jučer u kicu, danas u avenue mallu...
jučer u kicu, danas u avenue mallu...
... pa se javi ako želiš, ako ne, neka i treći put bude slučajno...
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
Re: jučer u kicu, danas u avenue mallu...
No, reci nam jos nekaj 
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
Puno je takvih koje se krecu po kicu i (sutradan) po avenue mallu 
aha, misliš da krenem u detalje susreta i sl. pa da se lakše prepozna. ma ne, umišljam si da je ovo pročitala i želi se javiti, to bi već i učinila
ipak, nismo sve tu - pa i samoj mi je ovo 3. post, zar ne! ili pak jednostavno ne želi, npr. u vezi je sigurno i zna da bi se smrtno zaljubila da se javi itd itd 
E jbg onda 
vidim, tebi bi uz tu kavicu baš pasala neka priča i pokoji trač
ali...
možda jedino da izmislim nešto sočno 
brijem da sam to bila ja hahahaha 
ne, datumi se poklapaju...al opet, možda i nisam bila ja nego neka druga cura 
to je sad već bilo davno, želiš mi reći da si odmah naš susret upisala u svoj dnevnik??

Hahahaha, ne neg samo dobro pamtim datume 
hahahaha ovo je ozbiljna stvar, skuliraj se!! iako me tvoji postovi vesele, ostajem nevjerni Toma, morat ćeš se potrudit da me uvjeriš u svoju priču 
Toma poslala sam ti privatnu poruku 
Sam, hvala na trudu
obavijest ostalimo, potraga se nastavlja 

hahaha, pa bilo mi je čudno jer kad sam bila s ekipom u kicu je bio doslovno poluprazan i nisam s nikim izmjenjivala poglede, a avenue je bio još prazniji, svi zbegali na more 
aj sretno, nadam se da bu potraga uspješno završila
aj sretno, nadam se da bu potraga uspješno završila
a jel ti u ekipi s kojom sjediš u kicu frendica kratke smeđe kose sa veelikim okruglim očima? 
ja sam inače među izrodom koji jedini s mora dolazi u zagreb ljeti i uživa u tome - ali sam se morala vratiti suncu i moru pa nisam imala prilike ponovno je sresti i iskoristiti treću sreću. u biti, to će se sigurno dogoditi sljedeći put kad budem u gl.gradu, ne vjerujem u slučajnosti (totalno lažem, al štaš kad mi paše u ovoj prilici)
ja sam inače među izrodom koji jedini s mora dolazi u zagreb ljeti i uživa u tome - ali sam se morala vratiti suncu i moru pa nisam imala prilike ponovno je sresti i iskoristiti treću sreću. u biti, to će se sigurno dogoditi sljedeći put kad budem u gl.gradu, ne vjerujem u slučajnosti (totalno lažem, al štaš kad mi paše u ovoj prilici)
ne, nema u ekipi cure s kratkom kosicom, a i ne idemo tamo tako često
pa mislim ak ste se tako gledale kak si rekla trebala si onda otić do nje i reč ko Joey: "How you doin'?" 
a znaš kak vele; treća sreća
a znaš kak vele; treća sreća
pa prvoga dana nisam jer eto, lijepo je da se gledamo i kužimo, al onak, šta to točno znači, osim da se kužimo i da smo si khm zgodne
a drugi dan kad se ponovilo sam već i namjeravala krenuti u akciju tipa "how you doin", al sam zakasnila dok sam se lagano rješavala prijatelja s kojima sam bila!
osim toga, imam blagi feeling da joj je jedna od djevojaka iz društva cura - isto komad, lijepo si izgledaju, a ja i trokuti...
- pa kao teška poštenjačina ne bih dirala u to.
no dobro, činjenica da sam krenula u detalje najbolji je dokaz da sam od potrage (barem ovim putem) odustala. vrijeme će pokazati...
no dobro, činjenica da sam krenula u detalje najbolji je dokaz da sam od potrage (barem ovim putem) odustala. vrijeme će pokazati...