretnim cinjenicama.
Ona je ocito rekla ono sto vecina vas zeli procitati i zato preskacete svaki konkretni argument.
a tvoji argumenti? postotak zidova, manjina, osobni osjecaji pripadnika odredjene nacije, njeno neprecizno izrazavanje? brojke i slova. a gdje je misaona ideja? gdje si ti?
po svem tom sto si napisala imam osjecaj da bi se i ti slozila s tim sto je rekla rudanica, samo da se dobro izrazila i tocno i precizno iskoristila rijeci i bila politicki korektna?
kad kazem tehnicki u ovom slucaju to znaci:
rudanica je izgovorila - zidovi su.... (znaci govor mrznje)
a da je rekla - izraelska vojska je... (znaci nije govor mrznje)
i oprosti ali meni postoci i brojevi ne znace nista kad su odredjene misli u pitanju. to bi znacilo, npr. 86% _____ (umetni koga ili sto hoces) su napravili to i to ili su izgovorili to i to ili je nesto bilo napisano 250 puta. to jeste neka cinjenica, ali cinjenica cega? sta sad meni znaci broj zidova ili manjina koji zive tamo?
ili rasprava kakva je rudanica. prostakusa, manikirusa, glupa, bezobrazna, degutantna, inteligentna, sarmantna, pametna. ni to mi nista ne znaci. mogao je to reci bilo tko i ja bi rekla i reagirala kao sto sam i na nju - daaaaaa , to je to! bravo! konacno je neko izgovorio!!
ti to sagledavas analiticki, ja sinteticki. i svi mi pravimo lapsuse kad raspravljamo ili kad zelimo nesto reci. ajd i da se slozimo oko toga da je na tv-u trebala paziti na politicku korektnost i pazljivi odabir rijeci. ali onda to ne bi bilo to - u tom njenom manikirskom stilu, koji je mene odusevio.
[/quote]cak i kad se radi o Zidovima koje koliko vidim mnogi od vas bas ne vole.
cemu ovo? zasto mi ne volimo zidove? ako cemo iskreno, totalno sam indiferentna prema njima. mislim da nijednog ni ne poznajem. e sad vec lupetas da znas!
Vidis ow-ti si sasvim mirno reagirala na rijeci Puhovskog, kroz koje se isto da iscitati Anti-bemti sto god, e sad, ako se tu moze biti miran, na sve te isprde, zasto cila fama oko toga sto je isprdila Rudanica (dobro ova je se docepala kamere
)..
I opet pitam zasto su je uposlili, ako su znali da voli "manikuru"
..meni je ovo sve smisljeni scenarij, da se isprovocira,..sve!
Rudanica, dozivjela svojih pet minuta, Zidovi dokazali, da smo svi Antisemitisti i da ...sad znamo tko je vlasnik Tv Nove, ja zbilja nisan znala
..ow je uspijela isprovocirati Zitu, ow je izvrtila walk, tam jos uvijek se pita cemu, ja trazim vagu i cijela "jufka", razvukla se i sad mi se cini da je pocela pucati..cak bebe i mame imaju temu Rudanica
Istina je negdje na pola puta izmedju isprda i cistog zraka
Ne znam ljepse pisat, krampa i ja!
I opet pitam zasto su je uposlili, ako su znali da voli "manikuru"
Rudanica, dozivjela svojih pet minuta, Zidovi dokazali, da smo svi Antisemitisti i da ...sad znamo tko je vlasnik Tv Nove, ja zbilja nisan znala
Istina je negdje na pola puta izmedju isprda i cistog zraka
Ne znam ljepse pisat, krampa i ja!
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
sad si me natjerala da ponovo vrlo pazljivo procitam tu papazjaniju od Puhovskog, no nisam eksplicitno nasla nista sto bi se moglo usporediti sa ovim sto je Rudanica izgovorila....Ameli je napisao/la:Vidis ow-ti si sasvim mirno reagirala na rijeci Puhovskog, kroz koje se isto da iscitati Anti-bemti sto god,
Iako, da je nesto postojalo primjetila bih to u prvom citanju.
Drugim rijecima on sere o antisemitizmu, ali u tom svom sranju nije explicite prozvao nikoga konkretno, a kamo li da je nekoga generalno optužio za zločin (osim naciste koji ga i jesu pocinili).
Nadalje, u nacistickim logorima je zavrsilo i mnogo pripadnika drugih nacija i grupacija uključujući i homoseksualce tako da holokaust sam po sebi ima i šire značenje koje podrazumjeva genocid nad Romima, te sustavno uništavanje drugih grupa koje je nacistički režim provodio: homoseksualaca, duševnih bolesnika, političkih protivnika, poljskih i sovjetskih ratnih zarobljenika, Jehovnih svjedoka itd.
Isprdavanje s njim trebala bi biti uvreda za svaku humanu osobu.
Moguće je da je sve smisleni scenarij, čak dapače vrlo sam sklona vjerovati u to.
Samo je pitanje - tko je scenarij smislio? Tko bi od toga imao najviše koristi?

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
vidi, nisan rekla da su cinjenice uz logore isprd, ali ovo-"Antisemitizam se razvio kao nezaobilazan izdanak zapadne civilizacije" su ciste gluposti...pa jos ono svezi Isusa, po tome bi bilo da svi krscani mrze Zidove,..sto ne moze biti ni blizu istine..ako nema kod njega govor mrznji u svakom slucaju ima ponizavanja na racun naroda u drzavi kojoj zivi:"I pripovijest se nastavila, baš na hrvatski način – red primitivizma, red neznanja, red nebrige pa red manipulacije itd."
ovo za Rudanicu, nije bilo uzivo javljanje i nije da se nije moglo sprijeciti, od istih tih koji su joj otkaz dali..vrijeme, osoba, rijeci sve vuce, na dobro smisljen scenarij.
ovo za Rudanicu, nije bilo uzivo javljanje i nije da se nije moglo sprijeciti, od istih tih koji su joj otkaz dali..vrijeme, osoba, rijeci sve vuce, na dobro smisljen scenarij.
OW židovi JESU izraelci jer pričaju hebrejski i imaju izrealeske putovnice. imam i u obitelji židova koji su hrvati, ali imaju i izrealske putovnice.ow je napisao/la:Ne, poanta znaci da je govor mrznje UVIJEK govor mrznje - cak i kad se radi o Zidovima koje koliko vidim mnogi od vas bas ne vole.WIRGINIA WOOLF je napisao/la:poanta je znači da se po svima može pljuvati bez granica,a kad su židovi i njihova politika u pitanju mora se hodati po jajima..makar činili to što čine..
svatko na temelju judizma i poznavanja hebrejskog može zatražiti izrealsku putovnicu.
i nemoj mi serkati da smo antisemitisti ako čovjek neš protvi njih i rata u gazi.
nie ti semtalo kada je rudanica napadala kršćanstvo no čim je nešto rekla u vezi židova našla si se uvrieđena.
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
rekla sam vec da je Puhovski budala, no da nije explicitno uvrijedio nikoga (prema kriterijima sto se moze svrstati u govor mrznje), a kako je svoja trabunjanja objavio na svom privatnom blogu ne vidim razloga da se dublje pozabavim njegovim trabunjanjima.Ameli je napisao/la:vidi, nisan rekla da su cinjenice uz logore isprd, ali ovo-"Antisemitizam se razvio kao nezaobilazan izdanak zapadne civilizacije" su ciste gluposti...pa jos ono svezi Isusa, po tome bi bilo da svi krscani mrze Zidove,..sto ne moze biti ni blizu istine..ako nema kod njega govor mrznji u svakom slucaju ima ponizavanja na racun naroda u drzavi kojoj zivi:"I pripovijest se nastavila, baš na hrvatski način – red primitivizma, red neznanja, red nebrige pa red manipulacije itd."
Drugim rijecima - to sto on sere jesu gluposti i ja ih kao takve i tretiram.
Ono sto je Rudanica izjavila (...kojeg su ubili Židovi....) nisu gluposti već opaka generalizacija i optužba cijelog naroda - to jeste govor mrznje i zato reagiram.
Vrlo je moguce da to jeste smisljen scenarij. Po tom pitanju su odista sve opcije otvorene. Ono u sto osobno najmanje vjerujem je to da Roland Lauder uopce zna za to. Ne izgleda mi vjerojatno da se jednom Rudanicom uopce moze baviti covjek koji je vlasnik kompanije koja je vlasnik 20-tak TV kuca u 10-tak drzava. Koliko god ona sebe sada tretirala kao Jovanku Orleanku i stavljala se nasuprot Lauderu, sumnjam da on uopce zna za njeno postojanje.Ameli je napisao/la:ovo za Rudanicu, nije bilo uzivo javljanje i nije da se nije moglo sprijeciti, od istih tih koji su joj otkaz dali..vrijeme, osoba, rijeci sve vuce, na dobro smisljen scenarij.
To je vjerojatno isto koliko je vjerojatno da Todorić zna kako je blagajnica iz Konzuma u Trnskom prevarila mušteriju za 20 kuna.
Dakle ako je i bilo smišljeno (a slažem se da je moglo biti) to se događalo na daleko nižim razinama koje nemaju nikakve veze sa samim Lauderom.
Zadnja izmjena: ow, dana/u 08 vel 2009 14:55, ukupno mijenjano 1 put.

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Ok, znaci ti se slazes sa Vedranom da su tvoji iz obitelji ubili malog Yahyu Hayeka? Jer Vedrana je upravo to rekla. Tj rekla je "...kojeg su ubili židovi...", a ti sad tvrdiš da imaš židove u obitelji.lulu je napisao/la: OW židovi JESU izraelci jer pričaju hebrejski i imaju izrealeske putovnice. imam i u obitelji židova koji su hrvati, ali imaju i izrealske putovnice.
Daj mi molim te kaži jesi ih možda pitala zašto su to učinili?
I kako uopće možeš živjeti sa spoznajom da u obitelji imaš ubojice malog palestinskog dječaka?

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Upravo to galebe.walkabout je napisao/la:rudanica je izgovorila - zidovi su.... (znaci govor mrznje)
a da je rekla - izraelska vojska je... (znaci nije govor mrznje)
Slazes se da nisu svi Srbi - cetnici.
Slazes se da nisu svi Hrvati - ustase.
Zasto je tako tesko prihvatiti cinjenicu da nisu svi Zidovi pripadnici izraelske vojske?
Da nisu svi Zidovi ispaljivali granate na Gazu.
Da nisu svi Zidovi odgovorni za ratove na Bliskom Istoku.

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
- BlackJackie
InMagazin ili kako se već zove, osmišljen je kao trič-trač, laganica, ali malo začinjena emisijica za zabavu.
Teške riječi Rudanice nisu se uklopile baš u koncept, čini se.
Iskreno, mislim da je ta žena puna gorčine, ima poantu, ali bolje da je pretoči u književna djela.
Teško da će većina Hrvata koja doma dođe nakon posla i umorni upale TV u nadi da će vidit Simonicinu sisu ili noge od one što vodi program, pristat slušat i gledat Rudanicu koja priča o nekim stvarno bolnim stvarima.
Mislim da je to cijela fora.
Teške riječi Rudanice nisu se uklopile baš u koncept, čini se.
Iskreno, mislim da je ta žena puna gorčine, ima poantu, ali bolje da je pretoči u književna djela.
Teško da će većina Hrvata koja doma dođe nakon posla i umorni upale TV u nadi da će vidit Simonicinu sisu ili noge od one što vodi program, pristat slušat i gledat Rudanicu koja priča o nekim stvarno bolnim stvarima.
Mislim da je to cijela fora.
- pineapple14
Upravo suprotno - ona bi se po meni trebala ostaviti književnosti (jedino su joj kolumne relativno ok) i posvetiti samo onakvim prilozima/javnim istupima. A što se tiče Hrvata umornih nakon radnog dana, da, jbg, istina boli, a u ovoj zemlji je očito govori jedino Rudanica pa je odjednom jako "provokativna" i "gladna medijske pozornosti". To se uvijek misli o nekome tko kaže nešto pametno bez uvijanja i serkanja.BlackJackie je napisao/la:Iskreno, mislim da je ta žena puna gorčine, ima poantu, ali bolje da je pretoči u književna djela.
- Jani
Nije Rudanica rasistkinja. Nego je pripadnica moderne multikulturalne ljevice koja nebulozno paktira s islamizmom, dakle ne s reformiranim islamom, nego s golim fundamentalizom, na tragu Rogea Garaudya, koji je na koncu i prešao na islam, te tako logično razriješio bolna protuslovlja koja proizlaze iz miksanja Marxovog Kapitala i Kurana.ow je napisao/la:Vedrana nije transportni radnik vec knjizevnica i novinar (barem ona sebe tako zove). Umijece izrazavanja bi joj trebalo biti sredstvo rada. Kao sto su transportnom radniku ruke.
Ona je to napravila jer je jebeni rasist (citat "...rusi su sila koja dolazi uz zute kosooke"..) i antisemit
Jednostavno, ciljela ova halabuka oko Gaze nije ništa drugo nego islamistička propaganda.
Kad bi u pitanju bila pravednost kao takva onda bismo svi plakali zbog Darfura i ta tema ne bi silazila s ekrana i s naslovnih stranica.
Na jugu Sudana pobijeno je već oko pola milijuna ljudi i pokolj se nastavlja, samo zato jer su druge vjere, animističke. Ali ubili su ih islamofašisti iz Kartuma, pa nije pametno o tome puno pričati.
Ako netko uvrijedi Židove može dobiti otkaz od gazde Židova, ali to je ipak puno bolje nego dobiti fatwu.
Osim toga, spomenimo djevojčice i djevojke koje pod okriljem islama gube život što od genitalnog sakaćenja, što od zločina iz tzv. časti. Godišnje ih bude daleko više nego par stotina.
Ali eto, mi ćemo žaliti baš palestinsku djecu i nikog drugog.
I to samo onu koja su stradala od izraelske vojne sile, a one kojima su njihovi roditelji stavili eksploziv oko pasa nećemo. Nema smisla, jer njih nisu ubili Židovi.
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Okej, ovo je već posve nova teorija urote tako da je ow dobila dostojnu nasljednicu
.
Ja ne bih išla tako waaaaaaaaaaaay daleko s ovakvim teorijama jer mi baš ne drže vodu.
Inače, nitko me nije uvjerio da promijenim mišljenje tako da ostajem pri svom... i sjetila sam se (kasno palim) da se VR moglo optužiti za govor mržnje još jako davno jer je, primjerice, govorila zbilja odurne stvari o muškarcima, a i o Hrvatima općenito. Daklem, it's all about lobbies. Mislim ja i dalje.
Ja ne bih išla tako waaaaaaaaaaaay daleko s ovakvim teorijama jer mi baš ne drže vodu.
Inače, nitko me nije uvjerio da promijenim mišljenje tako da ostajem pri svom... i sjetila sam se (kasno palim) da se VR moglo optužiti za govor mržnje još jako davno jer je, primjerice, govorila zbilja odurne stvari o muškarcima, a i o Hrvatima općenito. Daklem, it's all about lobbies. Mislim ja i dalje.