.....
- pineapple14
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Re: .....
I kao i obično, tema će se pretvoriti u sprdanciju i podjebavanje autorice jer traži ONS. 
-
NiceGirl
ma,j... mi se.ionako je ovdje vecina radi podhebavanja drugih *cast izuzecima* j... mi se za sve, ako dajes previse,nije dobro,a ako nista ne dajes,opet nevalja. ma,j... mi se,sve mi ravno postalo,ionako za nju trenutno nema zamjene!pineapple14 je napisao/la:I kao i obično, tema će se pretvoriti u sprdanciju i podjebavanje autorice jer traži ONS.
- stanica prema suncu
- Spol/rod: žensko
pa se treba posevit s nekim tko ti se javi preko foruma? 
ovo je drito u glavu!5 za hrabrostNiceGirl je napisao/la:ako je koja za one night-stand,pikni na PM.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- nexus 6
- Spol/rod: muško
- Ja sam: ne želim se identificirati
ne vidim niš loše u ovome, priševilo ti se, nadješ još jednu sličnu i poslije svako svojim putem, no ne valja ako to postane stalna praksa jer moš psihički otić u kurac lagano, no tak i tak ti se nitko neće javit jer sumnjam da kod žena to može bit tak jednostavno.
I`m in touch with humanity.
- nexus 6
da, da pridodam još, čak i da se netko javi mislim da bi i ova koja traži i sama počela komplicirat i na kraju bi im trebalo jedno 4-6 mjeseci da se konačno poševe 
ili bi na kraju prevagnuo detalj poput " joj, imaš minijaturni madež na lijevom boku to mi je baš odbojno i žao mi je ništa od toga "
ili bi na kraju prevagnuo detalj poput " joj, imaš minijaturni madež na lijevom boku to mi je baš odbojno i žao mi je ništa od toga "
nexus 6 je napisao/la:da, da pridodam još, čak i da se netko javi mislim da bi i ova koja traži i sama počela komplicirat i na kraju bi im trebalo jedno 4-6 mjeseci da se konačno poševe
-
v i t a
NiceGirl je napisao/la:ma,j... mi se.ionako je ovdje vecina radi podhebavanja drugih *cast izuzecima* j... mi se za sve, ako dajes previse,nije dobro,a ako nista ne dajes,opet nevalja. ma,j... mi se,sve mi ravno postalo,ionako za nju trenutno nema zamjene!pineapple14 je napisao/la:I kao i obično, tema će se pretvoriti u sprdanciju i podjebavanje autorice jer traži ONS.
jao,jao malo prenapadan nastup
mislim da se niš ne radi na taj način da ti se j... za sve oko tebe ,
jer mislim da s tim nastupom nećeš ništa postić barem po mom mišljenju
nemoj davat niti previše niti premalo ,probaj davat srednje možda bude
više sreće
-
NiceGirl
ma daj se makni vise od mojih postova!!!v i t a je napisao/la:NiceGirl je napisao/la:ma,j... mi se.ionako je ovdje vecina radi podhebavanja drugih *cast izuzecima* j... mi se za sve, ako dajes previse,nije dobro,a ako nista ne dajes,opet nevalja. ma,j... mi se,sve mi ravno postalo,ionako za nju trenutno nema zamjene!pineapple14 je napisao/la:I kao i obično, tema će se pretvoriti u sprdanciju i podjebavanje autorice jer traži ONS.
jao,jao malo prenapadan nastup![]()
mislim da se niš ne radi na taj način da ti se j... za sve oko tebe ,
jer mislim da s tim nastupom nećeš ništa postić barem po mom mišljenju![]()
nemoj davat niti previše niti premalo ,probaj davat srednje možda bude
više sreće
-
NiceGirl
dobro vise,koji k.... vam je tak zanimljivo nekog podhebavat?! da vidite pregazenog covjeka na cesti,jel bi se smijale i podhebavale ga jos ili bi mu pomogle? stvarno neznam, jel ovo djecji vrtic ili koja vec p.... m....... ?!DEFIANCE je napisao/la:nexus 6 je napisao/la:da, da pridodam još, čak i da se netko javi mislim da bi i ova koja traži i sama počela komplicirat i na kraju bi im trebalo jedno 4-6 mjeseci da se konačno poševe
ili bi na kraju prevagnuo detalj poput " joj, imaš minijaturni madež na lijevom boku to mi je baš odbojno i žao mi je ništa od toga "![]()
![]()
![]()
![]()
-
NiceGirl
ma daj,kakva kava sa nekime ko cijelo vrijeme sikce ko zmija!v i t a je napisao/la:možda bi čak i otišla na tu kavicu kaj se me pozvala ,
al prebahat stav i prebahato ponašanje to je
još jedan razlog više za ne otić sa nekim na
kavu barem meni![]()
sad mogu mislit kakva će bit sljedeća poruka
od tebe sigurno neka prijetnja
- nexus 6
ne podjebavam direktno tebe već više cjelokupnu žensku populacijuNiceGirl je napisao/la:dobro vise,koji k.... vam je tak zanimljivo nekog podhebavat?! da vidite pregazenog covjeka na cesti,jel bi se smijale i podhebavale ga jos ili bi mu pomogle? stvarno neznam, jel ovo djecji vrtic ili koja vec p.... m....... ?!DEFIANCE je napisao/la:nexus 6 je napisao/la:da, da pridodam još, čak i da se netko javi mislim da bi i ova koja traži i sama počela komplicirat i na kraju bi im trebalo jedno 4-6 mjeseci da se konačno poševe
ili bi na kraju prevagnuo detalj poput " joj, imaš minijaturni madež na lijevom boku to mi je baš odbojno i žao mi je ništa od toga "![]()
![]()
![]()
![]()
no dobro, jel ti se ko javio uopće ak se smije znat i jel bilo kaj od toga? ne zanima me ko je ni šta je, jebe mi se, već samo provjeravam svoju teoriju. ja ti u biti želim da ti se jave.