elemental - boogaloo
elemental - boogaloo
bio neko na koncertu veceras..??
dojmovi??
dojmovi??
Re: elemental - boogaloo
bijah ja...napravili su jako dobru atmosferu (kao i na svakom svom zagrebačkom koncertu), oni odlični, publika odlična, i fala im na onih par starih stvari koje se ne čuju često uživo...peach me je napisao/la:bio neko na koncertu veceras..??
dojmovi??
- pihach
- Status: U vezi
- Kontakt:
meni lose zvuce uzivo pa nisam isla, al eto drago mi je kaj su bili dobri (bar drugima) 
gledala sam remi na stankovicu danas pa su me moji ispitivali 'tko je ona da zasluzuje biti na stankiju?', 'kakvi su to textovi?', 'kaj to ona pjeva?', 'ma, tko to slusa?' i tak unedogled...
gledala sam remi na stankovicu danas pa su me moji ispitivali 'tko je ona da zasluzuje biti na stankiju?', 'kakvi su to textovi?', 'kaj to ona pjeva?', 'ma, tko to slusa?' i tak unedogled...
zašto? (čisto onako iz znatiželjepihach je napisao/la:meni lose zvuce uzivo pa nisam isla,
- pihach
- Kontakt:
zato kaj im je mikrofon preblizu (to je taj stil pjevanja) i onda zvuci kao da mumljaju pa ne mogu nista cut kak spada.
na cd-u su odlicni, al uzivo mi se pokvari taj dojam.
ona ajd jos nekak, al onaj lik - nikak.
na cd-u su odlicni, al uzivo mi se pokvari taj dojam.
ona ajd jos nekak, al onaj lik - nikak.
meni je bilo prebrutalno...ma nema mi do elementala...
bilo mi je zesce na koncertu sta je bilo ljudi do 60tak god...(i tako ja plesem i repam uz remi i doleti mi gospon da jel bi se mogla malo pomaknut jer on nis ne vidi...prvo sam ga htjela zadavit kaj me na najdrazem djelu pjesme morao zeznut al kak da se ljutim na njega kad je DEDA dosao na koncert ELEMENTALA preeeee*ebenoooooo)
bilo mi je zesce na koncertu sta je bilo ljudi do 60tak god...(i tako ja plesem i repam uz remi i doleti mi gospon da jel bi se mogla malo pomaknut jer on nis ne vidi...prvo sam ga htjela zadavit kaj me na najdrazem djelu pjesme morao zeznut al kak da se ljutim na njega kad je DEDA dosao na koncert ELEMENTALA preeeee*ebenoooooo)
- jane connor
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
Slažem se..preeeedobroooo je bilo....zapalila sam iz zadra samo da ih čujem i nije mi žao...nije bed kaj sam cijeli noć bila budna i došla u nedelju popodne tek u zd a u pon ujutro išla na faksXD....ali vooooolim ih!<3
"Any fool can risk her life. It takes a hero to risk her heart"
Don't just think,FIGHT!
Don't just think,FIGHT!