Što ste zadnje sanjali?
Re: Što ste zadnje sanjali?
jednu tetu kako mi se upucava. meni je ona užasno seksi inače, al sam je odjebala u snu. jebemu i sve, da sam bar kad su takvi snovi u pitanju svjesna da je san. ovako kad mi se čini stvarno, saka totalno. koja propuštena prilika. 
jebote b*g
-
Plague
vraga kao takvog. počela su se događat ogromna stradavanja po splitu - lančani sudari, zgrade su se urušavale, ljudi pogibali... i na svakoj od tih lokacija viđala sam jedno te istu mušku pojavu koja je bila kriva za to sve.
a prije par dana sam sanjala isječak iz knjige otkrivenja. sedam anđela koji se spuštaju s neba i pušu u svoje trubice. govore mi da su došli po nas da nas odvedu na nebo, ali su se negdje usput počeli transformirat u elijene koji su nas došli otet. i tako.
gledala sam dogmu i pušila travu pred par dana. možda je do toga.
a prije par dana sam sanjala isječak iz knjige otkrivenja. sedam anđela koji se spuštaju s neba i pušu u svoje trubice. govore mi da su došli po nas da nas odvedu na nebo, ali su se negdje usput počeli transformirat u elijene koji su nas došli otet. i tako.
gledala sam dogmu i pušila travu pred par dana. možda je do toga.
neki gej simbolicni san. bila sam na putovanju ne znam di i ne znam s kim i kad smo se sjeli u bus prema nazad, skuzila sam da nemam nista od stvari sa sobom. zaboravila sam se spakirat i sve je ostalo u hotelu. izasla sam, bus je otisao, a nedjelja je i iduci je tek za 45 min. krenila sam pjeske s ruksakom preko Dinare i naisla na neki sajam sarenih stvari. tamo je bila jedna bi cura koju znam iz vidjenja i popricali smo i pokazala mi je sta se sve prodaje, sve je bilo kjut sareno od fima, ali random oblici bez funkcije, osim jednog crnog sata s alarmom kojeg mi je nudila, koji nije bio vintage pa ga nisam tila kupit. pozdravili smo se i na putu mi je stao taksi, rekao je 20 sati voznje 200 kn, rekla sam da mi je preskupo pa me odvezao samo do Splita. tamo sam dosla doma, skuzila da mi se uzasno pisa i izasla u dvoriste od zgrade nac neku sjenu. postalo je svjetlije odjednom i nisam mogla nac dovoljno mracno misto, a da mi nije bed od susjeda. u jednom momentu sam skuzila malu cigancicu kako sjedi na zidicu i vreba da udje u zgradu i nesto ukrade. potrcala je u zgradu, ali ja sam je stigla i za ruku izbacila van iz zgrade. vratila sam se u portun i tu me cekao njen veliki brat. posvadjali smo se i prebio me. dosao je njegov stari, i s njim sam se posvadjala i prebio me. dosao je moj stari, ispricao se njegovom starom radi nepristojnosti, ja sam mu isla objasnit sta je bilo, ali rekao je jel ti mos ikad slusat sta ti se kaze i prebio me. onda mi je zvonio alarm 
neb čoek vjerovo al opet avto, nestaje benzina i odjenom ja skužim i prebacim na autoplin, i mislim si...pa đe mi je prije pamet bila
i prije toga sam opet letila <3
i prije toga sam opet letila <3
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
obrasce i pravila. puno njih. :/ 
ko sanja obrasce, u picku?
ko sanja obrasce, u picku?
ex invalid_user
-
Plague
da sam srednjovječni muškarac koji šmrče kokain i po noći se oblači u batmana, a jako voli billa murraya. 
-
Plague
da je bog zatražio od mene da sagradim arku.
mislim da sam skroz ošla u kurac
Dok si ti projektirala, ja sam zatrudnila sa dvojkama! :jej:
- melted_sun
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
da sam tracala za djevojcicom da je sustignem jer sam se zapricala sa ekipom i onda je naletio vlak i ja mrtva..grozno
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...
There is always an option...

There is always an option...

Glee, vampiri, Harry Potter, more, rukomet i još kojekakve gluposti.
Sve to u priči koju ne mogu uopće koherentno povezati. Mislim da sam se sa Glee klubom borila protiv vampira koji su zauzeli Hogwarts. Onda je Santana završila u bolnici pa smo joj se bojali približiti u slučaju da ju je ugrizao vampir i da bi se svaki čas mogla pretvoriti ali svejedno je i dalje bila s nama. Onda sam iz nekog razloga išla pucat sedmerce na premali gol kojemu je mreža bila u samom okviru dok mi se lopta u rukama sve više smanjivala i mijenjala dok nije postala ispuhana kocka. Nakon toga sam se našla kako pičim uz morsku obalu na nekom okruglom rotirajućem madracu dok me hrpetina ljudi gleda s plaže, uključujući i Olivera Dragojevića. I sve to dok se derem pjevajući Mišu Kovača i ti svi ljudi skupa sa mnom. Da sam bila svjesna ičega, mislim da bih umrla od smijeha. Kakav mrtvi Mišo Kovač, majko Isusova. :facepalm: Najgore je što to nije bilo više različitih epizoda, nego se sve događalo u istom "svemiru", ako ovo uopće ima smisla. :/
E da i neka plavuša je bila tamo. Sjećam se samo da smo plesale a onda joj je s leđa prišao neki lik i stao se trljat uz nju, što se njoj svidjelo više nego plesanje sa mnom pa sam se udaljila. Talk about cockblocking.
Sve to u priči koju ne mogu uopće koherentno povezati. Mislim da sam se sa Glee klubom borila protiv vampira koji su zauzeli Hogwarts. Onda je Santana završila u bolnici pa smo joj se bojali približiti u slučaju da ju je ugrizao vampir i da bi se svaki čas mogla pretvoriti ali svejedno je i dalje bila s nama. Onda sam iz nekog razloga išla pucat sedmerce na premali gol kojemu je mreža bila u samom okviru dok mi se lopta u rukama sve više smanjivala i mijenjala dok nije postala ispuhana kocka. Nakon toga sam se našla kako pičim uz morsku obalu na nekom okruglom rotirajućem madracu dok me hrpetina ljudi gleda s plaže, uključujući i Olivera Dragojevića. I sve to dok se derem pjevajući Mišu Kovača i ti svi ljudi skupa sa mnom. Da sam bila svjesna ičega, mislim da bih umrla od smijeha. Kakav mrtvi Mišo Kovač, majko Isusova. :facepalm: Najgore je što to nije bilo više različitih epizoda, nego se sve događalo u istom "svemiru", ako ovo uopće ima smisla. :/
E da i neka plavuša je bila tamo. Sjećam se samo da smo plesale a onda joj je s leđa prišao neki lik i stao se trljat uz nju, što se njoj svidjelo više nego plesanje sa mnom pa sam se udaljila. Talk about cockblocking.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Moloko
Da jedem stiropor... 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- Zita
- Status: U životnom partnerstvu
sanjala sam da sam saznala, nakon godina rada, kako nisam zavrsila fax i da imam jos jednu godinu za odslusat i 3 ispita za polozit i samo sam si rekla:"o ne opet! Tko ce opet dat te ispite i tko ce ispocetka prozivljavat studentski zivot, predavanja, vjezbe i slicno."
Koji horror san.
Koji horror san.
Measure of a woman is her sense of humor
-
uNrEaLL
- Ja sam: lezbijka
Omg invalidnu i picajzlu
kao nas 3 smo imale svoju pjesmu, i spot smo napravili i jbt bile smo prve na svim ljestvicama hahahaha i da picajzla mi je pokazala svoje grudi, a invalidna je bila mrtwa, hladna sto je picajzla to napravila 
Sanjala sam da mogu mislima pomicati sitne stvari i da si je frendica donijela za jesti kuhani kukuruz u zdjelici pa sam joj taj kukuruz prosipala po majici (mislima, je l'). :') :telekineza:
Kad sam se probudila probala sam da li to može funkcionirati u stvarnosti...ali vraga, neće se niš' pomaknuti ako ne upotrijebim ruke. :/
Kad sam se probudila probala sam da li to može funkcionirati u stvarnosti...ali vraga, neće se niš' pomaknuti ako ne upotrijebim ruke. :/
▲ v o l c a n o ▲
opala, slicno sam i ja sanjala nocas, da neko dijete i ja samo pokretom ruke bez dodirivanja, usmjeravanjem energije misli u ruku mozemo micati predmete i da struji neka energija iz tih ruku
a prije dvi noci sam sanjala raspravu o straponovima i kako neka zenska govori da si mora stavljat podmetace- uloske jer ju zulja
i da mi je mama pojela kikiriki koji je bio u kruhu ...wtf
a prije dvi noci sam sanjala raspravu o straponovima i kako neka zenska govori da si mora stavljat podmetace- uloske jer ju zulja
i da mi je mama pojela kikiriki koji je bio u kruhu ...wtf
Snovi su fascinantni. *hypno*
Jedan od najupečatljivijih u posljednje vrijeme je bio da imam pišu i ševim nekog lika u doggy pozi i kao u snu si mislim - šta se tu imaju upotrebljavati lubrikanti, to treba samo "derat".
Užas
Jedan od najupečatljivijih u posljednje vrijeme je bio da imam pišu i ševim nekog lika u doggy pozi i kao u snu si mislim - šta se tu imaju upotrebljavati lubrikanti, to treba samo "derat".
Užas

▲ v o l c a n o ▲
tipkanje po skajpu
Opet Harry Potter. Mislim da sam možda bila Hermiona. Uglavnom, bila sam na nekom skupu vještica i čarobnjaka kad se odjednom daleko iza nas u nekoj šumi začula eksplozija i zabljesnula je ogromna količina zeleno-bijelog svijetla. Svi na skupu su se odmah okrenuli prema tome i počeli trčati ne bi li vidjeli što se dogodilo. Ja sam pokušala poletjeti na metli ali išlo je jako teško i pala bih nazad nakon par metara (ovo je valjda HP ekvivalent onih snova u kojima pokušavate trčati a ne možete
). Odvojila sam se nekako od ostatka grupe i našla sam se izvan onog područja na kojem se to dogodilo ali opet dovoljno blizu da čujem cijelu pomutnju koja je nastala. Naletjela sam na Harryja koji je iz nekog razloga već bio tamo i djelovao mi je čudno nekako. Pitala sam ga što se dogodilo a on je počeo nekoherentno i neuvjerljivo blebetati o nekom zlu koje se vratilo. U jednom trenutku sam skužila da je on taj koji je izazvao tu eksploziju i što se već dogodilo tamo (nisam išla vidjeti) i to zato što su mu oni događaji iz mladosti napokon došli glave. Nije mogao podnijeti da se ništa više ne događa a pošto nije bilo nikoga poput Voldemorta da izaziva nevolje, on je zaključio da to mora biti on. I onda sam se probudila.
I eto vam logičnog sequela. Da mene većinu života ili zlostavljaju ili pokušavaju ubit, i ja bih poludjela. That's how serial killers are made.
I eto vam logičnog sequela. Da mene većinu života ili zlostavljaju ili pokušavaju ubit, i ja bih poludjela. That's how serial killers are made.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- ticklebook
- Kontakt:
Noćne more kao posljedica šlatanja na rođendanskom tulumu.

“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
da me kolegica iz srednje outala citavom razredu.
da je promjenila sebi ime nakon srednje.
neko putovanje, voznju..
da je promjenila sebi ime nakon srednje.
neko putovanje, voznju..
Da sam Spiderman. To je bilo malo frustrirajuće jer živim u gradu u kojem se visoke zgrade mogu nabrojat na prste pa sam onda bila ljuta što imam te moći a ne mogu ih koristiti. -.-
Da u nekom motelčiću ŽNJ kategorije slavim rođendan, a moja ekipa neprestano naručuje neke nenormalne luksuze.
Lajtmotiv sna je misao: Tko će to sve platit?
Lajtmotiv sna je misao: Tko će to sve platit?

▲ v o l c a n o ▲
Sanjala sam da živim u budućnosti u kojoj je Zemljina atmosfera nestala i površina planeta je praktički spržena. Ljudi su se uspjeli organizirati tako da su izgradili ogromne zgrade sa umjetnom zaštitom od vanjskih utjecaja. Na svakom katu je živjelo po dvadesetak ljudi koji su imali vlastito medicinsko osoblje i sve što treba. Uglavnom, ja sam živjela sa nekim Šveđaninom, nekom dugovječnom babom iz Japana i mladim bračnim parom biologa (?) iz Kanade ili Amerike, nisam sigurna. Čuli smo kako je u zgradu upao ogroman broj štakora i kako je jedini način da nas ostave na miru taj da se zatvorimo u svoje prostorije i pobrinemo se da vani ne ostane niti mrvica nekakve hrane jer to jedino uspiju nanjušiti i onda provale, pregaze i unište sve živo. Meni je to bilo sumnjivo (zašto ne, meni je sve uvijek sumnjivo i uvijek po nečemu moram čeprkati i uvalim se u sranja -.-) jer mi je ton tih obavijesti zvučao čudno i neuvjerljivo pa sam bila gotovo sigurna da se tu ne radi samo o štakorima. Saznali smo da su došli do kata ispod nas i brže-bolje smo se spakirali i zatvorili unutra. Ja sam jedina ostala u praznim hodnicima vani da provjerim kako na podu nema mrvica (jeli smo kolače od ananasa i kokosa
). I dok sam ja tako bauljala po hodnicima s nosom do poda grickajući keks od kokosa koji se mrvio uokolo (bravo ja) čula sam čudne zvukove iz onog dijela koji nas povezuje sa donjim katom. Prišuljala sam se zadnjim vratima koja nas dijele i naprezala se da nekako vidim i čujem što se događa. Kroz zamućeno staklo sam vidjela samo neku veliku crnu masu koja se miče ali ništa nije zvučalo "štakorski". Zaključila sam nekako da se ili radi o nekim alienima ili o mutantima i polako sam krenula nazad prema stanu. Zastala sam pred vratima i čula kako ovi provaljuju. Brzo sam uletjela unutra i onda sam se probudila. Šteta, moglo je biti zabavno. Mislim da sam u jednom trenutku i namjerno htjela ostaviti neku mrvicu kolača pred pragom tih vrata ali nisam sigurna jesam li to i napravila. A ne znam ni zašto sam bila poprilično sigurna da se možemo nositi s njima kad provale. :/
prije 10ak dana, mačke, puno mačka..crne, bijele i mačiće :S :S i otad ništa ne sanjam!
...život je lijep... (:
- Jadzia Dax
da kuham đuveđ
wtf
wtf
Došla sam u ogromni trgovački centar na prvi dan posla. Trebala sam biti zaštitarka. 
Bila sam dosta nervozna i počela sam hodati okolo tražeći nekoga tko radi tamo da me uputi kome se moram javiti i naiđem na jednu curu koja je išla sa mnom u osnovnu. Ona isto radi tamo ali na nekom drugom odjelu i kasnila je na posao pa nije mogla dugo pričati sa mnom i otišla je dok sam ja bila u pola rečenice. Nastavim hodati dalje i naiđem na Diannu Agron koja je nešto preslagivala (ili mi se tako barem činilo, moguće je da je kupovala nešto). Htjela sam joj reći kako mislim da je super i onda sam vidjela kako iza nje stoji Lea Michele i da su jedna drugoj okrenute leđima. Nisam bila sigurna poznaju li se ili ne ali htjela sam ovoj reći da joj je Lea iza leđa i kako sam sigurna da bi se dobro slagale. (wtf
) Prije nego sam uopće otvorila usta odnekud se pojavila još jedna cura s kojom sam išla u osnovnu i na brzinu me izbombardirala s onim "otkud ti, kako si, što ima novo bla bla" ali nije pričekala odgovor nego je odjurila dalje. Okrenem se a pored mene prođe jedna cura s kojom sam išla u srednju i samo me pozdravi i ode dalje. Okrenem se u drugom smjeru i vidim... eh... Nju
s par svojih frendica koje isto idu s nama na faks. Priđe mi i pozdravi me kao i uvijek, bez nekog lažnog interesa ko one koze gore.
Počnemo tako pričati o nečemu i primijetim da malo oklijeva i pogleda dalje od mene prije nego mi kaže da bi se trebale naći na kavi jednom da se napričamo u miru. Ja joj kažem da nema problema i predložim da se nađemo kasnije ovaj tjedan ali ona mi samo brzo kaže da ćemo se čuti i praktički pobjegne od mene. Ja sad stojim tamo i gledam ko tele za njom ne znajući koji se vrag upravo dogodio. Next thing I know, već je vrijeme zatvaranja i centar se prazni. Odem na jedan od izlaza i tamo je već bila zaštitarska ekipa s kojom sam super i počnemo se pripremati za zatvaranje. Tu su bili uključeni i pištolji, kalašnjikovi i razne bombe i streljivo.
Opasni neki zaštitari.
Pored nas izlazi jedan od zaposlenika i ja ga pitam je li zadnji, da zatvorim ako više nema nikoga a on je rekao da je gore negdje na prvom katu ostala još jedna koja vjerovatno nije gledala na sat i nije ga čula kad ju je zvao a njemu se nije dalo ići do tamo jer žuri doma. Odem ja unutra i požurim gore na kat na kojemu iz nekog razloga prodaju samo Večernji (što se mene tiče, mogla je gore biti i cijela redakcija) i naletim na tu žensku koja je baš silazila i otpratim ju van. U međuvremenu se pred tim izlazom pojavila moja bivša najbolja frendica iz srednje i njena mama koje su čekale tu žensku. Ja stanem kod njih i pozdravim ih ali one me ni ne vide ni ne čuju nego krenu u susret onoj i odu zajedno. Vratim se nazad na svoj položaj (lol) i ubrzo mi priđe ona cura iz srednje koja me je pozdravila ranije i pita me da ju otpratim negdje jer je već padao mrak a taj dio grada nije baš dobro osvijetljen. Krenem s njom i ona me vodi kroz kojekakve mračne uličice dok na kraju ne dođemo do odredišta i ispadne da ona ide na privatne satove pjevanja kod umirovljene profesorice s Akademije. Uđemo u predvorje i ja gledam oko sebe, na zidovima su posteri velikih pjevača i pjevačica i naslovnice starih ploča. Prije nego što sam se i snašla, stara izleti iz sobe u žurbi, krene prema meni i gura me unutra govoreći "hajde, hajde, brže malo, moramo početi" i skužim da me je zamijenila za ovu. Baš kad sam joj to htjela reći, probudim se.
Ovo je bilo užasno iscrpljujuće, probudila sam se s glavoboljom. U snu sam se osjećala nervozno i izgubljeno cijelo vrijeme. Zbog onih ljudi iz srednje i osnovne sam doživjela povratak u doba kad nisam znala ni tko sam ni što sam a htjela sam da me prihvate u društvu. Jedan od najgorih osjećaja na svijetu. :/
Bila sam dosta nervozna i počela sam hodati okolo tražeći nekoga tko radi tamo da me uputi kome se moram javiti i naiđem na jednu curu koja je išla sa mnom u osnovnu. Ona isto radi tamo ali na nekom drugom odjelu i kasnila je na posao pa nije mogla dugo pričati sa mnom i otišla je dok sam ja bila u pola rečenice. Nastavim hodati dalje i naiđem na Diannu Agron koja je nešto preslagivala (ili mi se tako barem činilo, moguće je da je kupovala nešto). Htjela sam joj reći kako mislim da je super i onda sam vidjela kako iza nje stoji Lea Michele i da su jedna drugoj okrenute leđima. Nisam bila sigurna poznaju li se ili ne ali htjela sam ovoj reći da joj je Lea iza leđa i kako sam sigurna da bi se dobro slagale. (wtf
Ovo je bilo užasno iscrpljujuće, probudila sam se s glavoboljom. U snu sam se osjećala nervozno i izgubljeno cijelo vrijeme. Zbog onih ljudi iz srednje i osnovne sam doživjela povratak u doba kad nisam znala ni tko sam ni što sam a htjela sam da me prihvate u društvu. Jedan od najgorih osjećaja na svijetu. :/
- touch_me_iM_sick
sanjala sam cevape. koja ironija.
gigantski cevap me ispeka na gradele. i usput se izruga
gigantski cevap me ispeka na gradele. i usput se izruga