Nemam pojma, ukoliko ja znam, čitat misli još ne znam
Nadam se da onda ovu još nemaš u bookmarksima

P.S. mislila si na ovaj video, jel tako?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QSk9F2yU ... ure=relmfu[/youtube]

NajsBash je napisao/la:sviđa mi se ovaj topik. i njene obrve
Corduroy je napisao/la:U pravu si.
Super!Bash je napisao/la:sviđa mi se ovaj topik. i njene obrve

primijetila sam ih na onom videu gore. ali u biti su jebene na svim slikama (nepocupane)coconut je napisao/la:Super!Bash je napisao/la:sviđa mi se ovaj topik. i njene obrvea na kojoj točno slici ti se sviđaju njezine obrve? ili na svima?

Hehe, samo zato sam pitala jer znam da ih je imala jedno vrijeme i ovako?Bash je napisao/la:primijetila sam ih na onom videu gore. ali u biti su jebene na svim slikama (nepocupane)coconut je napisao/la:Super!Bash je napisao/la:sviđa mi se ovaj topik. i njene obrvea na kojoj točno slici ti se sviđaju njezine obrve? ili na svima?

Jednom davno sam se pitala: hm, a gdje Coco drži stvari? nema nekakvu torbicu? kakva bi torbica uopće pasala Coco?coconut je napisao/la:neki od njezinih stilova
Corduroy je napisao/la: Jednom davno sam se pitala: hm, a gdje Coco drži stvari? nema nekakvu torbicu? kakva bi torbica uopće pasala Coco?
A onda sam je par puta vidjela s ovom famoznom, kak da ju nazovem, aktovkom?
Ok, Corduroy, znam I've messed it up... I'm sorry!!! I'm so sorry!!!Corduroy je napisao/la:I onda veliš da se drugi više kuže, ccc![]()
Najs pic, slatka je!
P.S. Stavi je na L chat ako ti se da, NoZebras traži slike s ružem - a tu ima ruž, ili?
Uh, ova je dobra s tog linka