"Ko može stat tu? Ko može? Nitko."
šta vas je zadnje nasmijalo
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
Mutava Zita koja me uvijek na blagajni pita jesam li sve ukrala, koja mi je na izlazu iz trgovine u Austriji opet rekla: "Was hast du in deiner Tasche?" i naravno opet osramotila.
I sto je najtragicnije od svega, mogucnost da ona potrefi tocnu recenicu na njemackom (a pogotovo rodove i sve nastavke) je jednaka mogucnosti da ja ubodem u sridu na Sinjskoj alci.
I ne, ovaj put je sve rekla tocno!!! Jedan jedini put kad je se uopce ne treba razumjet, rekla je sve tocno!!!
I jos je rekla da ce to pitanje nauciti na svim jezicima, pa da me moze sramotit u koju god zemlju da odemo

I sto je najtragicnije od svega, mogucnost da ona potrefi tocnu recenicu na njemackom (a pogotovo rodove i sve nastavke) je jednaka mogucnosti da ja ubodem u sridu na Sinjskoj alci.
I ne, ovaj put je sve rekla tocno!!! Jedan jedini put kad je se uopce ne treba razumjet, rekla je sve tocno!!!
I jos je rekla da ce to pitanje nauciti na svim jezicima, pa da me moze sramotit u koju god zemlju da odemo
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Raging cat
RJEČNIK STRANIH RIJEČI
aerobik - bik koji leti
aloja - kreten koji sam sebe zove na telefon
barakuda - izgubljena Zagorka
Bermuda - medvjeđa jaja
bezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom
bosti - imenovanje šefa
Burundi - Žedni Zagorac
čizmica - mala mačka koja jede sir
donacija - sjediti u društvu nacista
fukara - seksualno ugrožena papiga
gorila - Los Angeles u plamenu
herpes - gospodin pas
Kabul - Dalmatinac koji slići na bika
kajdanke - Zagorac koji ne razumije njemački
karanfil - ljubitelj Gorana Karana
katran - mačka u bijegu
kreten - skupina od deset žaba
licemjeri - estetski kirurzi
Meksiko - reci nekome da je mekušac
Nagasaki - egzibicionistica po imenu Saki
nebuloze - razočarani Zagorac
nemati - otac
obala - la i la
pesimističan - tajanstveni zagorski pas
petak - ak ak ak ak ak
pigment - svinja s okusom mentola
poniženi - darovati supruzi malog konja
repatica - ptica koja pjeva Eminema
romantičar - pripadnik romskog naroda koji proučava antiku
rotkva - crvena patka
Somalija - tisuću lisica
transparent - tvrtka za prijevoz roditelja
trijumf - tri djevice
ustanova - plastična operacija usana
aerobik - bik koji leti
Bermuda - medvjeđa jaja
bosti - imenovanje šefa
Burundi - Žedni Zagorac
herpes - gospodin pas
katran - mačka u bijegu
nemati - otac
obala - la i la
petak - ak ak ak ak ak
rotkva - crvena patka
Somalija - tisuću lisica
trijumf - tri djevice
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Otvorim yahoo mail poslije 100 godina i vidim da mi je preko nekog stranog dating sitea netko poseban poslao poruku jos prije nego smo se nasle drugim putevima i s drugim nickom.
Kome je sudjeno, sudjeno je
Kome je sudjeno, sudjeno je
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- _rea_
- Ja sam: lezbijka
Raging cat je napisao/la:RJEČNIK STRANIH RIJEČI
aerobik - bik koji leti
Bermuda - medvjeđa jaja
bosti - imenovanje šefa
Burundi - Žedni Zagorac
herpes - gospodin pas
katran - mačka u bijegu
nemati - otac
obala - la i la
petak - ak ak ak ak ak
rotkva - crvena patka
Somalija - tisuću lisica
trijumf - tri djevice
***"Lose everything and what is real will still remain"***
STARE HORVACKE REGULE LEPOGA PONAŠANJA
1. Hodeč, z rukami ne dopušča se lamatati niti sedeč z nogami zvoniti.
2. Pri stolu ni lepo s persti bubnjati, zubmi škripati ili zehajuć kakti vuk zavijati, a niti kak prostak s celim telom se rastezati.
3. Ak se hoče kašljati ili kehnuti, potrebno je gubec na stran obrnuti i z ropcom ga pokriti.
4. Ak negdo hoče hračkati ili se seknuti naj se z ropcom pokrit na stran obrne i dok se sekuvle naj ne tuli kak vol.
5. Pri stolu ruke i zubi trebaju biti čisti, a ak je od jela med zubmi nekaj ostalo gerdo je videti če se to z nožem, vilicom a još menše ze persti vum trebi.
6. Vu društvu novte obrezavati ali pak ogrizavati ni lepo videti, a hudo je i odurno po nosu s persti dupsti i po njemu blago iskati.
7. Če se z nekim spominjaš, ni lepo pajdašu z rokami pred nosom mahati, natreskavati ga, z laktom ga v rebra drukati i za opravu ga natezati.
8. Gusto krat i hudo na glas se smejati ni lepo a niti spametno, a još menše smejuč se drugomu svoje ščerbe kazati.
9. Ak pri stolu nešče spelava norije na lucki račun, vsaku šalu treba prijeti na svoj račun i ne se duriti ili pak drugomu odma za šijak skakati.
10. Pri stolu takaj ni lepo povedati odurni vic, a još menše je spametno delati komedije na domaču političku temu, kajti se radi toga lehko more dojti vu rešt.
11. Pri stolu se hlačnjak ne popravlja a niti se kapči šlic. Takaj se niti gače za dretu (svitnjak) ne natežeju a isto tak se med nogami po jajcah ili kakvoj drugoj meštriji češe bez hude sile.
12. Pri stolu se ne loviju buhe, vuši ili kaj drugoga takvoga puzečega ili gmizečega gada i smrada. Če se na drugomu kaj takvoga vidi ne početi kričati, nego kaj se najtiše more z ancuga ili las se zeme, med prsti zdrobi i da nišči drugi to ne vidi pod stol hiti.
13. Ak se na jelo dugo čaka ni lepo zubmi škripati i pridihavati.
14. Če je juha kipuča ni lepo vleči vu se i srkati kak da se čuje struganje kravskoga vagira ili kotača na zdencu.
15. Ak se vu posudi najde kakov smrad ili bilo kaj odurnoga, to se spersti zvadi po skrivečki. Če se na jeziku hvezne, hračne se van, a gubec se pokrije i na stran obrne.
16. Če je negdo tak lakoten da vu čube kipuče jelo meče, ni lepo v ruku ili susedu v ancug, neg treba pod stol plunuti.
17. Smrdeče štumfe ili obujke na nogah vu fino društvo se ne nosiju, a takaj se i pezdenje dopušča samo med puno ljudi, tak da se ne čuti, ak se skrije vu hižnome domačem smradu i smrdečini.
18. Ak se na stol donese kakvo jelo s koščicama, treba se koščice deti vu levu roku, a ne z ruk streljati i rashitavati.
19. Pri stolu je gerdo videti ak se kosti po pesjem oglabaju ili hrustaju.
20. Isto je tak gerdo videti i čuti ak negdo pri jelu kak prasica z čubami cmokoče.
21. Če se pri stolu najde noseča ženska treba ju čuvati teškoga zdiganja, skakanja, tancanja, droncanja, ftikanja, batin i sakoga straha šteri na zdravje škodi. Takva ženska mora vse imeti i nesme ostati šteča. A vsaka pajdašica mora svojega deda pustiti, gdaj ga noseča ženska na sebe, vu kmicu ili na najža vleče.
22. Tuđu žensku ni pristojno vu društvu ščipati, pri tancu stiskati, s tvrdim stvarima žuglati i na blud snubiti. A isto se tak ne sme tuđu babu pod stolom s kolenima smicati, ili joj se oko gač s persti motati.
1. Hodeč, z rukami ne dopušča se lamatati niti sedeč z nogami zvoniti.
2. Pri stolu ni lepo s persti bubnjati, zubmi škripati ili zehajuć kakti vuk zavijati, a niti kak prostak s celim telom se rastezati.
3. Ak se hoče kašljati ili kehnuti, potrebno je gubec na stran obrnuti i z ropcom ga pokriti.
4. Ak negdo hoče hračkati ili se seknuti naj se z ropcom pokrit na stran obrne i dok se sekuvle naj ne tuli kak vol.
5. Pri stolu ruke i zubi trebaju biti čisti, a ak je od jela med zubmi nekaj ostalo gerdo je videti če se to z nožem, vilicom a još menše ze persti vum trebi.
6. Vu društvu novte obrezavati ali pak ogrizavati ni lepo videti, a hudo je i odurno po nosu s persti dupsti i po njemu blago iskati.
7. Če se z nekim spominjaš, ni lepo pajdašu z rokami pred nosom mahati, natreskavati ga, z laktom ga v rebra drukati i za opravu ga natezati.
8. Gusto krat i hudo na glas se smejati ni lepo a niti spametno, a još menše smejuč se drugomu svoje ščerbe kazati.
9. Ak pri stolu nešče spelava norije na lucki račun, vsaku šalu treba prijeti na svoj račun i ne se duriti ili pak drugomu odma za šijak skakati.
10. Pri stolu takaj ni lepo povedati odurni vic, a još menše je spametno delati komedije na domaču političku temu, kajti se radi toga lehko more dojti vu rešt.
11. Pri stolu se hlačnjak ne popravlja a niti se kapči šlic. Takaj se niti gače za dretu (svitnjak) ne natežeju a isto tak se med nogami po jajcah ili kakvoj drugoj meštriji češe bez hude sile.
12. Pri stolu se ne loviju buhe, vuši ili kaj drugoga takvoga puzečega ili gmizečega gada i smrada. Če se na drugomu kaj takvoga vidi ne početi kričati, nego kaj se najtiše more z ancuga ili las se zeme, med prsti zdrobi i da nišči drugi to ne vidi pod stol hiti.
13. Ak se na jelo dugo čaka ni lepo zubmi škripati i pridihavati.
14. Če je juha kipuča ni lepo vleči vu se i srkati kak da se čuje struganje kravskoga vagira ili kotača na zdencu.
15. Ak se vu posudi najde kakov smrad ili bilo kaj odurnoga, to se spersti zvadi po skrivečki. Če se na jeziku hvezne, hračne se van, a gubec se pokrije i na stran obrne.
16. Če je negdo tak lakoten da vu čube kipuče jelo meče, ni lepo v ruku ili susedu v ancug, neg treba pod stol plunuti.
17. Smrdeče štumfe ili obujke na nogah vu fino društvo se ne nosiju, a takaj se i pezdenje dopušča samo med puno ljudi, tak da se ne čuti, ak se skrije vu hižnome domačem smradu i smrdečini.
18. Ak se na stol donese kakvo jelo s koščicama, treba se koščice deti vu levu roku, a ne z ruk streljati i rashitavati.
19. Pri stolu je gerdo videti ak se kosti po pesjem oglabaju ili hrustaju.
20. Isto je tak gerdo videti i čuti ak negdo pri jelu kak prasica z čubami cmokoče.
21. Če se pri stolu najde noseča ženska treba ju čuvati teškoga zdiganja, skakanja, tancanja, droncanja, ftikanja, batin i sakoga straha šteri na zdravje škodi. Takva ženska mora vse imeti i nesme ostati šteča. A vsaka pajdašica mora svojega deda pustiti, gdaj ga noseča ženska na sebe, vu kmicu ili na najža vleče.
22. Tuđu žensku ni pristojno vu društvu ščipati, pri tancu stiskati, s tvrdim stvarima žuglati i na blud snubiti. A isto se tak ne sme tuđu babu pod stolom s kolenima smicati, ili joj se oko gač s persti motati.

- ticklebook
- Kontakt:
- ticklebook
- Kontakt:
Ne kradi od TamUliana je napisao/la:Saće da klekne tu....
par krupnih kadrova
Ciccone Luisa
http://www.youtube.com/watch?v=jiu6vlYnB1w
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- ticklebook
- Kontakt:
-
Plague
Kao riješila sam ovaj IQ test hrvatskog naroda.
Rezultate dobiješ tek kad pošalješ sms poruku na neki broj i onda ti skinu 40 kn s računa.
I, naravno, odjebala sam to.
Ali interesantno mi je bilo kako je na mjestu gdje je, pretpostavljam, trebalo pisat jednokratno plaćanje, pisalo jednokrevetno plaćanje.
Pa se ti misli ko radi te testove.
Rezultate dobiješ tek kad pošalješ sms poruku na neki broj i onda ti skinu 40 kn s računa.
I, naravno, odjebala sam to.
Ali interesantno mi je bilo kako je na mjestu gdje je, pretpostavljam, trebalo pisat jednokratno plaćanje, pisalo jednokrevetno plaćanje.
Pa se ti misli ko radi te testove.
- ticklebook
- Kontakt:
-
backspace
- _rea_
evo ovo danas ujutro u 8ticklebook je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/ubojica-uhicen-u ... tu/367840/
***"Lose everything and what is real will still remain"***
- ticklebook
- Kontakt:
- sillmarien
otvorila sam bilježnicu iz osnovne škole koju sam pronašla, i unutra pročitala: "danas sam shvatila da uopće nisam pametna. samo sam okružena sa jako jako puno glupih ljudi." 
"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
backspace je napisao/la:ma joj, najradije bi se resetirala...