opet ne znam da li sam te dobro shvatila..FleursDeMal je napisao/la:Ja pricam o tome, kako funkcionira veza lezbijke sa biseksualkom. I zasto taj strah ili mozda i gnus lezbijk do biseks. Ak nije to, zasto onda (nekatere) lezbijke kazu, da sa bisex zenama ne mozejo imat onu pravu Ljubav i da su uvjek u nekom strahu? Kad u vezi nije povijerjanja (--> da su skupa zbog toga, sto tako oboje zele), onda nisi daleko od ljubomore, posesije i nonstop preverjanja (checking), ak te tvoja bisex cura zaista voli ili se mozda vec ogleduje za drugim, "naravno" deckom.sillmarien je napisao/la:ja apsolutno ne vidim kako itko ikoga može mrziti zbog nedostatka samopouzdanjaFleursDeMal je napisao/la:A zasto lezbijke mrze biseks? Mozda zbog nedostatka samozavesti (self-esteem), nedostatka povijerjenja u vezu i u osobu, s kojom se lezbijka nalazi.
ali, kao prvo, užasno me smeta tvoje generaliziranje. u to kakva je netko osoba, koliko ima povjerenja i koliko je paranoična neću ulazit. ono što sam rekla i što ću ponovit jest da ne vidim zašto bi jednu lezbijku bilo više strah od toga da je cura prevari i/ili ostavi zbog dečka nego zbog cure.