nije tako zavrsioBash je napisao/la:nisan gledala, ali srećom san pročitala tvoj upis o kraju filma. hvala ti :|invalid_user je napisao/la:A single man (2009) 7,5/10
Zadnji odgledani film - ocijenite
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: zadnji odgledani film-ocjenite
skeleton key kazes, hm, okej, predlozit cu kuji, neka gusta u strasenju. 
ne brini, nisam jedna od onih sto otkrivaju kraj. ili suskaju kokicama u kinu. samo calzone-om od kulena. 
ex invalid_user
aha ok onda 
-
Bolji Brend
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
- Zita
- Status: U životnom partnerstvu
the town 8/10
expendables 6.5/10 filmic za opustit mozak..
nekako je slaba ponuda filmova zadnje vrijeme :/
expendables 6.5/10 filmic za opustit mozak..
nekako je slaba ponuda filmova zadnje vrijeme :/
Measure of a woman is her sense of humor
-
ABVeco
- Status: Solo
hmmm, danas sam već čula dobru ocjenu za "the town" morat ću to pogledati. Ja prošli vikend gledala u kinu "Eat, pray love" - razočarana sam, spor je i površan. nadam se da je knjiga boljaZita je napisao/la:the town 8/10
Gummo - 7/10
Ispunio je očekivanja: white trash maloljetni delikventi bez morala, savjesti i brižnih roditelja.
Ali nije trebala glumit Chloe jer mi je to umanjilo doživljaj i samo sam čekala idući kadar s njom :/

Da, ovo crno se nazire selotejp <3
Ispunio je očekivanja: white trash maloljetni delikventi bez morala, savjesti i brižnih roditelja.
Ali nije trebala glumit Chloe jer mi je to umanjilo doživljaj i samo sam čekala idući kadar s njom :/

Da, ovo crno se nazire selotejp <3
- pihach
- Kontakt:
jel to anne heche? hmm
gledala novog herija i nije me nesto impresionirao.
mjuza je as usual odlicna, hermiona
, scene su mi, moram priznati, najbolje do sada.
u jednom trenu sam skuzila da su uzeli temu nacizma, holokausta i logora sto mi je vratilo koncentraciju koju su mi netom prije oduzela dva vrlo nepristojna i narajcana para bomba .
ako ste fanatik, kao ja, odite pogledat al ne ocekujte previse niti odmotavanje klupka jerbo stize drugi dio zadnjeg nastavka.
tko ce docekat 6. mjesec...
3/5
gledala novog herija i nije me nesto impresionirao.
mjuza je as usual odlicna, hermiona
u jednom trenu sam skuzila da su uzeli temu nacizma, holokausta i logora sto mi je vratilo koncentraciju koju su mi netom prije oduzela dva vrlo nepristojna i narajcana para bomba .
ako ste fanatik, kao ja, odite pogledat al ne ocekujte previse niti odmotavanje klupka jerbo stize drugi dio zadnjeg nastavka.
tko ce docekat 6. mjesec...
3/5
noup, Chloe Sevigny mmm
- pihach
- Kontakt:
aaa Boys don't cry curka 
ona mi je prva pala na pamet al me nesto odvuklo na Heche..
veli da: "she wouldn't call herself bisexual", and that she could never see herself in a relationship with a woman.
a toliko gej filmova iza nje, ah ah.
ona mi je prva pala na pamet al me nesto odvuklo na Heche..
veli da: "she wouldn't call herself bisexual", and that she could never see herself in a relationship with a woman.
a toliko gej filmova iza nje, ah ah.
ma nema veze, može samo sjest na mramorni pijedestal s njenim imenom koji je čeka kod mene 
vidiš, nisan se ni sitila da je bila u boys don't cry.. mogla bi to opet pogledat
vidiš, nisan se ni sitila da je bila u boys don't cry.. mogla bi to opet pogledat
- pihach
- Kontakt:
vjerni fan pa ne zna, shame on you! 
- jane connor
- Ja sam: biseksualka
Teksaški masakar motornom pilom.....desturbing o.O
"Any fool can risk her life. It takes a hero to risk her heart"
Don't just think,FIGHT!
Don't just think,FIGHT!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z1rhnMso ... r_embedded#![/youtube]
Tužan film, prilično potresan, meni i realan.
I jedva čekam pogledati :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eeKc4PFL ... re=related[/youtube]
Ta cura isto hoda po grobljima
Tužan film, prilično potresan, meni i realan.
I jedva čekam pogledati :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eeKc4PFL ... re=related[/youtube]
Ta cura isto hoda po grobljima
zagrebacke price. iznenadjujuce gledljiv i dobro realno glumljen hrvatski, dapace zagrebacki film, gdje cak ni djeca ne zvuce ko debili. preporucam 8/10
Un amour de femme - francuski lez filmić o udanoj ženi (more like totally hot college girl) s djetetom, koju muž zanemaruje pa nađe pažnju kod jedne plesačice i tako dalje. malo je bezveze tijek radnje, ali neću bit preizbirljiva jer mi se sviđa kraj. 6.5/10

- Kroacija
talijanska serija u 6 epizoda, sveukupno 6h gledanja i think.
La meglio gioventu' (The best of youth). 8,5-9/10.
ridala sam ko pizda na neke scene i mislim da cu odgledati iznova. a rijetko sto gledam iznova. valjda sam se prepoznala u necem. jebeni talijani.
any, u film (seriju) sam uletjela prazne glave, bez ikakvih ocekivanja.
http://www.imdb.com/title/tt0346336/
La meglio gioventu' (The best of youth). 8,5-9/10.
ridala sam ko pizda na neke scene i mislim da cu odgledati iznova. a rijetko sto gledam iznova. valjda sam se prepoznala u necem. jebeni talijani.
http://www.imdb.com/title/tt0346336/
ex invalid_user
- Little Miss Audrey
Coco before Chanel...predobar,Audrey Tautou mi je savrsena
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bvDFPjx-uBU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bvDFPjx-uBU[/youtube]
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
- melted_sun
-sex drive
nisam mislila da postoji nešto nebuloznije od američke pite, ali eto otkrila sam..
bar sam izgubila 2 sata dosadne nedjelje ..šta reć..
-the runaways
sviđa mi se.ali može bit zato jer se mogu poistovjetit s dijelovima filma
ugl isto mislim da su mogli malo bolje obradit tu biografiju.
ali s obzirom da rijetko kad nailazim na ovakve filmove zadovoljit ću se s mrvicama ..
nisam mislila da postoji nešto nebuloznije od američke pite, ali eto otkrila sam..
bar sam izgubila 2 sata dosadne nedjelje ..šta reć..
-the runaways
sviđa mi se.ali može bit zato jer se mogu poistovjetit s dijelovima filma
ugl isto mislim da su mogli malo bolje obradit tu biografiju.
ali s obzirom da rijetko kad nailazim na ovakve filmove zadovoljit ću se s mrvicama ..
- Riječanka
Room in Rome - 2
Jednostavno mi se nije svidio. Opere ne volim, a i zlo mi je od onog njihovog međusobnog laganja i varanja partnera.
Jednostavno mi se nije svidio. Opere ne volim, a i zlo mi je od onog njihovog međusobnog laganja i varanja partnera.
Žnj.Little Miss Audrey je napisao/la:Coco before Chanel
Ako si gledala zbog Coco, onda svakako preporučam - Coco Chanel & Igor Stravinsky, film je osrednje kvalitete, no glazba je odlična, kao i glavna glumica
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0xh719Kzeec[/youtube]
- Little Miss Audrey
Ma najvise sam gledala zbog Audrey jer mi je superAlba Avis je napisao/la:Žnj.Little Miss Audrey je napisao/la:Coco before Chanel
Ako si gledala zbog Coco, onda svakako preporučam - Coco Chanel & Igor Stravinsky, film je osrednje kvalitete, no glazba je odlična, kao i glavna glumica![]()
Ovaj film mi je iduci na repertoaru,bas bum ga pogledala
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
- Kroacija
El secreto de sus ojos (2009)
7,5-8/10
dosadnjikavo u pocetku, muy interesantno s razvojem radnje i konceptom ljubavnih metafora povezanih s ubojstvom. i posljednja love-scena...
just as i'd like it.
7,5-8/10
dosadnjikavo u pocetku, muy interesantno s razvojem radnje i konceptom ljubavnih metafora povezanih s ubojstvom. i posljednja love-scena...
ex invalid_user
Black Swan izašao na torrentima. Pogledala sam ga sinoć i zbilja ne znam što bih rekla. Intenzivni psihološki triler koji zamalo graniči s hororom, aka the worst kind za gledat prije spavanja jer nisam mogla prestat razmišljat o njemu.
Definitivno pogledati. And try not to look away.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Napokon sam gledala Shutter Island i ne kužim da netko može uopće izreći išta negativno kad je u pitanju Scorsese?
http://www.imdb.com/title/tt1130884/
Ima po netu negativnih kritika, ali mislim da ti ljudi jednostavno nisu skužili film. Ima dubinu i može se vidjeti više slojeva priče. Nije samo krimić tek toliko da ti prođe vrijeme. Ne znam, možda sam samo zabrijala, ali kao da se negdje u pozadini provlači ideja da je patrijarhat masovni zločin, ono, ima par stvari u filmu koje vuku na tu misao.
Scorsese
http://www.imdb.com/title/tt1130884/
Ima po netu negativnih kritika, ali mislim da ti ljudi jednostavno nisu skužili film. Ima dubinu i može se vidjeti više slojeva priče. Nije samo krimić tek toliko da ti prođe vrijeme. Ne znam, možda sam samo zabrijala, ali kao da se negdje u pozadini provlači ideja da je patrijarhat masovni zločin, ono, ima par stvari u filmu koje vuku na tu misao.
Scorsese
- Kroacija
jel? bas cu ga skinuti ovih dana, volim jake psiholoske trilere a i ako granici s hororom, usudit cu se odgledati ga prije sna.ariadne je napisao/la:Black Swan izašao na torrentima. Pogledala sam ga sinoć i zbilja ne znam što bih rekla. Intenzivni psihološki triler koji zamalo graniči s hororom, aka the worst kind za gledat prije spavanja jer nisam mogla prestat razmišljat o njemu.Definitivno pogledati. And try not to look away.
ex invalid_user
mmm Aronofsky.. ja ću čekat kino za njih, veliko veliko platno.. :uzdah: :čežnja:
Ja nisam mogla čekati
A i radi se o DVD screeneru pa je kvaliteta dobra, nije cam rip. Ali svejedno ću ići i u kino čim dođe. Jedino se baš ne veselim što ću neke scene vidjeti na tako velikom platnu jer su mi i ovako bile iznimno cringe-worthy. I ne mogu se pauzirat. :mimoza:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Plague
Haute tension / High tension
8/10
i više nego solidan. lezbijski motiv, masturbiranje uz pomoć odrubljene glave, šizofrenični glavni lik i galoni krvi
what more could a girl want
8/10
i više nego solidan. lezbijski motiv, masturbiranje uz pomoć odrubljene glave, šizofrenični glavni lik i galoni krvi
what more could a girl want