S. Koreja prijeti 'dosad neviđenim nuklearnim udarima'

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

S. Koreja prijeti 'dosad neviđenim nuklearnim udarima'

Post Postao/la tamara3 » 27 ožu 2010 17:09

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/sjever ... arima.html

Sjevernokorejska vojska zaprijetila je Južnoj Koreji i SAD-u 'dosad neviđenim nuklearnim napadima' i optužila je dvije zemlje da pokušavaju srušiti njezin komunistički režim, javila je službena novinska agencija Sjeverne Koreje KCNA. 'Oni koji žele srušiti sustav u Sjevernoj Koreji, igrali oni glavnu ulogu ili pasivnu ulogu, bit će žrtve dosad neviđenih nuklearnih udara nevidljive vojske', rekao je vojni glasnogovornik, a prenosi agencija.

Kaj mislite, imaju li oni zbilja nuklearno oružje i jesu li dovoljno ludi da ga upotrijebe? Trebamo li se bojati?

Mer

Re: S. Koreja prijeti 'dosad neviđenim nuklearnim udarima'

Post Postao/la Mer » 27 ožu 2010 23:00

Do sad su takve prijetnje bile uglavnom nebulozno buncanje freakova koji su stitili neku diktaturu. Ahmadineđad stalno najavljuje pakao Izraelu i Americi i samo sto se taj pakao nije dogodio, no jos se nije dogodio, a oni navodno isto imaju malo toga nuklearnog momenta. Sjecam se svojedobno i da je Karađić prijetio Amerikancima ako se upletu u rat u BiH da ih ceka novi Vijetnam. Ma budalastine sve skupa.
Iskreno, ja vjerujem a neki od tih ludjaka, pa tako i S. Koreja, imaju nuklearno oruzje, ali isto tako vjerujem da jako vole svoje dupe i da ga ne bi izlagali jos jednoj Hirošimi. A osim toga, mislim da su nadzorni sateliti danas tako precizni da bi to vec bilo odavno nekako razvaljeno. Ne znam. Mozda se previse uzdam u glupe Amere i njihovo unistavanje nuklearnih postrojenja. A mozda je to jos jedan CIA trik da se upravo tamo i udari. Ovaj svijet je u banani... ali do sad, nakon Hirošime i Nagasakija nitko nije operirao s "gljivom", nadam se da i nece, stvarno, koliko moras biti lud:-0
A opet, ako si toliko lud, onda bi samo bacio to govno od bombe, bez prethodnih velikih najava... bomba

Mer

Post Postao/la Mer » 27 ožu 2010 23:01

Upravo shvatih da uopce nisam nikog utjesila hahaha
Iskreno, Tamara, mislim da nece biti nuklearnog rata tamo. Ali, tko pozivi, pricat ce hahaha

call_me
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la call_me » 28 ožu 2010 03:43

oruzje imaju, a da ce ga koristit-nece. klasicna prica ko ima veci kurac. u vojnom i politickom smislu, of kors. malo se kurcimo.

Odgovorite