ne samo svi zajedno.JanaFern je napisao/la:moramo onda doći svi zajedno kad si ti tamo...
Gej društva ili individue su zločesti
Re: Gej društva ili individue su zločesti
why not?Amor je napisao/la:JanaFern je napisao/la: ne samo svi zajedno.
Antigač, zake mi stavljaš riječi u usta?Antigona XIII je napisao/la:why not?Amor je napisao/la:JanaFern je napisao/la: ne samo svi zajedno.
ma, normalno da idemo svi zajedno.
-
Gost
Wimpi...
Ne sviđa mi se, ne bih u njega ušla da se radi o običnom bircu, zašto bih mu dala priliku samo zato jer je gay friendly?
Ispada da se mi lezbe i pederi moramo pomiriti sa nedostatnom ponudom samo zato jer ima label gay friendly.
U pogledu uređenja, kave, gorespomenute higijene i muzike je KIC puno ispred Wimpija.
Jedini upitnik je dal su se riješili odvratnih konobara. (?)
ps Što se tiče upoznavanja, moja najtoplija preporuka je da se javite nekome s foruma tko vam se čini ok.
Odite na kavu, neobavezno, ili dogovorite se kao cure prošle godine koje nisu nikoga poznavale i zajedno odite na CroL party.
Uvijek podržavam takve inicijative i mislim da su manje traumatične od toga da dođeš u nepoznati prostor i sramežljivo pogledom tražiš nekoga tko ti se čini simpatičan.
Ne sviđa mi se, ne bih u njega ušla da se radi o običnom bircu, zašto bih mu dala priliku samo zato jer je gay friendly?
Ispada da se mi lezbe i pederi moramo pomiriti sa nedostatnom ponudom samo zato jer ima label gay friendly.
U pogledu uređenja, kave, gorespomenute higijene i muzike je KIC puno ispred Wimpija.
Jedini upitnik je dal su se riješili odvratnih konobara. (?)
ps Što se tiče upoznavanja, moja najtoplija preporuka je da se javite nekome s foruma tko vam se čini ok.
Odite na kavu, neobavezno, ili dogovorite se kao cure prošle godine koje nisu nikoga poznavale i zajedno odite na CroL party.
Uvijek podržavam takve inicijative i mislim da su manje traumatične od toga da dođeš u nepoznati prostor i sramežljivo pogledom tražiš nekoga tko ti se čini simpatičan.
ja sam mislila samo na prijateljsku kavu.
- Shekret
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Jagodica_bobica i ja Shekret smo bile JanaFern na kafi i bas je simpa bilo, ova tema je pridonjela nečemu 

- pihach
- Kontakt:
typical.
kad smo kod vimpija - fuj.
osobno, ne mogu reci da mi se ijedan gej (friendly) klub u zg-u svidja osim bookse.
kad smo kod vimpija - fuj.
osobno, ne mogu reci da mi se ijedan gej (friendly) klub u zg-u svidja osim bookse.
ili si ti njima bila "krivi" ljud da bi bili fini prema tebi, ili kombinacija svačega...Shekret je napisao/la: Možda sam samo naletila na krive ljude.
bila sam preko nekoliko puta u vimpiju sa različitim lez.bi ljudima i nisam imala loših iskustava
- Shekret
Mhmmmm. Definitivno sam ja njima krivi ljud. Tamo i idu ljudi koji nemaju kaj za radit u životu, neću ružne riječi sada koristiti ali mi koji imamo JMBAG smo definitivno krivi ljudi njima. Slažem sewave je napisao/la:ili si ti njima bila "krivi" ljud da bi bili fini prema tebi, ili kombinacija svačega...Shekret je napisao/la: Možda sam samo naletila na krive ljude.
bila sam preko nekoliko puta u vimpiju sa različitim lez.bi ljudima i nisam imala loših iskustava
hahah, baš bi volila vidit ko vas je to od cura prcnuo u krivo misto
a ovo ko šta ima radit, po toj logici ne bi ti trebala nit u jednu birtiju zalazit...
edit: btw, da me ne bi krivo svatila, nit ja branim ikog od tih ljudi koje ti nazivaš zgubidanima, nit znam o kome se točno radi, samo smo uglavnom malo preopširni kad tako generaliziramo (bilo o vimpiju il ko ja o neki dan u jadnoj i čemernoj naciji samo zato jer vole Bižuteriju)
a ovo ko šta ima radit, po toj logici ne bi ti trebala nit u jednu birtiju zalazit...
edit: btw, da me ne bi krivo svatila, nit ja branim ikog od tih ljudi koje ti nazivaš zgubidanima, nit znam o kome se točno radi, samo smo uglavnom malo preopširni kad tako generaliziramo (bilo o vimpiju il ko ja o neki dan u jadnoj i čemernoj naciji samo zato jer vole Bižuteriju)
wave je napisao/la:hahah, baš bi volila vidit ko vas je to od cura prcnuo u krivo misto
jebote b*g
-
Gost
Baš sam se danas sjetila da se zadnji put kad sam bila tamo kenjalo str8 paru da ne mogu... štajjaznam, biti str8 u tom kafiću.
Jučer sam bila u KIC-u nakon ohoho vremena. Čekala sam kavu jer je konobar bario frajere na "pauzi", ali bar nije bilo nikakvih usputnih hetero/homo/kakvihgod-fobija.
Jučer sam bila u KIC-u nakon ohoho vremena. Čekala sam kavu jer je konobar bario frajere na "pauzi", ali bar nije bilo nikakvih usputnih hetero/homo/kakvihgod-fobija.
- jagodica_bobica
- Kontakt:
Konobari u KIC-u su super, vrlo prijateljski raspolozeni i za zezanciju
Dirty dirty dirty dirty dirty dirty sucker
You think I can't get her like you you motherfucker
We can do it like the mandem mandem hey
We can do it like the mandem suga suga suga
You think I can't get her like you you motherfucker
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
potrazujem prijevoz iz zadra za ovogodisnji crol party koji ce se odrzati krajem petog mjeseca, jos cemo vas obavijestiti detaljnije.
placam dio goriva i bonus u naturi. zainteresirane neka mi se jave na pp. 
ex invalid_user
- Shekret
Jel peglaš veš, pereš suđe, usisavaš?invalid_user je napisao/la:bonus u naturi
- lucretia
de malo o toj obavijesti, hoćem si ubaciti u planerinvalid_user je napisao/la: ovogodisnji crol party koji ce se odrzati krajem petog mjeseca
We serve an old moan in a dry season
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia