:radosnice:
Fusion je napisao/la:Jaca smajlić -->
:radosnice:
Imamo i bivše predsjednike:Dash je napisao/la:
ajme sida svraka je dobila smajlić

Peglam_subotom je napisao/la:Inani i tickle sinoć u kineskom restoranu.
Složile su se na pod od jedne rakije!I to od (smrdljive) ruže! Ma tko još pije rakiju od ruže??
![]()
![]()
Vrištala sam od smijeha! Da mi je ponovit tu večer. Pripremila bih se bolje. S nekom kamerom po mogućnosti...
![]()
![]()
I jedna prigodna....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7P4KrdJooxk[/youtube]

E da! Pa nece me valjda pola rakijice od ruze srusit?ticklebook je napisao/la:I da se zna, nismo bile doslovno na podu.
Samo sam opet htjela u Maribor.
Kad god se napijem, hoću preko Bregane.
Pitam se zašto

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
vani ti je po noći? pa ja ne bi oka sklopila da je moj vani...jane connor je napisao/la:zec koji je jutros u pola 7 divljački skakutao po cijeloj sobi,uključujući i krevete i mene i cimericu
prošlu noć su bili u kavezu ( 2 su ) i toliko su lupali od 6 do 8 da nismo mogle spavat -.- ali on topic: kad zecu objašljavaš u pola 7 da se mora smiriti jer bi mi spavali i da nije normalan,zar ne zna koliko je sati xDJanaFern je napisao/la:vani ti je po noći? pa ja ne bi oka sklopila da je moj vani...jane connor je napisao/la:zec koji je jutros u pola 7 divljački skakutao po cijeloj sobi,uključujući i krevete i mene i cimericu