koju korisnicu bi rado da te kresne? :D
Re: koju korisnicu bi rado da te kresne? :D
..hm mozda bi se kresnula s unreal =)))
...život je lijep... (:
Capt. Kirk je napisao/la:A dok Bash hipnotizirano gleda taj prizor, CK joj nekako otima taj evil mind-control remote, and switches to this channel. *kad smo kod takvih filmova, jel'*
- Capt. Kirk
- Spol/rod: žensko
A šta sam mogla, nakon onog gifa? *misli da bi se trebala gracefully povući iz ovog topica. :')*
"Dobro, graciozno se povlačim iz topika. Za večeras
" - izbijam potpeticom daljinski dok hulahopke ostaju besprijekorne te backflipam kroz prozor na ulicu. :maše prijeteći šakom: :dostojanstveno korakne u sjenu:
:limenka zaklapa:
a bijele čarape?Bash je napisao/la:"Dobro, graciozno se povlačim iz topika. Za večeras" - izbijam potpeticom daljinski dok hulahopke ostaju besprijekorne te backflipam kroz prozor na ulicu. :maše prijeteći šakom: :dostojanstveno korakne u sjenu:
...život je lijep... (:
- Capt. Kirk
@ Bash - no, no, no. CK je ta koja se treba gracefully povući. 
Ali okej, have your remote, ali ne zaboravi da Petrik Bejtmen ima tisuću ostalih gizmosa. *su, sussudio*

Ali okej, have your remote, ali ne zaboravi da Petrik Bejtmen ima tisuću ostalih gizmosa. *su, sussudio*
-
uNrEaLL
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
hm, hm, hmshizika je napisao/la:..hm mozda bi se kresnula s unreal =)))
a jooooooooooooooooooooooj... romantike!!!!uNrEaLL je napisao/la:hm, hm, hmshizika je napisao/la:..hm mozda bi se kresnula s unreal =)))ma nemoj mi reci
hahaahaahaah <3 romanticna dusa =PJanaFern je napisao/la:a jooooooooooooooooooooooj... romantike!!!!uNrEaLL je napisao/la:hm, hm, hmshizika je napisao/la:..hm mozda bi se kresnula s unreal =)))ma nemoj mi reci
...život je lijep... (:
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Bash!
nazvala bih te navecer i nagovorila na đir autom. prvo bi se vozili bezbrizno nekih pola sata-sat vremena uz muziku i pivo a onda bi dosli na jedan od jebodroma, uz more. tu bi izasli malo pricati vani, zapalit cigaretu, sve bezbrizno i no strings attached. kad bi se spremali za ici doma, eksli ne bi isli doma jer bi skuzili da treba nesto napraviti, a tad bih te ja poljubila drzeci kljuc u autu, taman kad si pomislila da stvarno krecemo i mrvicu se razocarala. but not!
i tako bih ja tebe iznenada užvalila onako srčano jel, mozda malo i nespretno ali sumnjam jer smo prethodno pili pivo, ja crni tomislav, znaci da me dovoljno puklo. dosta dugo bi trajalo to ljubljenje jer dok se ljubis razmisljas malo i sto i kako dalje, barem ja tako nekad, kad ne razmisljam o razmjeni sline. polozila bih ruku na tvoju grud. milovala je. nakon toga bi uslijedili cjelovi po vratu. a nakon toga tvoj prijedlog da idemo na back seat.
tu bi pocela avantura i ja bih ti se prepustila kao ruza na vjetru jer mi se cinis vise dominantnija, a meni to rula.
i tako bi se malo guzvali na back seatu mog malog autica, zamaglili stakla i nespretno lezali goli jedno po drugome. 
nazvala bih te navecer i nagovorila na đir autom. prvo bi se vozili bezbrizno nekih pola sata-sat vremena uz muziku i pivo a onda bi dosli na jedan od jebodroma, uz more. tu bi izasli malo pricati vani, zapalit cigaretu, sve bezbrizno i no strings attached. kad bi se spremali za ici doma, eksli ne bi isli doma jer bi skuzili da treba nesto napraviti, a tad bih te ja poljubila drzeci kljuc u autu, taman kad si pomislila da stvarno krecemo i mrvicu se razocarala. but not!
ex invalid_user
-
Plague
bejsikli bash, invalidna bi s tobom radila isto što i sa mnom prvih par mjeseci naše veze. 
- Kroacija
tuko.
pa da, dok se nismo okučili i presli na krevete i kauce, auto je bio okej. 
ex invalid_user
Late night special:
invalidna i ja ležimo čupave i raskravljene na zadnjem sicu njenog auta. ona mi milujući dojke šapuće u uho i divi se kako sam ista Liv Tyler, kad odjednom idilu prekine jak udarac po autu. pored auta preleti silueta i nestane. neko evidentno lud je upravo šakom opalio auto po haubi.
"ŠTAJEJEBEMTIMATER?!!" - prodere se invalidna spremno u trenu, na mjestu mi izazvavši simultani strah i divljenje takvoj sabranosti. nema odgovora s druge strane.
„Di je nesta?? Evo ga opet šta ćemo šta ćemo!!!“ – počnem histerizirat i bjesomučno rastezat gaćice kojima su mi ruke još uvijek bile svezane (a delightful but long story), ne skidajući pogled s prednjeg stakla i približavajuće siluete. katolički stid nas obje sprečava da izletimo gole van, a sva odjeća je porazbacana po podu auta i nema šanse da se stignemo obuć prije napada.
auto se zatrese. kao u slow motionu gledam kako napadač staje na haubu, korakne prema prozoru i čučne na sve četiri poput mačke. u šoku pokušavam, ali ne mogu razaznati detalje, osim da je cijeli u crnom i izgleda da će skinuti majicu. prije nego itko od nas dvije stigne reagirat, pred nama po staklu pljesne i prokliže ogromna prekrasna sisa.
„Jeste se usrale pičke aaaa“ – nepoznati ženski glas rugajuće zakrešti ispred nas. pogledam prema invalidnoj u šoku, ali ona je već otvorila vrata do sebe i pustila ženu unutra. „Picajzla, pretpostavljam?“ – bilo mi je odmah sve jasno jer sam jako pametna. „Liv?“ – Picajzla će.
nakon prvotnog srama i ljutnje na dotičnu zbog neukusne zajebancije, noć je dalje protekla u ugodnom raspoloženju di smo se naizmjenično chest bumpali i rukovali.
I tako sam, djeco, upoznala vašu majku.
invalidna i ja ležimo čupave i raskravljene na zadnjem sicu njenog auta. ona mi milujući dojke šapuće u uho i divi se kako sam ista Liv Tyler, kad odjednom idilu prekine jak udarac po autu. pored auta preleti silueta i nestane. neko evidentno lud je upravo šakom opalio auto po haubi.
"ŠTAJEJEBEMTIMATER?!!" - prodere se invalidna spremno u trenu, na mjestu mi izazvavši simultani strah i divljenje takvoj sabranosti. nema odgovora s druge strane.
„Di je nesta?? Evo ga opet šta ćemo šta ćemo!!!“ – počnem histerizirat i bjesomučno rastezat gaćice kojima su mi ruke još uvijek bile svezane (a delightful but long story), ne skidajući pogled s prednjeg stakla i približavajuće siluete. katolički stid nas obje sprečava da izletimo gole van, a sva odjeća je porazbacana po podu auta i nema šanse da se stignemo obuć prije napada.
auto se zatrese. kao u slow motionu gledam kako napadač staje na haubu, korakne prema prozoru i čučne na sve četiri poput mačke. u šoku pokušavam, ali ne mogu razaznati detalje, osim da je cijeli u crnom i izgleda da će skinuti majicu. prije nego itko od nas dvije stigne reagirat, pred nama po staklu pljesne i prokliže ogromna prekrasna sisa.
„Jeste se usrale pičke aaaa“ – nepoznati ženski glas rugajuće zakrešti ispred nas. pogledam prema invalidnoj u šoku, ali ona je već otvorila vrata do sebe i pustila ženu unutra. „Picajzla, pretpostavljam?“ – bilo mi je odmah sve jasno jer sam jako pametna. „Liv?“ – Picajzla će.
nakon prvotnog srama i ljutnje na dotičnu zbog neukusne zajebancije, noć je dalje protekla u ugodnom raspoloženju di smo se naizmjenično chest bumpali i rukovali.
I tako sam, djeco, upoznala vašu majku.
- Kroacija
ovo sa sisom i uzvikom mi vise djeluje kao dany ali moze i picajzla
a propo late night speciala - lajkam ga kao takvog
...nastavljamo!
meni bi vas seksualni apetit vjerojatno uskoro dosadio jer valjda nemam dovoljno libida, a to bi znacilo da mi pak nije dovoljno stalo ili me je sram, a moze biti i da je ADD uzeo maha i da su se Bash i Picajzla malo duze rukovale. ili da sam vec svrsila jednom, posto ne mogu vise od toga.
however, dok hvatam zrak uz more van, razmisljam o tome kako cemo vjerojatno trebati otici oprati auto poslije, i to me poprilicno muci jer znam da vam se nece dati do automatske. u jednom momentu picajzla izlazi iz auta i cucne pored vrata jer joj se naravno, piski. a nikad joj nije bio problem piskiti bilo gdje. sada moram paziti i da ne zgazim u pisalinu prilikom ulaska u auto. picajzla dolazi do mene i zagrli me s ledja i kaze da dodjem u auto. krenemo, a tamo Bash, poprilicno izjebana, didn't see what's coming, mislila je da je picajzla piece of cake. Bash je bila kompletno izjebana.
nakon toga naravno, predlozim burek kod mate jer je popaj vec zatvorio. odlucimo sve tri jos jednu cigaretu spusiti i krenuti. Bash je uzasno zadovoljna Picajzlinim misionarskim pothvatima i predlaze da se jos koji put nadjemo. ja kazem da sve sto se desi na kasunima, ostaje na kasunima. Picajzla predlozi da se nadjemo vec sutra.
...i tako.
kasno je, idem lec.
ex invalid_user
- Jadzia Dax
dolazim doma posli posla, malo onako shebana i umorna, ulazim u sobu, bacim pogled na krevet a tamo je kao i obično invalidna svezana lisicama za postelju, ništa čudno jer ju takvu držim već par dana, pozdravim ju onako, kimnem, tipa što ima, a ona samo mahnito mrda glavom i ne odgovara mi, znam teško je odgovarati kad imaš brnjicu na ustima, ali mogla se bar potruditi pozdraviti me, no dobro, skinem sat sa ruke, prsten, ogrlicu i stavim ih na noćni ormarić, sjednem pored nje i pričam kako mi je dan bio sheban i kako me šef hebe u zdrav mozak cili dan a ona, tuka, još uvik samo mrda glavom, gleda me nekim ubojitim pogledom, meškolji se i previja, čini mi se da je malo ljuta na mene, ne znam zašto, ma nema veze...
odem do kupatila, otuširam se nabrzaka i vratim se sa tučjim perom u ruci, skinem majcu, odložim je na stolicu pokraj kreveta i počinjem lagano perom prelaziti preko njenog lica, njenog vrata, grudi... škakljiva je, pa već pizdi, negoduje, meškolji se, ali nema veze, nastavim sa škaljanjem, što s perom, što s prstima i raznim inim djelovima tijela, nakon podužeg vremena njenog previjanja, savijanja, smijanja, meškoljenja, suza odjednom, odvežem joj lisice.....
odem do kupatila, otuširam se nabrzaka i vratim se sa tučjim perom u ruci, skinem majcu, odložim je na stolicu pokraj kreveta i počinjem lagano perom prelaziti preko njenog lica, njenog vrata, grudi... škakljiva je, pa već pizdi, negoduje, meškolji se, ali nema veze, nastavim sa škaljanjem, što s perom, što s prstima i raznim inim djelovima tijela, nakon podužeg vremena njenog previjanja, savijanja, smijanja, meškoljenja, suza odjednom, odvežem joj lisice.....
- Jadzia Dax
..... kad ono, inv nasrne na mene, baci me strasno s kreveta na pod, pokušavam se izmigoljiti, pužem prema vratima, ali mala je poludila, dopužem do hodnika, nekako, a ona me hiti nazad na pod, napaljena do daske, navalila na mene na hodniku, strgala mi grudnjak, otkopčala hlaće....
.... čuju se vrata od stana, netko dolazi....
.... čuju se vrata od stana, netko dolazi....
-
Plague
prevrat! bash se diže sa zadnjeg sjedala, povlači invalidnu unutra i baca je na sebe, rukom je primi oko leđa da ne može pobjeć i ulazi u nju. bashin ljubičast strap on se magično stvori ispod sjedala, uzimam ga, stavljam i usmjerim prema invalidninom šupčiću. popaj je zatvorio, ali invalidna je dobila svoj sendvič.invalid_user je napisao/la: picajzla dolazi do mene i zagrli me s ledja i kaze da dodjem u auto. krenemo, a tamo Bash, poprilicno izjebana, didn't see what's coming, mislila je da je picajzla piece of cake. Bash je bila kompletno izjebana.
pa ti peri auto.
- Kroacija
kako me hranis? kako pisam?jadziadax je napisao/la:dolazim doma posli posla, malo onako shebana i umorna, ulazim u sobu, bacim pogled na krevet a tamo je kao i obično invalidna svezana lisicama za postelju, ništa čudno jer ju takvu držim već par dana,
ex invalid_user
- Jadzia Dax
pa zar stvarno misliš da sam ja takva da ti ne bi dala jesti? naravno da te hranim, povremeno, ako zaslužiš
, a i imaš vlastitu gusku, narančaste boje...
PicajzLa je napisao/la:popaj je zatvorio, ali invalidna je dobila svoj sendvič.
hahahahahhahahahahaa

uNrEaLL bez dileme, a joooo mjjjauuuuu
op, op, op.... Pa šta je ovo? jel to Phos gubi titulu???sslatkis je napisao/la:uNrEaLL bez dileme, a joooo mjjjauuuuu
i di je Sam da se sad bori za ono što se želi borit???
tulumari po Zadru negdje...
pih
-
uNrEaLL
joooij okicu mali s lijepim okicama iznenadi messlatkis je napisao/la:uNrEaLL bez dileme, a joooo mjjjauuuuu
-
uNrEaLL
Slatkis, i tebe bi ja
pogotovo kad napravis slatku facu s usnama, i taj pogled 
JanaFern je napisao/la:op, op, op.... Pa šta je ovo? jel to Phos gubi titulu???sslatkis je napisao/la:uNrEaLL bez dileme, a joooo mjjjauuuuu
i di je Sam da se sad bori za ono što se želi borit???
tulumari po Zadru negdje...
pih
koja phos kraj uNrEaLL zive i zdrave.
znaci ja sam pobjednik u kategoriji invalida? 
:otvara sampanjac batrljcima:
:otvara sampanjac batrljcima:
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- lucretia