TEOLOG O GAY PRIDEU Dr. Adalbert Rebić: Žao mi je stradalih, ali dobili su što su tražili
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatsk ... fault.aspx
Ima, nema ili je takav zato što bi sve drugo bili neprilično me zapravo uopće ne zanima, ali smeta mi kad u središnjem dnevniku izjavi "naravno da... bla bla".Popeye je napisao/la:koliko ja mogu zakljuciti, pa ukljucujuci i onaj jedan susret, ivo josipovic ima pozitivan stav prema pederima i lezbijkama. problem je sto on, kao i vecina hrvata njegovih godina, pojma nema ništa o tome. al ono, fakat nema pojmatamara3 je napisao/la:Tek sinoć sam čula Josipovićevu izjavu u cijelosti:
"Naravno da njihovi brakovi nisu kao naši, klasični, ali smatram da trebaju imati pravnu zaštitu."
Nespretna izjava ili wtf?!
sto znaci da kod predsjednika treba lobirati i da s njime treba razgovarati i educirati ga. bas to ce zagreb pride uciniti ovaj tjedan.
Nizozemska je vec rekla: debili ste i moramo vas nadzirati jer vam nije za vjerovati...killer_cupcake je napisao/la:a da mi je znat šta će "Europa" reć na sve to ..

Poslala sam jucer u 12:28 (podne) mail SDP-u slijedeceg sadrzaja:tamara3 je napisao/la:[Tek sinoć sam čula Josipovićevu izjavu u cijelosti:
"Naravno da njihovi brakovi nisu kao naši, klasični, ali smatram da trebaju imati pravnu zaštitu."
Nespretna izjava ili wtf?!
Jos mi nisu odgovorili, a ako mi ne odgovore dobit ce klinac a ne moj glasHoće li se itko iz SDP-a, osim očekivanog Šime Lučina, oglasiti povodom jučerašnjeg nasilja u Splitu ili je vaša deklarativna podrška LGBT populaciji samo šminka da bi ste pokupili glasove LGBT populacije?
Jučer je 10000 građana Splita kamenovalo 200-tinjak drugih građana a predsjednik najveće oporbene stranke nije našao za shodno da se o tome izjasni.
Sramota
Pitanje postavljam vama jer ste vi na svakim izborima do sada dobili moj glas.
Branka Čolić

nakon čega je odmah:"Kraljevina Nizozemska svakako će tražiti nadzor i nakon zatvaranja pregovora, tijekom cijelog postupka ratifikacije, sve do ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Mislim da događaji poput subotnjeg u Splitu pokazuju da je taj nadzor potreban", izjavila je Ronner Grubačić, a prenosi HRT.
Eto vam vaša (vlasti) dvostruka jeben / posten politika.Vrh MUP-a na putu za Split, izvanredna presica u 15 sati

[izvor: Poziv na ubojstvo i kamen u glavu - prekršaj!]Reakcija Kuće ljudskih prava Zagreb na nasilje nad sudionicima splitskog Pridea je napisao/la:Rado bismo jednom vidjeli da se političke floskule o nultoj toleranciji na nasilje, o tolerantnom i europskom društvu pretvore u jasnu i brzu akciju sankcioniranja svih onih koji su sudjelovali u nasilju nad članovima povorke kao i sankcioniranju i pozivanju na odgovornost svih onih koji su svojim propustima to omogućili.
Stoga tražimo od nadležnih vlasti da se svi koji su sudjelovali u fizičkom nasilju i govoru mržnje sankcioniraju u skladu sa odredbama Kaznenog zakona čl.174: Rasna i druga diskriminacija, kao i članka 331. Nasilničko ponašanje i to kao oblik zločina iz mržnje.