Bok
Bok
Došla sam se predstaviti, no u biti sam se u profilu jako jasno predstavila. u 23.oj sam godini. Radim, studiram, filozofiram. Sve sam to rekla.
Ono što me više zanima, a čime ,se nadam da, ne narušavam nikakav kodeks spominjajući to u ovoj temi je;
dali postoji netko, od vas ovdje, da ima 'problem' pronaći nekoga sukladnog za vezu, zajednički život iz razloga što mu nitko nije na nivou.
Ne govorim o aseksualnosti, prepotentnosti, o tome da nitko nema dovoljan turn on izgled, status u društvu, stajling, šarm, elokventnost itd.
Nego o tome da ne može pronaći nekoga tko je na dovoljnom nekom, recimo, duhovnom nivou i s kim može razgovarati i naći se na više tema, načinu razmišljanja i shvaćanja.
Također ne govorim o stavovima. :/ :smajlkojičupakosu:
Ono što me više zanima, a čime ,se nadam da, ne narušavam nikakav kodeks spominjajući to u ovoj temi je;
dali postoji netko, od vas ovdje, da ima 'problem' pronaći nekoga sukladnog za vezu, zajednički život iz razloga što mu nitko nije na nivou.
Ne govorim o aseksualnosti, prepotentnosti, o tome da nitko nema dovoljan turn on izgled, status u društvu, stajling, šarm, elokventnost itd.
Nego o tome da ne može pronaći nekoga tko je na dovoljnom nekom, recimo, duhovnom nivou i s kim može razgovarati i naći se na više tema, načinu razmišljanja i shvaćanja.
Don't talk about life, live it.
Re: Bok
imadisfunction je napisao/la:Došla sam se predstaviti, no u biti sam se u profilu jako jasno predstavila. u 23.oj sam godini. Radim, studiram, filozofiram. Sve sam to rekla.
( kuzim cemu pricas )

- astra glacialia
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
Bok, dobrodošla 
Mislim da se većina ponekad nađe u takvoj situaciji, da se tako osjeća - gotovo svi koji imaju potrebu razmišljati na takve načine, a nisu imali ludu sreću da su u ranoj mladosti našli nekog takvog za cijeli život. Teško je pronaći svoj "par", takvu visoku razinu kompatibilnosti, no naći ćeš sigurno i ti "srodnu dušu", bitno da znaš što želiš i da si se odvažila, sretno u potrazi
Mislim da se većina ponekad nađe u takvoj situaciji, da se tako osjeća - gotovo svi koji imaju potrebu razmišljati na takve načine, a nisu imali ludu sreću da su u ranoj mladosti našli nekog takvog za cijeli život. Teško je pronaći svoj "par", takvu visoku razinu kompatibilnosti, no naći ćeš sigurno i ti "srodnu dušu", bitno da znaš što želiš i da si se odvažila, sretno u potrazi
per aspera ad astra
-
CornflakeGirl
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Dobrodošla!
Ja uspijem naći osobe koje mi savršeno odgovaraju, ali moj problem je što su sve straight..., tak da sam opet na istom.
No dobro, možda će nam se jednom potrefit.
Ja uspijem naći osobe koje mi savršeno odgovaraju, ali moj problem je što su sve straight..., tak da sam opet na istom.
No dobro, možda će nam se jednom potrefit.
- funcutica
- Ja sam: lezbijka
zapanjujuće kvalitetan vokabular obogaćen intertekstualnim izrazima.
u duhu suvremene težnje hrvatskog jezika iskrivljenim anglizmima: fensi.
filozofi su cool.
dobrodošla.
u duhu suvremene težnje hrvatskog jezika iskrivljenim anglizmima: fensi.
filozofi su cool.
dobrodošla.
Second to the right, and straight on till morning.
hvala, svima 
vjerujem da se ljubav ne nalazi u potrazi, već u ne obraćanju pozornosti.
vjerujem da se moram što manje nadati takvoj, da ćemo se tada pogoditi
kao i da ona prava nema sretan kraj, već jednostavno nema kraj.
vjerujem da se ljubav ne nalazi u potrazi, već u ne obraćanju pozornosti.
vjerujem da se moram što manje nadati takvoj, da ćemo se tada pogoditi
kao i da ona prava nema sretan kraj, već jednostavno nema kraj.
Don't talk about life, live it.