Zasto lezbijke mrze bisexual

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
sillmarien
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la sillmarien » 27 ruj 2009 19:18

FleursDeMal je napisao/la:
sillmarien je napisao/la:
FleursDeMal je napisao/la:A zasto lezbijke mrze biseks? Mozda zbog nedostatka samozavesti (self-esteem), nedostatka povijerjenja u vezu i u osobu, s kojom se lezbijka nalazi.
ja apsolutno ne vidim kako itko ikoga može mrziti zbog nedostatka samopouzdanja
Ja pricam o tome, kako funkcionira veza lezbijke sa biseksualkom. I zasto taj strah ili mozda i gnus lezbijk do biseks. Ak nije to, zasto onda (nekatere) lezbijke kazu, da sa bisex zenama ne mozejo imat onu pravu Ljubav i da su uvjek u nekom strahu? Kad u vezi nije povijerjanja (--> da su skupa zbog toga, sto tako oboje zele), onda nisi daleko od ljubomore, posesije i nonstop preverjanja (checking), ak te tvoja bisex cura zaista voli ili se mozda vec ogleduje za drugim, "naravno" deckom. :roll:
opet ne znam da li sam te dobro shvatila.. :o
ali, kao prvo, užasno me smeta tvoje generaliziranje. u to kakva je netko osoba, koliko ima povjerenja i koliko je paranoična neću ulazit. ono što sam rekla i što ću ponovit jest da ne vidim zašto bi jednu lezbijku bilo više strah od toga da je cura prevari i/ili ostavi zbog dečka nego zbog cure.
"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
backspace je napisao/la:ma joj, najradije bi se resetirala...

FleursDeMal
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka

Post Postao/la FleursDeMal » 27 ruj 2009 19:43

sillmarien je napisao/la:ono što sam rekla i što ću ponovit jest da ne vidim zašto bi jednu lezbijku bilo više strah od toga da je cura prevari i/ili ostavi zbog dečka nego zbog cure.
To moras pitat lezbijku, ne bisexicu. :wink:

Odgovorite