Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
-
odiseya
- Spol/rod: žensko
PicajzLa je napisao/la:odiseya je napisao/la:PicajzLa je napisao/la:gledala sam big brother onu večer kad su ulazili i nisam mogla vjerovat kako su degutantni da su stavili ono dvoje miđeta. čista eksploatacija.
Nije eksploatacija jer su oboje punoljetni i sami su se prijavili za show.
čim je netko tu da bi svojim hendikepom privukao gledatelje, to je eksploatacija, neovisno o godinama.
a tu je i midget sex koji je, okladila bi se, svima koji rade na emisiji glavna motivacija.
Eksploatacija bi bila iskoristavanje jel', a po toj definiciji iskoristavaju se svi kandidati podjednako bez obzira na hendikepe.
Kao sto su
patuljci tu jer se ocekuju "the scene" s njima, tako su ciljano i malo obdarenije cure koje imaju vrlo fleksibilan odnos prema onome
sto im se moze dogoditi pred kamerama.
Isto tako... ti isti kandidati iskoristavaju sami show zbog neke svoje osobne eksponiranosti i korisiti.
Dakle, iskoristavanje je uzajamno.
-
jpeg
pa patuljcu su isli na to da bi mogli proc jer su drugaciji.
-
odiseya
mravcica je napisao/la:pa patuljcu su isli na to da bi mogli proc jer su drugaciji.
...jer uostalom, ako imas srca kako mozes izbaciti
malenoga 
-
melted_sun
- Status: U vezi
još me najviše voditelji nerviraju na jedno i drugo...bb nisan gledala...a htz samo prvih par epizoda koje se još isplati gledat jer ima svakakvih faca... nema te šanse da bi ikad došla na to. niti na bb, da se u svim novinama štampa ako mi ispadne četvrtina sise.
il da mi daju alkohola pa se napijem i razbacam sve pred kamerama i sl. situacije koje nisu za javnost

i nebi mogla gledat nepoznate ljude 24h na dan...i nervira me to bombardiranje po portalima i novinama šta je selmi ispalo u subotu il koliko je govno marko posra.
i nisam skužila da ima miđeta ove godine, samo sam skužila da su filtrirali retaje ne samo iz hrv nego sa cijeloga balkana..ole.
Zadnja izmjena:
melted_sun, dana/u 19 ožu 2011 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
jpeg
melted_sun je napisao/la: i nebi mogla gledat nepoznate ljude 24h na dan...
ali s vremenom ih upoznas

moras ljudima dati priliku

-
real8me
- Ja sam: biseksualka
hahaha, ja na sve to gledam ko jednu veliku veliku komediju xD xD
jedino zato takve emisije i gledam da se pošteno nasmijem.. hahahah..
a u htz publiku idem obavezno

:klap: :klap:
-
Plague
odiseya je napisao/la:PicajzLa je napisao/la:odiseya je napisao/la:PicajzLa je napisao/la:gledala sam big brother onu večer kad su ulazili i nisam mogla vjerovat kako su degutantni da su stavili ono dvoje miđeta. čista eksploatacija.
čim je netko tu da bi svojim hendikepom privukao gledatelje, to je eksploatacija, neovisno o godinama.
a tu je i midget sex koji je, okladila bi se, svima koji rade na emisiji glavna motivacija.
Eksploatacija bi bila iskoristavanje jel', a po toj definiciji iskoristavaju se svi kandidati podjednako bez obzira na hendikepe.
Kao sto su
patuljci tu jer se ocekuju "the scene" s njima, tako su ciljano i malo obdarenije cure koje imaju vrlo fleksibilan odnos prema onome
Isto tako... ti isti kandidati iskoristavaju sami show zbog neke svoje osobne eksponiranosti i korisiti.
jesi ti glupa ili imaš neki drugi problem? jedno je stavit sponzorušu s velikim sisama, drugo je stavit nekog tko ima očiti fizički hendikep.
ako ne možeš shvatit što želim reć i ako ti nije neukusno uopće sve to onda ti nemam šta objašnjavat.
-
jpeg
ne bih se slozila da je to hendikep.
funkcioniraju. kao ti i ja samo sto su nizi.
po meni hendikep ima onaj debeli koji ima preko 50kg viska, al ti to nije cudno jer si naviknuta na debele ljude, al mislim da je teze njemu obavljat dnevne obaveze u toj velicini nego nekom od metra.
-
odiseya
PicajzLa je napisao/la:odiseya je napisao/la:PicajzLa je napisao/la:odiseya je napisao/la:PicajzLa je napisao/la:gledala sam big brother onu večer kad su ulazili i nisam mogla vjerovat kako su degutantni da su stavili ono dvoje miđeta. čista eksploatacija.
Kao sto su
jesi ti glupa ili imaš neki drugi problem? jedno je stavit sponzorušu s velikim sisama, drugo je stavit nekog tko ima očiti fizički hendikep.
ako ne možeš shvatit što želim reć i ako ti nije neukusno uopće sve to onda ti nemam šta objašnjavat.
i
I glupost je hendikep pa su u BB kuci vecinom kreten.
Koliko sam ja shvatila, svi projekti idu k tome da se hendikepirani sto vise ukomponiraju u drustvu u kojem zive, cak i oni sami za sebe ne samo da ne traze, nego ni ne zele poseban tretman. Uz sve to su se sami prijavili pri zdravoj pameti.
Jos mi ni s jednim argumentom nisi dokazala na koji je to nacin eksploatacija.
O eksploataciji bi bila rijec samo ako se radi o osobama sa nekim mentalnim hendikepom...koje jednostavno ne bi shvacale u sto se upustaju....i protiv takvog oblika iskoristavanja sam uvijek protiv, ali ovo o cemu ti pricas su nebuloze.
-
inani
- Ja sam: ne želim se identificirati
Pa sta se oni sami nisu prijavili? Mislim, nije ih nitko prisilo, znaci nije nikakva eksploatacija. Da imaju mentalni hendikep i da ih je netko prisilio ili prijavio protiv njihove volje, onda bi to bila eksploatacija, a ovako su sami to zeljeli. A i cilj BB je razlicitost kako bi se NESTO dogodilo (citaj: sex u kuci, razne svadje, podmetanja i slicno). Koliko se sjecam (mediji nas bombardiraju takvim vijestima), u nasim BB nikad nije bilo neceg na sto bi cijela, pobozna krscanski nastrojena, nacija ostala u soku dok je u srpskim BB bilo zabavnije pa su organizatori vjerojatno ovaj put zbog svega toga BB premijestili u Beograd i dali mu regionalni karakter. Zna se da Hrvati za neke stvari nemaju petlje ili su kakti prepristojni, ostala ekipa iz bivse Juge je malo opustenija i spremnija na vise zabave.

...

-
Amor
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
BB ne gledam... jedino sto znam ovi su u kuci, a drugi na smetlistu

tako, neka rade nesto, inace su se prije sam prepucavali jer nisu znali sta od dosade.
HTZ pratim. tu i tam se dade kaj dobrog cut, ali se barem covjek nasmije. vise mi je to ko "saljivi kucni video" nego pronalazenje talenata.
-
Yeci
meni je ovaj topic total fun
genijalni su mi komentari nekih korisnica

ja to ne gledam jer ili radim ili opet nisam doma ili pišem seminare večer prije zadnjeg roka
gledala sam jednom i užasnula se jer su sve okrenuli na smijeh,
a ja sam si htjela uljepšati dan i čuti nekoga tko zna pjevati
skroz sam odustala kad sam shvatila da je svakih 20 minuta bar 10 minuta reklama,
s obzirom da ne gledam tv, oduševila me reklama ona ' nisan, jesam, nisan, jesam'
tako nekako

Don't talk about life, live it.
-
pihach
-
Kontakt:
onaj lik iz bb-a, cije selo ne moze naci ni google earth, je kralj svih perverznjaka.
k tome se tusira svaka 3 dana.
mora da mirisi na djubrishtu.
-
Moloko
Kako su se ovdje spominjali ovi kandidati koji su patuljastog rasta podsjetilo me to na "vic" koji mi je jedan poznanik ispričao.
Prije nego ga ispričam želim reći da ja zaista nemam ništa protiv takvih ljudi niti ovaj vic pričam s namjerom da ih omalovažavam. Vic je čista asocijacija koja mi je pala na pamet obzirom da su se oni spominjali.
Dakle:
"..stanari.. govori vam Big Brother.. ti patuljci nisu za vrt.."
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
dany
moram priznat da sam znala prošlih godina bacit oko na BB, pogotovo kad su tek počeli s prikazivanjem u našim prostorima, jer mi je izgledao kao zanimljiv sociološki eksperiment. ono, desetak ljudi koji se ne znaju, različitih osobnosti, zatvoreni u stotinjak metara kvadratnih u kojima moraju funkcionirat kao zajednica. meni interesantno.
onda se to pretvorilo u nađimo-što-gluplju-osobu-željnu-slave-i-spremnu-na-sve-a-pogotovo-seks-na-teveu. ovogodišnji stanari big brothera mi se čine ravni onim mentalnim miđetima koje nađu u red carpetu da bi im se nacija rugala.
htz nekad pogledam. volim slušat ljude kako lijepo pjevaju, volim se smijat samouvjerenim redikulima koji misle da znaju.
i ivana mišerić mi je neobjašnjivo jebena.
jebote b*g
-
Amor
onaj Nemes iz BB, taj bi poj... sve sto ima dve ruke i dve noge. Marijana, da sam njen muz, vise nebi bila sa njom u braku.
-
phos
znam da nije fer prema ONR-ima...ali me nasmijalo

ona srpska voditeljica BB-a(kad su predstavljali kretene za debilanu) se malo izletila :
osecam se ko snezana... , a pored nje stoje ono dvoje ONR
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba

- autor nepoznat
-
Amor
phos je napisao/la:znam da nije fer prema ONR-ima...ali me nasmijalo

ona srpska voditeljica BB-a(kad su predstavljali kretene za debilanu) se malo izletila :
osecam se ko snezana... , a pored nje stoje ono dvoje ONR
bako, a sto je to ONR?
-
phos
osobe niskog rasta-patuljci iz vrta
Ružna, ali glupa

- autor nepoznat
-
Amor
phos je napisao/la:osobe niskog rasta-patuljci iz vrta
zahvaljujem na objašnjenju!
-
Amor
gle, ne moras ni gledat da bi znao sta se desava. neki dan kad sam usla u ducan, sa police do vrata, zabljesnuo me ogromni naslov: 1. seks u BB kuci. (ajd da je bio seks pa da se ima kaj za vidjet. malo je dobila u guzu ispod plahti i to je bilo to.)
citam vijesti na netu, i odma pored BB.
meni tak ni u djep ni iz djepa kaj oni rade. tko hoce gledat neka gleda, ko nece ne mora.
-
phos
a sta ti ima doc u dzep ili izaci?
poanta je da se mlade generacije zatupljuju nepovratno.
Ružna, ali glupa

- autor nepoznat
-
Amor
phos je napisao/la:a sta ti ima doc u dzep ili izaci?
poanta je da se mlade generacije zatupljuju nepovratno.
razumijem tu problematiku drustva, ne moras mi objasnjavati sve ko nekom retardusu. bez uvrede, ali takvo sam misljenje stekla.
ot - ne gledam BB, ali sto se drugo moze i vidjeti na tv-u? 100 sapunica koje su nadrobili, kulinarske emisije, a izmedju toga po pol sata reklama.
-
Zita
- Status: U životnom partnerstvu
mogu li pitati zasto ti ga je zao? sto on ima sa sex zivotom svoje kceri?
jel covjek mislio da je ona djevica ili se u ovoj zemlji nitko ne sexa osim te nesretnice..
meni je samo zao cure radi tog dvominutnog seksa..jadna :/
Measure of a woman is her sense of humor
-
dany
čitam ja tako po portalima sinoć "seks u BB kući, part 2" i vidim nešto šta je najviše sličilo na seks od svega šta su nazivali tim imenom dosad.
evo, napokon im se isplatilo.

jebote b*g
-
Zita
slazem se-bb je smece.
Cura ocito i nije pristala na tradicionalne vrijednosti sto se vidi iz njenih postupaka, tetovaze itd. A i nekako vjerujem da je on jos prije xy godina nekome u tom selu bio "otac one koja se pukla sa nekim sa (recimo) 16 god" kao sto su svi nasi ocevi "oni ocevi cije se kceri seve sa zenama" il su neciji ocevi "oni ciji su sinovi/kceri pali razred/godinu/droksaju se/rastali se/ostali bez posla/napili se itd itd".
Trebamo se osloboditi tih okova sto ce zatucani seljoberi misliti jer su takvi vrlo cesto sljam drustva koji su zadnji koji mogu govoriti o moralnim vrijednostima.
Uostalom, hvala bogu da imamo slobodu izbora pa ne moramo postovati ili pratiti zelje obitelji u kojoj smo se zatekli rodenjem.
To sto je ona dobila ili izgubila tim sexom je doista samo njena stvar i njen izbor a njeno dijete nije niti prvo niti zadnje koje moze doci u posjed puno eksplicitnijih sex snimka svojih roditelja.
-
tamara3
- Just tax the stupid people.
-
Kontakt:
Hm, mislim da uopće nije stvar u tome što "nije pristala na tradicionalne vrijednosti", već naprosto to da jebavanjem s nekakvim anonimusom pred kamerama može povrijediti osjećaje ako nikog drugog, onda vlastite djece. E, to je već onak... hiperodvratno

. I naravno, vrijedi za oba spola.
-
Zita
ooo@ Okej no isto tako su stotine miliona ljudi dali zavjet vjernosti i pricali "voljet cu te zauvijek i bla" pa kao sto vidimo u praksi prevara i razvoda-to bas i nije tako crno bijelo..
tamara@ da nije anonimus bi bilo bolje? i cisto sumnjam da njena dvogodisnja kcer reze zile il se navukla na heroin od silne povrijedenosti radi maminog postupka.. Po istoj logici mala isto mora biti zestoko povrijedena sto se mama usudila ostaviti je na par tjedana...
Boli me briga i za bb i za tu curu no super mi je zanimljivo osudjivanje i to silno cudenje sto se udana zena usudila u ovom srednjem vijeku pojebat sa nekim (iako se takve stvari dogadjaju svakodnevno samo eto ne na rtl-u).
Ta cijela drama mi je poprilicno pretjerana
-
inani
Sorry Oooo, ali meni ona nikako ne izgleda kao osoba koja se pridrzava bilo kakvih tradicionalnih vrijednosti na koje je spletom okolnosti pristala. Jednostavno nije takav tip osobe i to se moze vidjeti na prvi pogled. I sama je rekla kako joj je dosta male sredine, kako ju sve to gusi, a BB joj je dosao kao ispusni ventil. I meni nije zao njezinog oca, ona je odrasla osoba koja sama odlucuje sto ce, kada i kako s kim raditi, vjerojatno se udala mlada, muz je pomorac (citaj: ima love), a njoj je do zezancije i provodjenja. A oca puno vise brine sto ce reci selo, nego cinjenica da je ona prevarila svog muza. Mene puno vise brine to sto je ona dijete od nekoliko godina mogla tek tako lako ostaviti na nekoliko mjeseci, a znamo koliko su djeca osjetljiva i vezna uz roditelje, majke pogotovo. Ne pratim BB, ali mi je jedna epizoda bila dovoljna da shvatim o kakvoj zenskoj se radi. I meni tu nikoga nije zao, ponajmanje nje kojoj nedostaje nekoliko dasaka u glavi, tipicni tip seoske alapace. Sorry. BB je u jednoj stvari dobar - imas na okupu, tj. na jednom mjestu 10-ak ljudi razlicitih profila i nesto iz toga (psiholoski gledano) mozes nauciti i primjeniti na ljude koje susreces u vlastitom zivotu, vidis kako se netko ponasa, kako reagira.
...

-
jpeg
inani je napisao/la:Ne pratim BB, ali mi je jedna epizoda bila dovoljna da shvatim o kakvoj zenskoj se radi.
jesi to izdvojila vrijeme da vidis Bojanu?