outanje na poslu /faksu
- Shekret
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Re: outanje na poslu /faksu
Moram priznat da kak vrijeme ide da se sve više i više outam, baš sam se danas još jednim profama kroz casual razgovor na faxu outala, a na faxu mi brijem već svi znaju.
i, kaje bilo? jesi naišla na odbijanje ili sl.?kika23 je napisao/la:hih mene su outali na poslu
pihach je napisao/la:Jedan je rekao "Ja bi sve te lezbe poubijao!", došlo mi je da ga maznem stolcem u glavu, i kažem: "U samoobrani!".kaj nisi?
svi su bili zauzeti
ne, ali neću sad pisati koja, jer ne bih radije, sorry, nisam baš sklona odavanju TOLIKO privatnih podataka na netu, sorrykrizaniceva? zvuce mi poznato ove resetkeNetko tko se penje pod satom na podrumski prozor i zuri kroz rešetke u prolaznike, (nadam se da će jednom neki pas podići nogu, kunem se.) prebalav je da shvati išta van njegovog životnof iskustva od 3 slovca![]()
bdw,vidim da si iz zg, kolko imaš god.?:)
Zadnja izmjena: girly23, dana/u 28 kol 2011 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Rogue_813
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
- Kontakt:
Filozofski se čini kao dobro mjesto za biti out. Nikad baš ne započinjem razgovor s namjerom da se outam, onako u četiri oka - naprosto bi mi bilo neprirodno, štoviše kao da priznajem nešto čega se trebam sramiti. Posve sam si OK sa svojom seksualnom orijentacijom, pa mi to nije velika stvar i ne ustručavam se biti očita. Onako, vide se sitnice iz kojih bi se moglo zaključiti. Što sam bliskija s nekim, veća je vjerojatnost da će znati za mene - čisto zato što je onda i veća vjerojatnost da ćemo pričati o ljubavi i ostalome. A ako netko pita imam li dečka, jednostavno kažem da zapravo tražim curu. Dakle nemam potrebu tajiti, niti hodati okolo s megafonom u duginim bojama.
Nadam se da ću takva jednog dana biti i na poslu.
Što se tiče roditelja, oni te teme više izbjegavaju nego ja. A kad se dohvate toga, onda zajebavaju. Rekoh im više puta da ću vjerojatnije naći curu nego dečka, ali jebiga, oni naprosto ne slušaju. Sumnjam da sam previše suptilna, jer naprosto ne znam biti suptilna. Vjerojatno misle da sam u vezi s cimerom. Idioti... s oproštenjem. Bojim se da će oni biti jedni od rijetkih kojima ću morati reći toliko izravno da će to biti apsurdno.
Što se tiče roditelja, oni te teme više izbjegavaju nego ja. A kad se dohvate toga, onda zajebavaju. Rekoh im više puta da ću vjerojatnije naći curu nego dečka, ali jebiga, oni naprosto ne slušaju. Sumnjam da sam previše suptilna, jer naprosto ne znam biti suptilna. Vjerojatno misle da sam u vezi s cimerom. Idioti... s oproštenjem. Bojim se da će oni biti jedni od rijetkih kojima ću morati reći toliko izravno da će to biti apsurdno.
'Look at me and promise that you'll never stop what you're doing just because someone looks at you funny. And that the words "I hate myself" will never come from your mouth. (...) Promise the universe that you'll do the thing that makes your house rock.' - Diane DiMassa (?)