Sto je aktualno u sportu?
Re: Sto je aktualno u sportu?
pa vas dvi,to su vam curice od 14ak godina,to ćete ić gledat 
- Jadzia Dax
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
nisam znala
- pihach
- Kontakt:
kaj fkt? nisam ni vidjela taj detaljcic 
ma ne idem nikaj gledati.
zao mi je k'o psu kaj nemam karte (a mogla sam) za finale sp-a :/
sto bih dala.. uf.
ma ne idem nikaj gledati.
zao mi je k'o psu kaj nemam karte (a mogla sam) za finale sp-a :/
sto bih dala.. uf.
ali super su,to bi čak mogla bit ta generacija koja će nešta napravit u ž.nogometu za Hrv.
još nije kasno,finale je tek u nedilju,još se stigne
još nije kasno,finale je tek u nedilju,još se stigne
- pihach
- Kontakt:
e sad nemam para vise 
gledat cu doma, kao i sve do sada.
mozda bi ta generacija mogla nekaj napraviti, da. drzim im fige a mozda ih i posjetim koji put, kad uhvatim termine.
gledat cu doma, kao i sve do sada.
mozda bi ta generacija mogla nekaj napraviti, da. drzim im fige a mozda ih i posjetim koji put, kad uhvatim termine.
a šta ti triba,ništa,karte su ti 18 eura bile za dosad,finale je možda više,malo stopom do gore (ionako je sigurno,Paravinja je u pritvoru)
cirka 150 E
cirka 150 E
- pihach
- Kontakt:
huh, da. zatvorili su ga. 
pa isla bih al necu sama. nisam taj tip... a nemam zrtvu :/
pa isla bih al necu sama. nisam taj tip... a nemam zrtvu :/
a ništa,ja bi se ponudila ali imam nekih obaveza 
skupljaj pare,idemo 2013 u Švedsku na EP ahahhaha
skupljaj pare,idemo 2013 u Švedsku na EP ahahhaha
- pihach
- Kontakt:
deal! drzim te za rijec.
samo mi reci koliko cca treba skupit da se pripremim
samo mi reci koliko cca treba skupit da se pripremim
ahahhah,super,Švedska evo nas,ko zna možda mi se Jess i razvede do tada od one svoje ahahha
jupiiii
a ne znam,gori je skupo sve,ti skupljaj,pa dokle stigneš,prodat ćemo koji bubreg ako zafali love ahahhah
jupiiii
a ne znam,gori je skupo sve,ti skupljaj,pa dokle stigneš,prodat ćemo koji bubreg ako zafali love ahahhah
- pihach
- Kontakt:
odemo na couchsurfing kod nekih friendly ljudi, hrana u menzi i puckoj kuhinji, a sve ostalo sto ustedimo 
je je, razvest ce se sad kad nije naslov osvojila. to im je uvjet za brak bio... dream on.
evo od jucer svedjanke:
http://www.fifa.com/womensworldcup/high ... index.html
je je, razvest ce se sad kad nije naslov osvojila. to im je uvjet za brak bio... dream on.
evo od jucer svedjanke:
http://www.fifa.com/womensworldcup/high ... index.html
- pihach
- Kontakt:
super clanak - posljednja muska svetinja 
dodje mi da zaigram...
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15233861,00.html
jedino, ne pise nigdje usporedba premija nogometasa i nogometasica. to bi bilo zanimljivo objaviti.
a micek
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dt5Zfo6WNBM[/youtube]
1:46 min
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ydBvRFNeMKc[/youtube]
dodje mi da zaigram...
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15233861,00.html
jedino, ne pise nigdje usporedba premija nogometasa i nogometasica. to bi bilo zanimljivo objaviti.
a micek
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dt5Zfo6WNBM[/youtube]
1:46 min
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ydBvRFNeMKc[/youtube]
- Jadzia Dax
ok, hope...
ima super tijelo eto, ali stvaaaarno njam, no ipak...
da mi je biti ovaj oblog na 5 min

frajerica, nema što
ima super tijelo eto, ali stvaaaarno njam, no ipak...
da mi je biti ovaj oblog na 5 min

frajerica, nema što
- Jadzia Dax
eto, neću više, obečavam
- pihach
- Kontakt:
a ja mislila da sam JA zagrizeni fan, kad ono... 
nisu mi kosarkasice (osim wnba) nikad bile hot, uvijek odbojkasice, tenisacice i pokoja atleticarka. Ova je slatka, priznajem.
jos dva dana do svedjanki
nisu mi kosarkasice (osim wnba) nikad bile hot, uvijek odbojkasice, tenisacice i pokoja atleticarka. Ova je slatka, priznajem.
jos dva dana do svedjanki

pihach je napisao/la:Markovic i Ivanisevic u top 30.
http://www.out.com/features/2011/07/Spo ... /index.asp
a malo nas je al se zna za nas hahahha
dinamo protiv helsinkija u trecem pretkolu. staviti kucu i carape na +2,5 gola!
- pihach
- Kontakt:
tak si sigurna? hm, drzim fige! 
ako poslije utakmice vidis nekog beskucnika bez carapa, to sam ja!
- pihach
- Kontakt:
ne zna gdje se skices, al postoji vjerojatnost da te zamijenim s nekim.
tajni znak ce biti 'Dinamo'
tajni znak ce biti 'Dinamo'
Hajduk zivi vjecno!
- pihach
- Kontakt:
koja tekma - vrucina, crveni, igracica manje, lose sudjenje.
zasluzena pobjeda, svaka cast svedska!
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/138 ... irano.html zasad nisu japanke, al tu je negdje (geografski) :p
sutra finale - prognoziram pobjedu mojih
p.s. jel se meni cini il je Blanki prosla godina bila vrhunac karijere? ove godine mi ne lici na nist' a reza joj je prosjecna...
zasluzena pobjeda, svaka cast svedska!
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/138 ... irano.html zasad nisu japanke, al tu je negdje (geografski) :p
sutra finale - prognoziram pobjedu mojih
p.s. jel se meni cini il je Blanki prosla godina bila vrhunac karijere? ove godine mi ne lici na nist' a reza joj je prosjecna...
Mi smo iz Splita,volimo Hiroshimu,a najviše volimo Mitsubishi klimu,totalni Japan....totalni Japan....
ajmo moji,jedva čekam večeras
ajmo moji,jedva čekam večeras
- pihach
- Kontakt:
bumo vidli.
i jedni i drugi su jaki, tribine ih vole, igraju korektno s jako malo prekrsaja. bitno da je fer tekma i onda ce mi biti svejedno tko osvoji naslov... bitno da je to usa
i jedni i drugi su jaki, tribine ih vole, igraju korektno s jako malo prekrsaja. bitno da je fer tekma i onda ce mi biti svejedno tko osvoji naslov... bitno da je to usa
ma to ti je taktička varka,ako želimo da pobjedi USA,tada ja moram navijat za Japan,inače ništa od toga
ma šalim se,sasvim mi je svejedno,glavno da su šveđanke ipak osvojile nešta,je po 100ti put srebrna ili brončana medalja,ali bit će zlatna kad tad
ma šalim se,sasvim mi je svejedno,glavno da su šveđanke ipak osvojile nešta,je po 100ti put srebrna ili brončana medalja,ali bit će zlatna kad tad
- pihach
- Kontakt:
najjace nogometno finale ikad (bar zensko)!
apsolutno zasluzena pobjeda Japanki, iako su Amerikanke dominirale regularnim dijelom utakmice.
kad je bilo najbitnije, zapadnjacka kultura je (ocekivano) zakazala, a istocnjacka hladne glave pobijedila.
gro, congrats na prognozi
koje finale, jos sam pod dojmom...
istaknula bih igru morganice - mala je luda i drago mi je kaj ju vec sada guraju jer ce biti big thing u zenskom nogometu.
naravno, sawu - koje oko ima... bravisimo!
solo je zakazala big time. nije imala nikakvih intervencija u igri i onda dva naleta, popusi oba gola, a o penalima da ne pricam. eto ti kad te dizu u nebesa...
odlicno finale, ma... speachless
zao mi je kaj trenerica nije osvojila naslov neg je opet muski dobio, al ajd.. to nije sad bitno.
apsolutno zasluzena pobjeda Japanki, iako su Amerikanke dominirale regularnim dijelom utakmice.
kad je bilo najbitnije, zapadnjacka kultura je (ocekivano) zakazala, a istocnjacka hladne glave pobijedila.
gro, congrats na prognozi
koje finale, jos sam pod dojmom...
istaknula bih igru morganice - mala je luda i drago mi je kaj ju vec sada guraju jer ce biti big thing u zenskom nogometu.
naravno, sawu - koje oko ima... bravisimo!
solo je zakazala big time. nije imala nikakvih intervencija u igri i onda dva naleta, popusi oba gola, a o penalima da ne pricam. eto ti kad te dizu u nebesa...
odlicno finale, ma... speachless
zao mi je kaj trenerica nije osvojila naslov neg je opet muski dobio, al ajd.. to nije sad bitno.
a kaj je ono trenerica kod amerikanki?!!pihach je napisao/la: zao mi je kaj trenerica nije osvojila naslov neg je opet muski dobio, al ajd.. to nije sad bitno.
ma finale je bilo ludilo,opet pregršt događanja,ludi tempo,golovi,penali,crveni karton,moja naj sutkinja (ahh Bibiana),i još Japanke dobile,di ćeš bolje
Alex Morgan,super cura,super igrač,ali ne znam šta joj triba ona pinki trakica oko glave,još joj samo fali oni gimnastički šljokavi trikoić,i može u cirkus,nije to za balun hahah
Hope Solo,prosječan golman,u rangu svih ostalih,nisam primjetila neku na prvenstvu koja bi se odvajala od prosjeka,tako da ni ne znam šta su je dizali u visine
HOMARE SAWA,igračina ipo,lider ekipe,strijelac,trkač,asistent,ma sve,kapa joj do poda,po meni je najbolja igračica prvenstva
moja Jess,najveće razočarenje,super start,gol u prvoj tekmi,u drugoj crveni,i nakon toga tandema L.Schelin&Landstrom nigdje na vidiku,pretpostavljam da su se zanimljive stvari događele u švedskoj svlačioni,jer takav napadački dvojac se ne raspušta olako,stoga ako itko išta zna,nek piše odi,mene žarko zanima šta je bilo
- pihach
- Kontakt:
Solo dobila broncanu kopacku, wtf? she's got the looks, i to je sve.
sta je Wambach izjavila:
All-star team:
Goalkeepers: Ayumi Kaihori (JPN) and Hope Solo (USA).
Defenders: Alex Scott (ENG), Laura Georges (FRA), Erika (BRA), Saskia Bartusiak (GER), Sonia Bompastor (FRA) and Elise Kellond-Knight (AUS).
Defensive midfield: Shannon Boxx (USA), Homare Sawa (JPN), Caroline Seger (SWE) and Jill Scott (ENG).
Attacking midfield: Kerstin Garefrekes (GER), Shinobu Ohno (JPN), Louisa Necib (FRA), Anonman (EQG), Aya Miyama (JPN) and Lauren Cheney (USA).
Forwards: Lotta Schelin (SWE), Marta (BRA) and Abby Wambach (USA).
ne znam kaj je s Jess ni sto se dogodilo da nije igrala za 3. mjesto. To sam se pitala cijelu tekmu... al sam ju vidjela na kraju da je utrcala u teren i grlila se s ostatkom ekipe. Moze bit' neki chick fajt ili zakulisne igre u svlacionici, hm. Tko ce t' ga znat'.
p.s. da, to je trenerica, zujo!

.. i deklarirana je (no shit)...
sta je Wambach izjavila:
koji bullshit! jadni japanci, nuklearka im zamalo explodirala, tsunami, izbjeglice... i zato su VISE zasluzili pobjedu. Joj, tuko! Ne lajkam te vise, eto!This is very tough for us to take because we came so close, though I think that Japan have suffered so much and needed to win more than we did. I’d like to think that this win can bring a little hope and joy to the Japanese people.
All-star team:
Goalkeepers: Ayumi Kaihori (JPN) and Hope Solo (USA).
Defenders: Alex Scott (ENG), Laura Georges (FRA), Erika (BRA), Saskia Bartusiak (GER), Sonia Bompastor (FRA) and Elise Kellond-Knight (AUS).
Defensive midfield: Shannon Boxx (USA), Homare Sawa (JPN), Caroline Seger (SWE) and Jill Scott (ENG).
Attacking midfield: Kerstin Garefrekes (GER), Shinobu Ohno (JPN), Louisa Necib (FRA), Anonman (EQG), Aya Miyama (JPN) and Lauren Cheney (USA).
Forwards: Lotta Schelin (SWE), Marta (BRA) and Abby Wambach (USA).
ne znam kaj je s Jess ni sto se dogodilo da nije igrala za 3. mjesto. To sam se pitala cijelu tekmu... al sam ju vidjela na kraju da je utrcala u teren i grlila se s ostatkom ekipe. Moze bit' neki chick fajt ili zakulisne igre u svlacionici, hm. Tko ce t' ga znat'.
p.s. da, to je trenerica, zujo!

.. i deklarirana je (no shit)...