Jedino što nervira je konstantno nagađanja gdje/kako/ima li vizu/što će učiniti/jel jeo čevape...
Mislim da je dno bilo ono zivkanje vila u Sloveniji.
A jel'?tamara3 je napisao/la:
No, he does not.
Popeye je napisao/la:i ja, ali zašto mora biti ili-ili. neka idu obojica, zaslužili su.komad kruha je napisao/la:iskreno, ja bih puno radije vidjela merčepa u zatvoru nego sanadera.

tamara3 je napisao/la:Nek si ti mene, sul., prosvijetlila. Sad mi je o'ma lakše kad si meni i svekolikom pučanstvu pomoću ilustracije objasnila koliko je sve to zapravo nebitno. I da tebe nema, pojma ne bismo imale da je vrijeme ograničeno. Do ovog trena sam bila uvjerena da smo besmrtne.
Zašto se onda ne ponašaš u skladu sa tim saznanjem. Kako da znam da znaš da je vrijeme prolazno ako to ne pokazuješ.tamara3 je napisao/la:Nek si ti mene, sul., prosvijetlila. Sad mi je o'ma lakše kad si meni i svekolikom pučanstvu pomoću ilustracije objasnila koliko je sve to zapravo nebitno. I da tebe nema, pojma ne bismo imale da je vrijeme ograničeno. Do ovog trena sam bila uvjerena da smo besmrtne.
Ništa... zabavljati i sebe i mene, meni uljepša dantamara3 je napisao/la:Nisam dosegnula bespuća tvojih duhovnih zbiljnosti, puno sam primitivnija, šta ćeš.
fala kurcu, ja nikad ne misljah da opcenarodna autohomofobija treba biti i slika mene. no pokrenuli su nas isti motivi, odnosno nepodnosenje licemjerja, samo sto su nam ideoloske pozicije razlicite. pa zato ja odoh, kao svaki pravi salonski ljevicar, da se dalje bavim wikileaksom.sul. je napisao/la:
@popeye - zapravo, osobno mi nije bitno ni jedno ni drugo. Nisam ni reagirala ni na jedno ni na drugo zato što mi je bitno, nego zato što je i jedno i drugo bilo licemjerno i vrlo uskogrudno.
Ali to je bilo kad sam bila malo naivnija, i bilo mi je stalo što lezbe misle jer sam mislila da bi mišljenje lezbi kumulativno trebalo biti i slika mene. Pa da bi trebalo nekakvo licemjerje ispravljati. I frustracije. Čini se da više nit' sam lezba nit' me briga![]()
Ma :*Popeye je napisao/la: fala kurcu, ja nikad ne misljah da opcenarodna autohomofobija treba biti i slika mene. no pokrenuli su nas isti motivi, odnosno nepodnosenje licemjerja, samo sto su nam ideoloske pozicije razlicite. pa zato ja odoh, kao svaki pravi salonski ljevicar, da se dalje bavim wikileaksom.
to se ipak tice 6 milijardi ljudi, a sanader 4 milijuna.
S obzirom da tema nije delezboizacija, idealizam, antagonizam i slično - smanji doživljaj. * trep *sul. je napisao/la:... međutim, više se ne identificiram s lezbama, pa mi više to nije problem.
Again, to je pitanje mog idealizma u svezi nekih stvari, ne političkih.
zelena žabica je napisao/la:jeli zguzio kojeg dečkića. . .