I can't take my eyes off of you....

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
Gost

I can't take my eyes off of you....

Post Postao/la Gost » 24 kol 2009 07:07

sunce se tek promoljava kroz malene rupice osmijeha na tamnoj roletni.boja sunca ti prelijepo stoji na goloj kozi..tako sklupcana kao malo dijete, djelujes tako bespomocno. ne bih mijenjala sve trenutke s tobom za nijedan osmijeh i osuncanu uspomenu s nekim drugim. tragam u sebi kad si me pretvorila u ovu djetinjastu gomilu osmijeha i srece u ocima. ne, ne znam di ovoide, ne, ne znam gdje smo mi. znam samo da imam opet onaj osjecaj. onaj filing da mogu osvojit svijet, onaj filing da pored nekog mogu sve. i ne,ne znam sto osjecam prema tebi, da li je to uopce bitno sad? stvorili smo svoju malu utopiju, svoj mali svijet. nasla sam umjetnost u tebi dok sam ti crtala po ledjima,po kozi.. tako rijetko mogu pretvorit svoj nemir u sutnju s nekim.znas tako njezno sutit, kad je meni tesko rijeci prevalit preko usta.da li se sreca mjeri krajnjim ciljem? ne,ne zelim znat sto ce biti sutra...i da li cemo ostati...samo jos par dana i kad sve nestane, oces jos uvijek htjeti bit tu. da, znam nisam neki piknik i lista mana je poduza i jako sam cudna i komplicirana i ne moze svatko samnom. ma ti to ionako sve znas, vec. poznajemo se tako kratko. uvukla si mi se pod kozu, prebzo, prejako, neopisivo, slasno mucenje. jesi pitala da li mozes, prie nego si me natjerala da zelim vise i vise i vise. i dok cekam da mi kazes u kojem gradu ces ostat, di ces odnjet moj djetinjasti nemir i ostavit me tu na istom mjestu gdje si ga i stvorila....nekad se osjecam pomalo nesigurno, pomalo i melankolicno, neizvjesnost nekad kopa po mozgu, a ja sam ovaj put preslaba da zanemarim. nikad se prie nisam otvorila potpunoj neznanki, dopustila da udje u moj svijet...

Oh and she moves like a little girl
I become a child, man
She moves my world...

I zali Boze i trud i ludu glavu
s kojom ne mislim
ko me je natira da je provan...

Dajem ti verse i note
sve moje sarene perle na dar
jos te mogu pjesmom kupiti
..
I sve cu ti obecati
bas sve sto hoces
moju kozu, moju kost
i lice koje pozelis

stanica prema suncu
Spol/rod: žensko

Post Postao/la stanica prema suncu » 24 kol 2009 13:01

pre*eben je taj osjecaj.....tako slatko i nevino :aha:

sekica63
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la sekica63 » 24 kol 2009 14:44

jebeno do bola... kad ovako nešto pročitam, rasplačem se totalno :)
ne ruši most, možda nas poveže

duhsaplavimokom

Post Postao/la duhsaplavimokom » 24 kol 2009 15:07

:aha: nice totalno...neka potraje...
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

Ameli

Post Postao/la Ameli » 24 kol 2009 15:58

mislim da je bolje da sutim :D ..nisan ja ta neznanka, al zvuci poznato, vezano uz "mozebit" tu neznanku..aaa zivot je ironija, pun apsurdnih situacija :D

alice

Post Postao/la alice » 24 kol 2009 16:34

veselim se za tebe :)
'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King

sanaanas

Post Postao/la sanaanas » 24 kol 2009 16:43

Zvuci poznato.
“Some women can't say the word lesbian... even when their mouth is full of one.”

Odgovorite