želim..
- komad kruha
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Re: želim..
da nisi napisala pekač, ne bih znala što je to. budala, ponekad sam takva budala.
ot. želim ići spavati i tu ću si želju ispuniti ovog trena
laku noć.
ot. želim ići spavati i tu ću si želju ispuniti ovog trena
laku noć.
kaj te hiče?
docenturu do kraja godine.
-
michelle
brijem da bi malo tko to znaokomad kruha je napisao/la:da nisi napisala pekač, ne bih znala što je to. budala, ponekad sam takva budala.
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
A ja ću večeras peći kruh u mom.michelle je napisao/la:brijem da bi malo tko to znaokomad kruha je napisao/la:da nisi napisala pekač, ne bih znala što je to. budala, ponekad sam takva budala.ili ne
Pripao mi nakon razvoda od žene.. Ona ne voli kuhati.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
-
michelle
joj, i ja bi...ticklebook je napisao/la:A ja ću večeras peći kruh u mom.michelle je napisao/la:brijem da bi malo tko to znaokomad kruha je napisao/la:da nisi napisala pekač, ne bih znala što je to. budala, ponekad sam takva budala.ili ne
![]()
....vratit vrijeme tjedan dana unatrag
subotu: sunce, kavu na stekatu, neopterecene razgovore, komentiranje prolaznika, smijanje, suskanje novina i rucak negdi oko trga. ukratko: idealan vikend.
- Moloko
Normalan dan bez stresa i nerviranja. I da-SAN!

"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
samo i jedino da se dignem sutra u 6....ali izjutra
call_me je napisao/la:subotu: sunce, kavu na stekatu, neopterecene razgovore, komentiranje prolaznika, smijanje, suskanje novina i rucak negdi oko trga. ukratko: idealan vikend.
-
Plague
vidim, i ti se smiješ svojim starim postovima.
ot. organiziranost. to želim i to mi treba. ne znam uopće kako sam do sada prošla kroz život bez većih oštećenja na ovakvom nivou neorganiziranosti. neko vrijeme sam furala rokovnik. kao. nije pomoglo.
ot. organiziranost. to želim i to mi treba. ne znam uopće kako sam do sada prošla kroz život bez većih oštećenja na ovakvom nivou neorganiziranosti. neko vrijeme sam furala rokovnik. kao. nije pomoglo.
-
jabooka
jooooooooooooooooj kako je to lijepo upravo i stvarno i zelim da to ostvarisinvalid_user je napisao/la:imati vlastiti stan i mir dug niz godina
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
-
jabooka
necu ispravljati tipfekerejabooka je napisao/la:jooooooooooooooooj kako je to lijepo upravo i stvarno i zelim da to ostvarisinvalid_user je napisao/la:imati vlastiti stan i mir dug niz godina
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
smijem se svojoj naivi.PicajzLa je napisao/la:vidim, i ti se smiješ svojim starim postovima.
.
zelim dobiti pozitivan odgovor na poruku stoljeca!
-
Plague
ja bi da (se) ti skineš i doneseš pošto nemam više mjesta na disku, a pržilica radi na mahove :/
Nemam kratkoročnih želja. 
Imam jedan cilj do drugog aprila, postupci i rezultati (osobne naravi).
Drugi je do prvog maja, tj. da konačno donesemo odluku vezano uz stan, tj. želim za prvi maj već obitavati u novom stanu.
I to je to
I možda treći da mi upali Maastricht ili Beč ( počela ovaj tjedan sa satovima njemačkog), moram priznati da za ovo još nisam na 100%, u svakom slučaju, ako ovo ne upali, onda očekujem na jesen nešto konkretno tu.
Da, to je to.
Imam jedan cilj do drugog aprila, postupci i rezultati (osobne naravi).
Drugi je do prvog maja, tj. da konačno donesemo odluku vezano uz stan, tj. želim za prvi maj već obitavati u novom stanu.
I to je to
I možda treći da mi upali Maastricht ili Beč ( počela ovaj tjedan sa satovima njemačkog), moram priznati da za ovo još nisam na 100%, u svakom slučaju, ako ovo ne upali, onda očekujem na jesen nešto konkretno tu.
Da, to je to.
Zadnja izmjena: Fuga, dana/u 18 sij 2011 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
maastricht...jednom sam ga propustila jer je bilo ili to ili amsterdam. 
ont_ zelim otputovati.
ont_ zelim otputovati.
ex invalid_user
- ticklebook
- Kontakt:
Movie night

“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher