pozdrav curama :)
-
igra delfina
pozdrav curama :)
pozdrav curama
kako ste? 
- aquarius001
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
Re: pozdrav curama :)
Dobrodošlaigra delfina je napisao/la:pozdrav curamakako ste?
≈ budi moja voda ≈
ko delfinigra delfina je napisao/la:pozdrav curamakako ste?
-
igra delfina
da vidimo da li ovo funkcioniraaquarius001 je napisao/la:Dobrodošlaigra delfina je napisao/la:pozdrav curamakako ste?
-
igra delfina
pozdrav... ja se još ovdje ne snalazim :9 pa mi treba vremena...vl222222 je napisao/la:ko delfinigra delfina je napisao/la:pozdrav curamakako ste?
- aquarius001
- Ja sam: biseksualka
Ma čisto ti dobro ideigra delfina je napisao/la:pozdrav... ja se još ovdje ne snalazim :9 pa mi treba vremena...vl222222 je napisao/la:ko delfinigra delfina je napisao/la:pozdrav curamakako ste?
≈ budi moja voda ≈
volim delfine....igra delfina je napisao/la:pozdrav... ja se još ovdje ne snalazim :9 pa mi treba vremena...vl222222 je napisao/la:ko delfinigra delfina je napisao/la:pozdrav curamakako ste?
i smatram da se uistinu znaju igrati....
pa eto zasluzujes pozdrav
take ur time.....
-
igra delfina
ej... da li ti sad vidiš i moji i tvoju dopiski i da li vidiš i ovu s ovom drugo curom?aquarius001 je napisao/la:Ma čisto ti dobro ideigra delfina je napisao/la:pozdrav... ja se još ovdje ne snalazim :9 pa mi treba vremena...vl222222 je napisao/la:ko delfinigra delfina je napisao/la:pozdrav curamakako ste?
-
igra delfina
da li u mom profilu ti vidiš moj mail... jer tamo mi je ime i prezime!?igra delfina je napisao/la:ej... da li ti sad vidiš i moji i tvoju dopiski i da li vidiš i ovu s ovom drugo curom?aquarius001 je napisao/la:Ma čisto ti dobro ideigra delfina je napisao/la:pozdrav... ja se još ovdje ne snalazim :9 pa mi treba vremena...vl222222 je napisao/la:ko delfinigra delfina je napisao/la:pozdrav curamakako ste?
[/quote]
ej... da li ti sad vidiš i moji i tvoju dopiski i da li vidiš i ovu s ovom drugo curom?[/quote]
sve se vidi
ej... da li ti sad vidiš i moji i tvoju dopiski i da li vidiš i ovu s ovom drugo curom?[/quote]
sve se vidi
[/quote]
da li u mom profilu ti vidiš moj mail... jer tamo mi je ime i prezime!?[/quote]
mail je skriven, imas opcije za postavke u profilu
da li u mom profilu ti vidiš moj mail... jer tamo mi je ime i prezime!?[/quote]
mail je skriven, imas opcije za postavke u profilu
- didi0gisele
- Ja sam: lezbijka
.-)
Welcome!
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.