pa to su divne stvari. mravi, pauci, bube i to.. oni su prekul. gušteri da ne spominjem

komarci jedino nisu baš, ali da se i s njima na kraj. hodanje bosa, po zemlji i kamenju, to je dobro za tabane, a i da nije, ugodno je. čim bliže plaži, jutra su prekrasna onda, šator neka ne stavi gornju onu plastičnu, nego samo unutarnju onu mrežu, štititi će je od komaraca, a vidjet će nebo i sve kroz noć, za slučaj da nema kiše naravno

ustat do 7, kupanje ujutro dok nema nikog i svi spavaju je neprocjenjivo.
preko dana isto kupanje ali ne po zvizdanu, chillanje, čitanje, i eventualno neki sport, tipa skijanje na vodi, odbojka, bic, etc

gitara pa sviranje predvečer, i neka pjeva. tak ja, i kad me mole da ne pjevam, ja jače, jer ja nemam srama

uglavnom, superkul je sve to.. no, najvažnije za dobro kampiranje je kvalitetno leđero društvo. jednostavni ljudi koji nemaju potrebu komplicirat život sebi i drugima... viš recimo, ja se u te ne ubrajam, ali kada skupiš oko sebe sve takve, onda to opet funkcionira

švicarski nožić obavezno. sjemenke grickat kroz dan uz te suhe većinom obroke, one su odlične obzirom da sumnjam da će se tamo dobro hranit, a ako je zatvori... suhe šljive su uvijek prijatelj

i tak...