http://www.independent.co.uk/news/uk/ho ... 24883.html
"A notorious Christian fundamentalist church based in America has threatened to hold its first anti-gay rally in Britain to protest against a play about a homosexual student.
Followers of the Westboro Baptist Church, a virulently homophobic denomination which pickets the funerals of Aids victims and soldiers in the US with “God Hates Fags” billboards, have vowed to protest on Friday outside a sixth-form college in Basingstoke, which is putting on a performance of The Laramie Project.
The group yesterday claimed it had secretly dispatched followers to the UK to avoid being denied entry to the country under Britain’s anti-hate laws. "
(Louisa Theroux mi je odličan - ima ga po torrentima)
Coming to Britain, church with a mission to demonise homosex
- ticklebook
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
- baba_s_kolacima
Vidjela sam dokumentarac o njima. Dragi su mi svakojaki vjerski fanatici ali ovi zaista zaslužuju spomen. Klinke u srednjoj školi koje s dečkima ne hodaju ulicama ni ne idu u kino (jer to vodi bludnjičenju, što je najbolje to im brani majka, i to ne samo u toj krhkoj tinejdžerskoj dobi nego na vjeke vjekova, dok je ona sama očito ohoho bludničila jer je, pardon na izrazu, nakotila negdje desetak djece), ljudi koji na sprovodima vojnika poginulih u Iraku urlaju s transparentima "Bog mrzi vojnike", "Vojnici su pederi" a klinke u školi nemaju prijatelja jer svima govore da će gorjet u paklu.