outanje na poslu /faksu

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
Shekret
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Re: outanje na poslu /faksu

Post Postao/la Shekret » 04 tra 2011 18:45

Moram priznat da kak vrijeme ide da se sve više i više outam, baš sam se danas još jednim profama kroz casual razgovor na faxu outala, a na faxu mi brijem već svi znaju.
:luda:

girly23

Post Postao/la girly23 » 05 tra 2011 18:50

kika23 je napisao/la:hih mene su outali na poslu :hmmm:
i, kaje bilo? jesi naišla na odbijanje ili sl.? :tjesi: da mene neko outa, mislim da bih mu rašarafila kompletan donji dio auta, i zašarafila sve na krivo mjesto, pa mu postavila kameru u garažu, da mogu kasnije vidjet što je bilo kad je upalio.................

girly23

Post Postao/la girly23 » 05 tra 2011 18:53

pihach je napisao/la:
Jedan je rekao "Ja bi sve te lezbe poubijao!", došlo mi je da ga maznem stolcem u glavu, i kažem: "U samoobrani!".
:haha: kaj nisi?

svi su bili zauzeti :)

Netko tko se penje pod satom na podrumski prozor i zuri kroz rešetke u prolaznike, (nadam se da će jednom neki pas podići nogu, kunem se.) prebalav je da shvati išta van njegovog životnof iskustva od 3 slovca
krizaniceva? zvuce mi poznato ove resetke :)
ne, ali neću sad pisati koja, jer ne bih radije, sorry, nisam baš sklona odavanju TOLIKO privatnih podataka na netu, sorry :ok:
bdw,vidim da si iz zg, kolko imaš god.?:)
Zadnja izmjena: girly23, dana/u 28 kol 2011 15:36, ukupno mijenjano 1 put.

Rogue_813
Status: Solo
Kontakt:

Post Postao/la Rogue_813 » 06 tra 2011 11:55

Filozofski se čini kao dobro mjesto za biti out. Nikad baš ne započinjem razgovor s namjerom da se outam, onako u četiri oka - naprosto bi mi bilo neprirodno, štoviše kao da priznajem nešto čega se trebam sramiti. Posve sam si OK sa svojom seksualnom orijentacijom, pa mi to nije velika stvar i ne ustručavam se biti očita. Onako, vide se sitnice iz kojih bi se moglo zaključiti. Što sam bliskija s nekim, veća je vjerojatnost da će znati za mene - čisto zato što je onda i veća vjerojatnost da ćemo pričati o ljubavi i ostalome. A ako netko pita imam li dečka, jednostavno kažem da zapravo tražim curu. Dakle nemam potrebu tajiti, niti hodati okolo s megafonom u duginim bojama. :) Nadam se da ću takva jednog dana biti i na poslu.

Što se tiče roditelja, oni te teme više izbjegavaju nego ja. A kad se dohvate toga, onda zajebavaju. Rekoh im više puta da ću vjerojatnije naći curu nego dečka, ali jebiga, oni naprosto ne slušaju. Sumnjam da sam previše suptilna, jer naprosto ne znam biti suptilna. Vjerojatno misle da sam u vezi s cimerom. Idioti... s oproštenjem. Bojim se da će oni biti jedni od rijetkih kojima ću morati reći toliko izravno da će to biti apsurdno.
'Look at me and promise that you'll never stop what you're doing just because someone looks at you funny. And that the words "I hate myself" will never come from your mouth. (...) Promise the universe that you'll do the thing that makes your house rock.' - Diane DiMassa (?)

Odgovorite