Lipstick lezbijke -forum
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Ja ću više podivljat od tih konstantnih prepucavanja na svim mogućim frontovima, u vražju strinu, dosta više toga. Postoji taj forum, ko neće ić nek ne ide i zdravo, ima ovaj po kojem mnogi pljuju ali opet dolaze, i mnogi drugi pa se ima na biranje fala bogu. Jebote, ima nas 35 al se moramo prepucavat i podjebavat u stilu ko ima veći kurac i ko je bolji - uopće me stoga ne čudi da je ženama u društvu tako kako je, kao i da su lezbe nevidljive. Od tolikih fajtova oko gluposti kojih se za dva dana nećete ni sjećati ni nemre se ni napravit ni smislit išta pametnije u životu.
Eto, danas mi je takav dan pa kaj onda.
Eto, danas mi je takav dan pa kaj onda.
ma jok! meni se to sviđa, kužiš.
trpiš do neke mjere - poštuje se sloboda, drugačiji pogledi, bitnosti, godine itd.
al' na kraju, ipak, ne mo'š više slušat ludorije i ...
podsjeća me na mene ponekad.
samo ovdje sam dovoljno lijena da ne reagiram.
nego, odoh u off.
o čem se ono pričalo iznad???
netko je rekao 'guzica'? :?

trpiš do neke mjere - poštuje se sloboda, drugačiji pogledi, bitnosti, godine itd.
al' na kraju, ipak, ne mo'š više slušat ludorije i ...
podsjeća me na mene ponekad.
samo ovdje sam dovoljno lijena da ne reagiram.
nego, odoh u off.
o čem se ono pričalo iznad???
netko je rekao 'guzica'? :?
- Peglam_subotom
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
- Peglam_subotom
-
Judina sestra
KOliko puta treba ponoviti da stvaranjem jednog foruma za određenu skupinu lezbijki zbog diskriminacije prema istima NE ZNAČI poricanje činjenice da su i druge lezbijke diskriminirane?
Da, takve vole svi, aha. Koliko smo puta cure s lipstick foruma i myself (a ima ih i ovdje takvih) došle u Global i doživjele komentare tipa "ti nisi prava lezbijka" "ne možeš biti lezbijka, eventualno bi", "oprosti, jesi li ti malo zalutala", "daj se pogledaj, koga ti zavaravaš", plus što je feminizam od 70-ih pa naovamo baveći se pitanjem ženstvenosti odbacio istu kao heteropatrijarhalni društveni konstrukt i on je malo pomalo bio potpuno izbačen i sa lezbijske scene. Kada bi se i odmaklo od butch femme dinamike i promoviralo tzv. blizanački tip lezbijskih veza, odnosno, da jedna liči na drugu, odnosno, da imaju isti ili sličan rodni izražaj, opet bi se koncept ženstvenih blizanačkih veza iliti lipstick veza micao s "programa" zbog optužbi da unose u lezbijski svijet heteronormative.
I onda nisu diskriminirane?! To kažu one koje a) nisu takvim lezbijkama u koži, odnosno, nisu lipstick i b) nisu pročitale nijednu knjigu na lezbijsku temu, teorijsku i stručnu. Pratim ovaj forum duže vrijeme, pa ovdje cure ne znaju definirati adro, butch, tomboy, kiki lezbijku, odnosno, oblikovati vlastitu definiciju (kad već nema opće), zaboga.
Da, takve vole svi, aha. Koliko smo puta cure s lipstick foruma i myself (a ima ih i ovdje takvih) došle u Global i doživjele komentare tipa "ti nisi prava lezbijka" "ne možeš biti lezbijka, eventualno bi", "oprosti, jesi li ti malo zalutala", "daj se pogledaj, koga ti zavaravaš", plus što je feminizam od 70-ih pa naovamo baveći se pitanjem ženstvenosti odbacio istu kao heteropatrijarhalni društveni konstrukt i on je malo pomalo bio potpuno izbačen i sa lezbijske scene. Kada bi se i odmaklo od butch femme dinamike i promoviralo tzv. blizanački tip lezbijskih veza, odnosno, da jedna liči na drugu, odnosno, da imaju isti ili sličan rodni izražaj, opet bi se koncept ženstvenih blizanačkih veza iliti lipstick veza micao s "programa" zbog optužbi da unose u lezbijski svijet heteronormative.
I onda nisu diskriminirane?! To kažu one koje a) nisu takvim lezbijkama u koži, odnosno, nisu lipstick i b) nisu pročitale nijednu knjigu na lezbijsku temu, teorijsku i stručnu. Pratim ovaj forum duže vrijeme, pa ovdje cure ne znaju definirati adro, butch, tomboy, kiki lezbijku, odnosno, oblikovati vlastitu definiciju (kad već nema opće), zaboga.
Koliko košta madona bez djeteta?
- Peglam_subotom
- Peglam_subotom
-
Zita
jebote...pa ja sam propustila cijelu dramu na crolu...kako se to opce moglo desit bez moje malenkosti
:D:D
enivej da ne duzim:
babska posla
enivej da ne duzim:
bas!!zenia je napisao/la:Bravo, sad ste se još našli svađati oko toga tko je više diskriminiran..
A ja mislila da ne može gluplje od 'ja volim kratkokose, a ti dugokose pa se mi ne možemo družit i najbolje da se pokoljemo međusobno'...
babska posla
..pa sve su zenskog rodaJudina sestra je napisao/la: Pratim ovaj forum duže vrijeme, pa ovdje cure ne znaju definirati adro, butch, tomboy, kiki lezbijku,
i off od mene..ja nemogu doci na party
p.s. Zita, kad ste vi stvorili ovaj forum, ja sam tad imala trudove, nije bilo lako, ali isplatilo se