Učiteljica optužena zbog lezbijske afere s učenicom

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Instinct
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Kontakt:

Post Postao/la Instinct » 17 ožu 2009 20:43

A zasto onda "mala" obzirom na to da je recimo doživljavamo kao relativno etičnu osobu koja je svjesna da joj mješanje s profesoricom neće ništa dobro donijeti nije odmah na samom početku zaustavila tu svu "farsu" nego je nastavila isto kao i profesorica i produžila je na 18. mjeseci? Otkud mi znamo da baš ta mala nije ustrajala na toj "vezi "iako je ova profesorica zapravo željela prekinuti to sve?
Zadnja izmjena: Instinct, dana/u 17 ožu 2009 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"

pineapple14

Post Postao/la pineapple14 » 17 ožu 2009 20:57

Slažem se. I mala nije dijete. Za godinu dana bit će punoljetna.

roadkill

Post Postao/la roadkill » 17 ožu 2009 21:26

Instinct je napisao/la:...iako je ova profesorica zapravo željela prekinuti to sve?
:o Na stranu to sto do toga uopce nije smjelo doci i cinjenice da je nebitna duljina tog odnosa - kako to mislis da nije mogla prekinuti? :o Zasto? Jer je braindead? Zesce hendikepirana? Nesposobna donositi odluke koje ce joj odrediti zivot?
pineapple14 je napisao/la:I mala nije dijete.
Guess what? Zakon i ja tvrdimo suprotno.

Zanima me jedna sitnica... udovoljite mi ako nije problem - koliko godina imate? Da moram lupati, rekla bih ne (znatno) vise od mulice u prici.
bring your mind into my head...

pineapple14

Post Postao/la pineapple14 » 17 ožu 2009 21:30

roadkill je napisao/la:
Zanima me jedna sitnica... udovoljite mi ako nije problem - koliko godina imate? Da moram lupati, rekla bih ne (znatno) vise od mulice u prici.
Ah, tipični argumentum ad hominem. Misliš da te samo godine čine pametnijom i kompetentnijom za donošenje nekog suda? Ali dobro, udovoljit ću tvojoj želji: imam 20 godina.

roadkill

Post Postao/la roadkill » 17 ožu 2009 21:34

Zapravo ne. Mislila sam da se zbog godina identificirate s tom malom. Bio je tu negdje i popularan topic o crushevima koje smo imali prema profesorima/cama.

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 17 ožu 2009 21:37

kad ju je toliko ludo voljela i nije mogla sacekati da bude punoljetna sto nije dala otkaz i bila s njom?

za mene ovo nije pitanje privlacnosti, godina ili neceg treceg vec cisto pitanje profesionalne etike.

Instinct
Kontakt:

Post Postao/la Instinct » 17 ožu 2009 21:39

:o Na stranu to sto do toga uopce nije smjelo doci i cinjenice da je nebitna duljina tog odnosa - kako to mislis da nije mogla prekinuti? :o Zasto? Jer je braindead? Zesce hendikepirana? Nesposobna donositi odluke koje ce joj odrediti zivot?
Pa možda joj je ta "mala" o kojoj se radi dosađivala i radila scene oko svega toga. A opet,možda se ta profesorica možda jače vezala za tu malu,nego što je mislila pa ni nije mogla prekinuti. Ali da,kako pobogu se ona uopće smjela zaljubiti kada je to tako neetično u ovom slučaju?

Ne namjeravam ti udovoljiti(za pineapple ne znam) jer su godine potpuno nebitne u ovoj raspravi.Što se mene tiče,ne namjeravam ni razmišljati o tvojima.Puno puta sam se uvjerila da veza između zrelosti i godina zna biti jako varljiva. Priča se ponavlja.
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"

roadkill

Post Postao/la roadkill » 17 ožu 2009 21:46

Objasnila sam zasto pitam za godine. Nije mi bila namjera spustati vam na konto toga ili povezivati to sa nezreloscu.

(Deriste u meni se sad otima... ali ga kontroliram. :D )

Any, rekla sam sto sam htjela i objasnila svoje misljenje o ovome. Sad slobodno nastavite.

Rock Faerie
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Rock Faerie » 18 ožu 2009 09:47

Zanimljivo je kako ljudi vole gurat nos u stvari koje ih se ne tiču.
They share a look in silence and everything is understood

Zbrkica

Re: Učiteljica optužena zbog lezbijske afere s učenicom

Post Postao/la Zbrkica » 18 ožu 2009 10:48

provincijalka_ je napisao/la:http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/ucitel ... nicom.html

Wtf ? Osoba od 17 ne može odabrati s kim će biti u vezi ?
Gluposti. da su pazile, ova bi postala punoljetna otišla iz škole i dalje bi im bilo super. :roll:
slika

FofL

Post Postao/la FofL » 18 ožu 2009 13:37

Evo, iskustvo iz prve ruke... Imam 17 godina. Zaljubljena sam u profesoricu (a i ja sam njoj možda malo previše draga, makar nadam se ne i na taj način). Ne biramo u koga se zaljubljujemo, to se jednostavno desi, to je valjda svima jasno. Zbog ovakvih stvari - društvene osude koju bi ona snosila - neću dopustiti da se to sazna niti da se išta desi među nama (čak neću dopustiti ni da se sazna po školi da sam bi, da ne bi netko makar najmanje posumnjao). Moralno mi je nedopustivo, jer je udana, a što bi bilo nemoralno u tom što sam maloljetna (ne zadugo, dakle) i u samom tom što mi predaje (kad bi bila slobodna), ne znam (s tim da sam još otprije toliko dobra iz njenog predmeta da nikad nitko ne bi mogao reći da sam ju zavela zbog ocjene). :?

Odgovorite