mobiteli, gadgeti

Forum za high-tech cure te sve one koje kućne popravke i zamjenu ulja u autu znaju obaviti same i žele to podijeliti s drugima. One koje to ne znaju, mogu saznati ovdje.
agasta
new york city girl
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la agasta » 06 svi 2009 16:45

SE se ne moze mjeriti s nokiom, i nije se pokvarila. jos. cak se i poboljsala, a ovo sto sada dolazi je nemjerljivo sa bilo cime na trzistu, ikada!
N97 je nova carica smartphonova.
I am not a myth.

Zita

Post Postao/la Zita » 06 svi 2009 17:26

totalni sam SE fan i imala sam ih vecinu u svojim rucicama
nokie ne volim. nit sam ih ikada voljela ali volim iz zabave/znatizelje svako malo kupiti neku nokiu i igrati se sa njom par dana pa je opet prodat
ovaj 5800 je okej (zanemarimo li nedostatak tipkovnice)
cak bi ga zadrzala ali 2 mobitela su mi i vise nego dovoljni da bi sad skupila i treci iz fore..
n96 je smece prema n85 (85 je brzi i ima bolju bateriju te oled displej koji smanjuje potrosnju) ;) ali i dalje ne pusim symbiane

btw agasta-jesi gledala betmena na 5800? prejebena slika i zvuk! (steta sto su zabiljezili gresku u zvucnicima)
uzasno jeftin mob za ono sto nudi i dajem mu visoku ocjenu

enivej da se vratim...
jebes mobitel koji nema smajlice u poruci
to me apsolutno nervira

i sad-ova rasprava je sva onak...neprimjerena jer svatko ima nesto drugo sto trazi u mobitelu
meni je bitno da mu baterija traje bar 2 dana, da ima gps i wifi, da ima kameru bar 5mpix koja brzo okida i da ima autofokus a ne da je smece i xenon jest pozeljan
mora imat svjetiljku, kalendar, kalkulator...
da je ekran barem 2,4 i da nije prokleto pikselni
da ako je slide da se ne klima i da ima lijepe gumbice sa kojima mogu pisati za vrijeme voznje a ako nije slide da ima pokrov za kameru
ako je vec smart phone da ima dobar ram i procesor i da nije jebeno spor poput recimo n95 8gb ili g900
jasno-utor za karticu mi je bitan

od multimedije pa mjuza me ne interesira toliko jerbo imam
slika
:inlove: :inlove: :inlove: ocjena 10 od 10!
a divx mi je vise onak-za ego trip jerbo na gore navedenoj spravici mogu gledat filmove/serije itd :inlove:
bitno mi je da je dobro slozena mogucnost gledanja slika i da ih mogu slagat u foldere

i jos jedna stvar koju mrzim kod nokia-ona ti javi da je baterija prazna i crkne (kuja) dok SE javi da ti je baterija prazna i drzi jos bar pol dana ili 20 min razgovora

dakle, sad cekam ovo i nadam se da nece razocarat
slika

Ameli

Post Postao/la Ameli » 06 svi 2009 17:55

ja san od onih koji dobiju iz druge ruke, ne patin, ne zelin..al imam pored sebe "zaludjenu" , svaka novost..udri po dzepu :(

calypso

Post Postao/la calypso » 06 svi 2009 19:56

Zita,nas dvije imamo isti ukus po pitanju mobitela! :cool:
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."

FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION

Zita

Post Postao/la Zita » 06 svi 2009 20:08

onda imas jako dobar ukus :D:D:D

btw-razmisljala sam i o x1 ali malo mi je ruznicki sa svojim trokutastim gumbicima

btw-jesi vidjela se c901?

calypso

Post Postao/la calypso » 07 svi 2009 05:41

X 1 mi se ne svida,ne volim one ogromne tipkovnice,tako da odmah pada u vodu,bez obzira na ne los dizajn. A nakon sto sam vidjela W995, C 901 mi nije niti u primisli.Kad malo bolje razmislim,niti jedan drugi mi vise nije napet.
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."

FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION

Zita

Post Postao/la Zita » 07 svi 2009 19:45

w995 posebno crni je odlican
al samo da su stavili pokrov na kameru....
imam osjecaj kao da namjerno nesto zeznu i da ne zele da mobitel bude "kompletan"

calypso

Post Postao/la calypso » 08 svi 2009 05:25

Da,valjda se zele osigurati da necemo ostati vjerni jednom modelu,jer stalno izlaze neki "bolji"! :D

Zita

Post Postao/la Zita » 19 svi 2009 18:11

http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-2691.php
hm
jako najs! pogledaj review i filmice snimljene njim :inlove:
i njega bi htjela imat u svojim rucicama
barem na dan

ima i divx na 3,7" ekran :oops:

calypso

Post Postao/la calypso » 19 svi 2009 21:49

Ahhh,not bad! :D :D :D
Ali vjerna SE-u do groba! :cool:

Zita

Post Postao/la Zita » 20 svi 2009 08:31

ma i ja sam vjerna (od gf 768 pa do danas :D) ali stvarno je najs!
toliko puno ljepih stvari a SE nikako da napravi smart phone
hocu i da dode idou vise

mada...jos nisam cista sa sobom jel zelim touchscreen ili gumbice
hm...

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 20 svi 2009 12:19

Pa touchscreen ako zelis da slucajno pola nedovrsene poruke posaljes, da nekom isto slucajno vratis njegovu tek procitanu poruku, ako zelis da poruku dobije ona osoba koja je nikako ne bi trebala procitati samo jer si ti dvaput tipnula po podlozi misleci da ti nije "ulovilo" prst prvi put, ako zelis da otvaras 5 puta nekakve druge menije dok konacno otvoris onaj koji ti treba...
I ako zelis trajnu paranoju u tipkanju poruka, narocito ako si sklona pisanju lascivnih smsova a u imeniku imas curu unesenu odmah do broja od gazde...

onda je to prava stvar za vas! :D
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

Zita

Post Postao/la Zita » 20 svi 2009 12:47

nah, to se moze desiti samo tebi :D:D:D
i khm-kome to saljes lascivne poruke gade mali? naime..ja ih nisam dobila vec neko vrijeme :!:

calypso

Post Postao/la calypso » 21 svi 2009 05:51

:D :D :D
Moram priznati da me touchscreen odbija,pogotovo sto moj mobac zavrsi svugdje,u dzepu,ruksaku,kod malih zvijeri od necakinja,itd...

Zita

Post Postao/la Zita » 21 svi 2009 14:01

http://www.sonyericsson.com/cws/product ... phone_w995
klikni ;)
mada...nikako mi se ne svidja da su sms i mms spojeni pa da se u smsu ne mogu koristiti animacije

calypso

Post Postao/la calypso » 21 svi 2009 15:56

Uhh,vec sam ga preklikala stotinu puta! Da steta za sms i mms,al nekako se tjesim da kad ga vidim u zivo da ce sve izgledati puno bolje! :D :D

Zita

Post Postao/la Zita » 02 lip 2009 17:24

ok kaj je previse je previse
ocu novi mobitel i ocu ga danas
neda se meni cekati

calypso

Post Postao/la calypso » 02 lip 2009 18:09

Hmm,ko da mi citas misli! A jos mi juce bio rockas i nisam dobila novi mobic! Smrc! :cry: :cry: :cry: :cry:

Zita

Post Postao/la Zita » 02 lip 2009 18:44

pa sretan rodjendan! :)

zvala sam vip i i8910 nece nit dobivat (valjda zato kaj niti vodafone nece. supci) a za w995 nemaju pojma
dosta mi je toga da stalno nude sugave ocajne prestare mobitele u ponudama
kako mi idu na k...

ko jebeni danki sam-nisam si vec bar par mj kupila neku tehniku i vec me dere apstinencija
moram si brzo kupit nekaj
cak razmisljam i o x1 i c905(mada je jos uvijek sjeban!) :/ sick

calypso

Post Postao/la calypso » 03 lip 2009 05:35

Hvala,hvala!
Nisam pratila, jel dosla Omnia u prodaju? Ako je,da je malo provrtis po prstima dok dode nas ljubimac? :D

Zita

Post Postao/la Zita » 03 lip 2009 08:01

ma nije...jedino ak preko oglasnika nesto dode..

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 03 lip 2009 09:17

calypso je napisao/la: Nisam pratila, jel dosla Omnia u prodaju?
se to odnosi na samsung omniu? kak nije dosla u prodaju, pa moj kolega ju ima. i nije bas prezadovoljan. osim kaje kamera kaj je je super.
I am not a myth.

Zita

Post Postao/la Zita » 03 lip 2009 14:05

ma ne obicna omnia vec HD omnia :inlove:
http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-2691.php vidiiiii

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 03 lip 2009 14:07

o jebalo, pa ko bu pohvatal to sve kak brzo izlaze. :o
I am not a myth.

Instinct
Kontakt:

Post Postao/la Instinct » 03 lip 2009 16:24

Ja želim ovo : http://www.engadget.com/2009/01/05/leno ... unleashed/

Tko će mi kupiti? :D :D
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"

calypso

Post Postao/la calypso » 03 lip 2009 19:48

Evo,ako dobijem u subotu onih 38.000.000 milijuna kuna,obecavam da tebi kupim to,a Ziti koji god gadget pozeli! :cool:

Instinct
Kontakt:

Post Postao/la Instinct » 03 lip 2009 20:49

calypso je napisao/la:Evo,ako dobijem u subotu onih 38.000.000 milijuna kuna,obecavam da tebi kupim to,a Ziti koji god gadget pozeli! :cool:

Awww... :aha:
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"

Zita

Post Postao/la Zita » 03 lip 2009 20:52

oh demit
zeni dati pravo izbora :nesvjest: pa NIKAD se necu moc odlucit :D
al fala :)

alice

Post Postao/la alice » 09 lip 2009 19:19

oprostite, zalutala sam ... kriva tema... ja imam svoju ciglu od mobitela i meni just fine!
i mislim da sam baš cool s njom :roll:
'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King

crispy

Post Postao/la crispy » 11 lip 2009 10:12

8 godina sam koristila samo Nokia mobitele, ali od kada sam prije godinu dana pocela koristiti BlackBerry, ne mrdam vise sa njega. Za mene je to spoj poslovnog i privatnog, i tako mi najbolje odgovara. Ima bezbroj aplikacija koje mozes skinuti besplatno ili kupiti. Osim mailova, najvise koristim Facebook aplikaciju.
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...
slika

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

Odgovorite