Što ste zadnje sanjali?
Re: Što ste zadnje sanjali?
da imam bernardinca koji me vukao do doma. bilo nam je kul 
- Peglam_subotom
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Ne sjećam se, ali mora da su bili vrući snovi... 
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
Zaspala sam s mp3jem u ušima opet pa je bilo veselo. In a manner of speaking.
Prvo sam sanjala kako sa Sandrom pjevam Sunday Lover i s obzirom na to da sam se na ovo razbacala ko nespašena, pogotovo u zadnjoj minuti pjesme, pravo je čudo da se ništa od toga nije odrazilo vani i da nisam pala s kreveta ili barem probudila pola kuće pjevanjem.
Onda sam sanjala kako sam u poslovnoj zgradi neke velike modne kuće, radim undercover za ne znam koga, jer se sumnja u to da vlasnica nekako izludi sve uposlenike. I sad čekam tamo da ženska dođe i gledam kroz prozor, a dolje jedna cura (izgledala je kao manekenka) dezorijentirano hoda i skače uokolo kao da je na nekim drogama od kojih halucinira. Odjednom čujem pjesmu na nekom čudnom jeziku, sve mi se zamuti i nesvjesno krenem prema izvoru te pjesme i vidim da ju pjeva neka starija žena crne kose ošišane na bob. Približila sam joj se na pola metra i uđe mi u svijest da je to švedski i da znam tu pjesmu (Kent - Berlin
) i u tom trenutku se uspijem oduprijeti njenoj "čaroliji" ali nitko drugi nije skužio pa sam se odlučila praviti kao da je uspjelo. Okrenem se a lijevo od mene je stajao jedan moj frend. Dođem do njega, udarim ga po leđima, počnem se histerično smijati i on skupa sa mnom. Izađemo van iz zgrade i krenemo k njemu doma i to sa stražnje strane, kroz dvorište, gdje je njegov stari sam sjedio za stolom (taj čovjek me čini neobično nervoznom uvijek :/). Prođemo kraj njega, uđemo unutra i ispadne da sam u kući moje tetke. Moj frend nekud nestane a pojavi se moja mama (isto je pod utjecajem one ženske, ne znam kako ni zašto) s nekim debelim knjigama i rječnicima i kaže da sam dobila neki posao i da moram ići i uvali mi te knjige u ruke. Izađem van na ulicu i krenem hodati kad skužim da nisam jedina koja nosi tolike knjižurine nego ispred mene ima još par ljudi koji očito idu u istom smjeru. S lijeve strane vidim ulaz u podzemnu garažu i uđem unutra jer sam namjeravala uzeti auto i otići izvjestiti svog šefa o onome što se događa. Uđem i ostavim knjige u prtljažniku jednog auta koji je bio otvoren i pogledam preko a ono uopće nema zida nigdje nego se prostor otvara u neko zabačeno polje na kojem stoji nekoliko muškaraca u crnom. Dvojica me zgrabe i odvedu do nadležnog, kraj kojeg je na podu neka metalna ploča s otiscima stopala, kraj kojih su pričvršćena dva para metalnih okova. Natjeraju me da stanem na to i okuju mi ruke i noge. Skužim da me namjeravaju mučiti za informacije ali uto ovom glavnom zazvoni mobitel i čujem da mu netko s druge strane govori da me mora pustiti jer je došlo do greške. Ovaj je ljut i ne vjeruje ali nema izbora nego me pustiti. Ona dvojica me opet zgrabe kako bi mi maknuli okove i onda se probudim. Mislim da se ne bih probudila da nije bilo buke u susjedovom dvorištu. Šta taj stalno radi tamo nikad mi neće bit jasno. -.-
Prvo sam sanjala kako sa Sandrom pjevam Sunday Lover i s obzirom na to da sam se na ovo razbacala ko nespašena, pogotovo u zadnjoj minuti pjesme, pravo je čudo da se ništa od toga nije odrazilo vani i da nisam pala s kreveta ili barem probudila pola kuće pjevanjem.
Onda sam sanjala kako sam u poslovnoj zgradi neke velike modne kuće, radim undercover za ne znam koga, jer se sumnja u to da vlasnica nekako izludi sve uposlenike. I sad čekam tamo da ženska dođe i gledam kroz prozor, a dolje jedna cura (izgledala je kao manekenka) dezorijentirano hoda i skače uokolo kao da je na nekim drogama od kojih halucinira. Odjednom čujem pjesmu na nekom čudnom jeziku, sve mi se zamuti i nesvjesno krenem prema izvoru te pjesme i vidim da ju pjeva neka starija žena crne kose ošišane na bob. Približila sam joj se na pola metra i uđe mi u svijest da je to švedski i da znam tu pjesmu (Kent - Berlin
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Jadzia Dax
da mi je doša inspektor u kuću (wtf), no, bio je ful zadovoljan i hepi i skompali smo se
-
Plague
da naganjam žohara po stanu. imao je ogromne pipke s kojima mi se omotao oko ruke. fujkač.
da se drpam sa svojim gej prijateljem s velikim kurcem ispred svog oca. :vomit:
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
mislim da sam razgovarala sa mrtvom amy winehouse.
dala sam joj smokija.
ex invalid_user
ajme ocajno nesto. bila sam glupa ko maca!
Vatromet
, piše u sanjarici da me čeka dug, miran i sretan obiteljski život.
sanjala sam da je invalidna otvorila temu u kojoj me popljuvala ko zadnje djeubre 
onda sam napisala post od 658 kartica i kliknula na send, ali mi je javilo da nemam prava pisati po temi jer sam kreten. to me dodatno razljutilo pa sam kontaktirala Gadafija
.
i onda je sve oslo u krivi rukavac. pojavili se i dinosauri i gadafi (jahao na tiranorexu) i vojska i guliver i vuk iz crvenkapice.
mislim da je bilo nesto u veceri koju sam jela, jer inace imam skoro normalan mozak.
onda sam napisala post od 658 kartica i kliknula na send, ali mi je javilo da nemam prava pisati po temi jer sam kreten. to me dodatno razljutilo pa sam kontaktirala Gadafija
i onda je sve oslo u krivi rukavac. pojavili se i dinosauri i gadafi (jahao na tiranorexu) i vojska i guliver i vuk iz crvenkapice.
mislim da je bilo nesto u veceri koju sam jela, jer inace imam skoro normalan mozak.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- LittleRedRidingHood
phos je napisao/la:i vuk iz crvenkapice.
ja sanjala neke ljude i dogadanja iz proslosti a onda odjednom Steven Tylera iz Aerosmitha,kako ga trazim i idemo vanka i statigajaznam sta jos..
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
aj zovi me kad budete opet zajedno, os?, a ja cu tebe upoznat sa marge simpson i curama iz Ab Fab-a!LittleRedRidingHood je napisao/la:Steven Tylera iz Aerosmitha,kako ga trazim i idemo vanka i statigajaznam sta jos..
- LittleRedRidingHood
mrav je napisao/la:aj zovi me kad budete opet zajedno, os?, a ja cu tebe upoznat sa marge simpson i curama iz Ab Fab-a!LittleRedRidingHood je napisao/la:Steven Tylera iz Aerosmitha,kako ga trazim i idemo vanka i statigajaznam sta jos..
mozeee!!! posten trejd!
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
New York. tako intezivno i realno. svaku noc. izmedju mene i tog grada mora nesto da se desi.
Prvo čega se sjećam je da je bila noć i stajala sam pred nekom zgradom da se vrati moj frend koji je unutra otišao po nešto. Čekala sam neko vrijeme i okrenem se i vidim da pored mene stoji Kim Kardashian of all people (jebem ti medije, kog boli dupe što se ona udala) i žali se kako joj je dosadno čekat tu i da odem s njom na makeout session iza zgrade. Nisam uopće mogla doć k sebi od šoka nit sam znala šta da joj kažem i počela me je vodit iza prije nego sam se snašla. Na pola puta sam uspjela izmislit neki izgovor i pobjegla sam od nje. Koja napasna žena. Onda sam se našla u jednoj učionici svoje osnovne škole, gdje sam sjedila s nekoliko svojih frendova s faksa. Čekali smo da dođe jedan moj kolega iz srednje jer predavanje nije moglo početi bez njega pa sam ga ja otišla potražiti na kat u zbornicu. Tamo je bila moja bivša nastavnica iz matematike koja me je stala ispitivati o životu nakon osnovne i faksu al ja nisam imala vremena za to jer sam morala naći ovoga. Okrenula sam se i vidjela svog drugog frenda i rekla mu da mi pomogne u potrazi jer je hitno. On ga je našao ispod nekog stola, pijanog i obučenog u klauna. Nije znao ni za sebe a kamoli što bi trebao napraviti i počeo je praviti scene posred zbornice. Ja sam izašla van da bih se vratila dolje i rekla ovima što se događa ali sa svake strane hodnika su bili članovi Backstreet Boysa i N'Synca koji mi nisu dali da prođem i siđem dolje tako što bi mi blokirali put plesom svaki put kad bih se približila. Najviše sam se uspjela približiti Justinu Timberlakeu i počela sam se micati tako da ga natjeram da raširi noge i onda sam proklizala kroz njih i niz stepenice. Prvo što sam vidjela kad sam sišla dolje je velika ploča na kojoj je pisalo SCHOOL CRUSH OF THE WEEK gdje se mjerilo u koga je zaljubljeno najviše učenika ovaj tjedan. Na prvom mjestu je bila Aria Montgomery, drugog mjesta nije bilo, ostalih se ne sjećam. Hodala sam hodnicima i prolazeći pored ljudi sam skužila da mogu čuti o kome misle ako im se dovoljno približim. Prošla sam pored skupine od četvero učenika i nisam razumjela ništa. Nastavila sam dalje prema sportskoj dvorani i onda sam se probudila. Valjda. Mislim da je bilo još koječega ali ovo je sve čega se sjećam.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
jela sam pohani šnicl i došla je neka mala maca pa sam i njoj dala
braco mlađi me učio voziti plastični skateboard
i malog nekog tigrića prije koj dan
sva sam mačksta neka
braco mlađi me učio voziti plastični skateboard
i malog nekog tigrića prije koj dan
sva sam mačksta neka
mačke i mačke i maumaumau jebene mačke. i to jer me mali dlakavi sadist budio sto puta u noći. osveta zbog crvenog botuna
- touch_me_iM_sick
ubijala sam ljude okolo aparatom za gasenje pozara :/
...sanjala sinoc neki bolesni seks ;((( strah me... cccc ovo su sigurno posljedice nejebice...
...život je lijep... (:
oće nejebica udrit na psihu,mamicujoj
sanjala sam bijele starke..
i kolače već dvi noći
i kolače već dvi noći
tako je jedna zena sanjala, pa joj zub ispaowave je napisao/la:oće nejebica udrit na psihu,mamicujoj
i kolače već dvi noći
...život je lijep... (:
ojadnatisan, đe ću krezuba 
pa jel bolje da ti zub ispadne, nego da patis od nejebice' ha jawave je napisao/la:ojadnatisan, đe ću krezuba
...život je lijep... (:
nu, pa neam mliječne zube da će ponovo izrest..a pojebat se moš kad god...fijufić
hahaahahhaahawave je napisao/la:nu, pa neam mliječne zube da će ponovo izrest..a pojebat se moš kad god...fijufić
...život je lijep... (:
sanjala sam nedavno da mi je zubar reko da mi mora kutnjak vadit. i onda sam se gledala na ogladalo ocel se to vidit.
sta to znaci? te izjave nema u sanjaricama. bilo bi zgodno da mi je ispao pa da nadjem znacenje.
sta to znaci? te izjave nema u sanjaricama. bilo bi zgodno da mi je ispao pa da nadjem znacenje.
- The Bite of Madness
- Ja sam: biseksualka
Pučke sanjarice definiraju gubitak zuba kao smrt u obitelji. Iz osobnog iskustva znam da je to netočno.mrav je napisao/la:sanjala sam nedavno da mi je zubar reko da mi mora kutnjak vadit. i onda sam se gledala na ogladalo ocel se to vidit.
Nego ajmo ovako: sve što sanjaš to si ti. Dakle, zubar je tvoj razumni, ekspertni dio i kaže ti da ćeš nešto morati žrtvovati. Žrtva nije velika, a nakon toga moći ćeš se pogledati u ogledalo. Znamo što znači fraza 'mogu se pogledati u ogledalo', jel?
Neću tumačiti sve snove ovdje, a pogotovo ne detaljno jer nemam dovoljno vremena, ali mogu ponešto, s vremena na vrijeme.