ivona2009 je napisao/la:Dame drage, meni je potreban savjet, izludit ću više. Ovako, s curom sam u vezi eto 5mjeseci, i isprva je sve bilo divno, bajno, krasno, ruže cvale da nisu mogle veće. Međudim, kako vrijeme odmiče, tako su sve učestalije prepirke, mislim, ništa sad strašno, ali previše ne slaganja, razilaženja u mišljenjima, ne trpi da sam ponekad i ja ta koja je u pravu, ne može prihvatiti to da nije savršena i da se cijeli svijet ne vrti oko nje, kad je zajebancija neka, dok je ona ta koja podjebava, sve pet, a kad krenem ja nju malo šprdat, odmah je nos do neba, para oblake nosem i naravno, odma ispričavanje i sve s moje strane. Ja jednostavno ne mogu to više trpit, pun mi je kufer njenih ispada i svega. Ne želim je povrijediti, ne mogu s njom a ne mogu ni bez nje. Molila bih vas ako biste me mogle savjetovat, što da radim, što da poduzmem. Hvala!
Kao da vidim sebe... Teško je savjetovati, odnos je uzajaman i dvosmjeran. Možda, ipak, nije to ta veza i nije to ljubav koju same osjećamo i imamo, nego se pretvara u svakodnevicu muke ili muku svakodnevice