Silovanjem "liječe" lezbijke

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
sillmarien
Ja sam: lezbijka

Silovanjem "liječe" lezbijke

Post Postao/la sillmarien » 11 lip 2009 00:36

Strawberry

Post Postao/la Strawberry » 11 lip 2009 10:15

ma samo se naživciram kad krenem čitati tako nešto
:x :x

Zita

Post Postao/la Zita » 11 lip 2009 10:37

apsolutno logicno
svaka silovana zena zeli toga jos :roll: :roll:
retardi

Hellsing
Spol/rod: žensko

Post Postao/la Hellsing » 14 lip 2009 12:14

Iskreno pronašla si jedan od onih foruma, koji ni svi moji bogovi ne bi uspjeli promjenit. Vjerski forumi su nešto u što se ne dira po mom mišljenju. Za razliku od labilnih umova prosječnog građana ovi ljudi su zealoti. Bilo kakvi pokušaj objašnjavanja i impliciranja razuma može jedino tragično završit.

No, BOT, ovakvo "liječenje" nije samo u JAF-u, već preko cijelog svijeta. Jedina razlika je u prijavama, i količini prijava, te smrtnim slučajevima.

EDIT: Dio teksta je maknut, jer nemam pojma kako ga popravit -.-'. Sve rečeno u toj jednoj rečenici je tiskarska greška nanepena već dobro izlizanom tipkovnicom.
Zadnja izmjena: Hellsing, dana/u 14 lip 2009 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
You call it anti-social, I call them Blues. Now shut the fuck up and leave me, and my whiskey the hell alone...for cryin' out loud already...

It might look like I'm doing nothing, but at the cellular level I'm really quite busy..

sillmarien

Post Postao/la sillmarien » 14 lip 2009 16:32

Hellsing je napisao/la:Za sami horor nanešen "liječenjem" u potpunosti to podržavam iako link odmah ispod mi se nimalo ne sviđa.
Iskreno pronašla si jedan od onih foruma, koji ni svi moji bogovi ne bi uspjeli promjenit. Vjerski forumi su nešto u što se ne dira po mom mišljenju. Za razliku od labilnih umova prosječnog građana ovi ljudi su zealoti. Bilo kakvi pokušaj objašnjavanja i impliciranja razuma može jedino tragično završit.

No, BOT, ovakvo "liječenje" nije samo u JAF-u, već preko cijelog svijeta. Jedina razlika je u prijavama, i količini prijava, te smrtnim slučajevima.
jesam li ja to dobro shvatila, ti "u potpunosti" podržavaš.. što? silovanje?? :eek: :?

to nije vjerski forum, to je 'obiteljski' forum :roll: i naravno da se čitanjem možeš samo iživcirati jer su ti ljudi i ono što pišu tamo dno dna, ali bar dobiješ neku perspektivu umjesto da živiš in fairyland..

Hellsing

Post Postao/la Hellsing » 14 lip 2009 16:44

Eh, da krivo si shvatila jer typo :D Sad ću to popravit.

Nego, taj obiteljski forum kako si ga nazvala ti ne daje nikakvu perspektivu jer oni ponavljaju ono čega smo se naslušali već od prije.

I razlikuj zealota od propalice. Mala je razlika ali prilično jasna.

Što se tiče lošeg tipkanja u mom postu, želja mi je bila izrazit kako se Južna Afrika istiće po svome "liječenju" jedino u broju prijava samih žrtvi. Ostatak žrtci po cijelom svijetu uglavnom šuti o tome.
You call it anti-social, I call them Blues. Now shut the fuck up and leave me, and my whiskey the hell alone...for cryin' out loud already...

It might look like I'm doing nothing, but at the cellular level I'm really quite busy..

sillmarien

Post Postao/la sillmarien » 14 lip 2009 17:04

zapravo, oni se sami nazivaju obiteljskim forumom, ja bih našla i neke druge 'epitete' da se mene pita :D
pa gle, ako si to već čula (ili čuo- nisam pohvatala) sve, onda ok- tebi to nije niš novo. ja, npr, nisam nikad čula nikoga da priča takve nebuloze i nisam ni vjerovala da čovjek s mozgom takvo što i može izgovorit ili napisat. možda sam ja ta koja je živjela u fairylandu 20 godina :D

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 14 lip 2009 17:17

Ma joj... taj forum drži neka šaka jada koji je pritom skriboman i "kreacionist", a poznat je po svojim nevjerojatnim aktivnostima po apsolutno svim forumima u državi još od 2002. (tad sam ga prvi put primijetila, na fajtovima oko prvog pridea), sudjeluje pod jedno 987 nickova, razgovara sam sa sobom i vjerojatno je potpuno lud. Taj forum je najbolesnije i najizopačenije leglo idiota kakvo sam ikad vidjela. Čisti horor.

sillmarien

Post Postao/la sillmarien » 14 lip 2009 18:20

hm pa primjetila sam da je gospodin 'nepoznati' lud već iz samog čitanja njegovih postova, ali nakon ovoga što si napisala mislim da ga treba hospitalizirati. ili bar odvojiti od kompjutera :D

lulu

Post Postao/la lulu » 04 srp 2009 15:18

lol troje četvero malograđana i maloumnika tupe jedno te isto očito sami sebi.
bolje da je za kompom nego na cvjetnome :D

afrathevamp

Post Postao/la afrathevamp » 04 srp 2009 18:16

Prvi link ne mogu otvoriti zbog tehničkih poteškoća na sajtu.
Ali, imali smo priliku vidjeti publiku na anty gay prosvjedu. Ako religija ne trpi homoseksualnost po njihovom je sasvim u redu pozivati na mržnju,batine ubojstvo i što me zgrozilo: pljunuti na drugo ljudsko biće. Pa zar u Bibliji ne piše: tko tebe kamenom ti njega kruhom?
U ovom su slučaju gay jedini koji su ispoštivali biblijsku odredbu i najpametniji transparent koji to potvrđuje je: Policija je ovdje zbog vas.

Tako da me uopće ne čudi metoda liječenja lezbijki silovanjem.
Iako,kako rekoh nisam pročitala članak jer ga ne mogu otvoriti.

Baš me zanima da li bi itko od njih svoju sestru ili majku na taj način pokušao izliječiti.
Ma nebi, dakako: Njih bi samo dobro namlatili kad su kurve koje su same to tražile.
Odvratno :puke: :puke: :puke:

Russian Roulette
Kontakt:

Post Postao/la Russian Roulette » 04 srp 2009 18:49

Take a shot.

Plague

Post Postao/la Plague » 14 srp 2009 00:10

Napokon su zatvorili taj forum. Fala kurcu! :zivjeli:

FofL

Post Postao/la FofL » 14 srp 2009 11:47

PicajzLa je napisao/la:Napokon su zatvorili taj forum.
Zatvorili? Nisu. Nažalost, čini se da oni imaju jednako pravo na svoje piskaranje kao i mi.

Plague

Post Postao/la Plague » 14 srp 2009 16:29

Ja sam cula da je zatvoren za sve osim za admine. Znaci moze ga se citat ali ne i pisat. Mozda je dezinformacija :o

sillmarien

Post Postao/la sillmarien » 14 srp 2009 20:51

PicajzLa je napisao/la:Ja sam cula da je zatvoren za sve osim za admine. Znaci moze ga se citat ali ne i pisat. Mozda je dezinformacija :o
pa ja sam pročitala na forumu da je zatvoren za pisanje na neodređeno vrijeme. očito je opet u funkciji :jezik:

evo još jedan od bisera: "Netko je još prije 8 i 9 godina opominjao Hrvate! Koa i za prava pedera i lezbijkii! Tzv. "prava žene" nisu ništa drugo nego drevna sotonistička - Kibelina religija nasilja protiv muškarca! Ova i ovakva "prava žena" muškarac mora uništiti i zakonom ukinuti - jer ova i ovakva "prava žena" vod eu nestanak obitelji - a time i djece a to i jest cilj sila zla sakrivenih iza svega! Da država određuje tko smije imati dijete a tko ne smije!! Jer kao "obiteljsko naislje"... pa će država (zločinačka, teroristička, masonska) davati 'licence' tko ima pravo imati dijete!"

al dobro, debil koji ovo piše je muško- ko ga jebe!
ali one žene što pišu po tom forumu i treba tuć i zlostavljat jer to i zaslužuju :twisted:

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 14 srp 2009 21:24

Prokleti homofobi bez mozga.

Ma tak sam se sad naživcirala da samo mogu uvrede tim malograđanima pisati.

Plague

Post Postao/la Plague » 14 srp 2009 21:27

sillmarien je napisao/la: ali one žene što pišu po tom forumu i treba tuć i zlostavljat jer to i zaslužuju :twisted:
Lanternu pogotovo :aca:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 14 srp 2009 21:30

sillmarien je napisao/la: ali one žene što pišu po tom forumu..
..a draga moja, nema tog muskarca, koji moze vise mrziti zenu, neg sto moze zena, zenu!!!

sekica63
Status: Solo

Post Postao/la sekica63 » 14 srp 2009 21:39

ameli, ti si ogorčena? nisu sve žene iste.
ne ruši most, možda nas poveže

Ameli

Post Postao/la Ameli » 14 srp 2009 21:43

sekica63 je napisao/la:ameli, ti si ogorčena? nisu sve žene iste.
:o a di si ti procitala da san napisala sve?
I nisan ogorcena, otkud ti to, :o samo kazen sto je, a to je cinjenica, da zene bas i ne drze jedna do druge, i u cemu grijesim ( pisem opcenito nevezano uz sex. orijen.).

Plague

Post Postao/la Plague » 14 srp 2009 22:11

sekica63 je napisao/la:ameli, ti si ogorčena? nisu sve žene iste.
Nisan primjetila ogorcenost u njenom postu. :o

@Ameli: slazem se. Zena je zeni vuk (nazalost) :hidden:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 14 srp 2009 22:19

PicajzLa je napisao/la:
@Ameli: slazem se. Zena je zeni vuk (nazalost) :hidden:
trazim autorska prava na ovu "Zena je zeni vuk" :D ..bilo je to prije dvije godine, u jednoj temi..nakon najslabije karike.. :o

Plague

Post Postao/la Plague » 14 srp 2009 22:36

E ne moze :aca:
Ne dam!
:!:

Odgovorite