Oklijevanje
Oklijevanje
Je li moguće da dvoje ljudi privlači međusobno oklijevanje i suzdržavanje, neka vrsta apstinencije i da si na osnovu tih imaginarnih barijera stvaraju veće priželjkivanje jedno drugog? Ukratko, jel nedostatak "olakotnih okolnosti" povlači martirijski pristup vezi? Na primjer, ne znati na čemu ste ili kilometarske udaljenosti, on živi u Dubrovniku a ona u Zagrebu i slično.
Re: Oklijevanje
da.
da pojasnim: da, moguce je.
da pojasnim: da, moguce je.
Misliš li da je to ispravno? Dovoljno čvrsto za nešto dugotrajnije?
ispravno je sve ono sto dvoje ljudi u tom odnosu misli da je ispravno. ljudski odnosi su silno raznovrsni i ko zna, mozda to bude najdugovjecniji i najsretniji odnos to dvoje ljudi u njihovom zivotu. pod uvjetom da zele slicnu vezu.
mislim da je moguce.
da... postoje ljudi koji su mazohisti i uzivaju u mucenju i otezanju
da... postoje ljudi koji su mazohisti i uzivaju u mucenju i otezanju
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
-
Plague
naravno da je moguće. bila sam već u vezi na daljinu, mislim da bih mogla opet.
i nema to nema veze s mazohizmom, već s tim što volim svoj prostor i ne vezujem se samim time što je netko tu.
a onda opet, odgovara mi i da je tu i da se viđamo svaki dan ako imamo priliku. kurva sam, pristajem na sve.
i nema to nema veze s mazohizmom, već s tim što volim svoj prostor i ne vezujem se samim time što je netko tu.
a onda opet, odgovara mi i da je tu i da se viđamo svaki dan ako imamo priliku. kurva sam, pristajem na sve.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
wilma je napisao/la:Je li moguće da dvoje ljudi privlači međusobno oklijevanje i suzdržavanje, neka vrsta apstinencije i da si na osnovu tih imaginarnih barijera stvaraju veće priželjkivanje jedno drugog? Ukratko, jel nedostatak "olakotnih okolnosti" povlači martirijski pristup vezi? Na primjer, ne znati na čemu ste ili kilometarske udaljenosti, on živi u Dubrovniku a ona u Zagrebu i slično.
moguce, ali ne vidim kvalitetu istog nekako, ako je privlacnost samo zbog martirijskih pristupa.
ex invalid_user
jebenti te veze na daljinu, uvo mi otpalo umalo od mobitela
ma dobro je, šalim se ja malo, sitili smo se slušalica na vrijeme
ali ljubovanje na daljinu ima svojih teških strana, nekad bi radije lego u krevet uz neš toplo, a na naelektirzirane sluje
ali ljubovanje na daljinu ima svojih teških strana, nekad bi radije lego u krevet uz neš toplo, a na naelektirzirane sluje