-ne moraju na posao
-ne moraju na predavanje
-ne uce za ispit
-ne dolaze doma sa nekog partya
nije mi jasno
zelim spavati :/
voze se u tramvajima! pogotovo ovi u kategoriji >60. dovraga i besplatni pokazi!Zita je napisao/la:..vise saznati sto to ljudi rade u 7 ujutro ako:
-ne moraju na posao
-ne moraju na predavanje
-ne uce za ispit
-ne dolaze doma sa nekog partya
nije mi jasno
zelim spavati :/

sta imaju raditi na placu ako su im pemzije male!Alba Avis je napisao/la: To da su u mirovini to ne znači da moraju biti isključeni i ništa ne obavljati, oni isto trebaju na plac, kod doktora
naravno da nisu sposobni, a opet vozeAlba Avis je napisao/la: tramvaj im je ionako jedino prijevozno sredstvo jer neki već i nisu sposobi da upravljaju vozila, drugi pak možda nemaju love za bengu, ne vjerujem da im vožnja tramvajem predstavlja takav užitak kako većina nas to percipira.
molim da me se pri prvim znakovima takovog ponasanja - utuce!Alba Avis je napisao/la: Uostalom, svi ćemo mi kad-tad doći u njihove godine i kaj fakat možeš jamčit za sebe da se nećeš vozikat.

Pa da, po takvome im je onda jedino mjesto pred pučkom kuhinjom, penzije su male i odakle im opće pravo da pomisle ići na plac i potražiti nešto jeftinije ili neku lošiju robu za manju cijenu, odakle im opće pravo da idu od dućan do dućana i traže što je na akciji kako bi što više prištedili.phos je napisao/la: sta imaju raditi na placu ako su im pemzije male!
Doktor? Ma kakvi doktor, ima da se zaključaju u stan i čekaju da im što prije boleština i smrt pokucaju na vrata. Zasigurno većina njih nije radila, nije ništa uplaćivala u državni proračun i ne zaslužuju tako opsežni i sveobuhvatni zdravstveni sustav kao što je u Hrvatskoj.phos je napisao/la:kod doktora-da. to im je omiljeno mjesto za izlaske koliko primjetih.
boje se da nece dozivjeti hajlenderskih 300 god. zabogamiloga-ta nisu kornjace!
i onda nju (baku od 90 i kusur) "nesto steze u krizima" (!!!!!) neka ju netko osvjesti! ima skoro stoljece.normalno da ju ziga u krizima!!!
Da, 99% prometnih nezgoda su prouzrokovali stariji od 65. Em ludo i brzo voze em nepravilno skreću, učestalo se pod utjecajem alkohola, ponekad nešto i zapale i tsl. Prave prirodne katastrofe, najbolje bi bilo da smo kao nomadi, oni kad više nisu vidjeli nikakvu korist od starije osobe, u tom slučaju su je smaknuli i poslali u vječnost.phos je napisao/la:naravno da nisu sposobni, a opet vozedaje zmigavac lijevo, a skrece desno. zbunjuju me u prometu jer gledam, kamo ce skrenuti...(s lijeve strane stoji konteiner za papir!).
Pridužujem se tvojim molitvama.phos je napisao/la: molim da me se pri prvim znakovima takovog ponasanja - utuce!

postavim ti ja smjer pa penjicall_me je napisao/la:se penjat po stijenama. kako je to jebeno uzbudljivo i napeto, kamen pod prstima i misici. savrseno.

vec sam si surfala tecajmrvica je napisao/la:postavim ti ja smjer pa penjicall_me je napisao/la:se penjat po stijenama. kako je to jebeno uzbudljivo i napeto, kamen pod prstima i misici. savrseno.

da,izgleda atraktivno al je fizicki i psihicki zahtjevno..lijepo da se netko ineresira za taj sport obicno nas samtraju luđacimacall_me je napisao/la:vec sam si surfala tecajmrvica je napisao/la:postavim ti ja smjer pa penjicall_me je napisao/la:se penjat po stijenama. kako je to jebeno uzbudljivo i napeto, kamen pod prstima i misici. savrseno....a sjajno izgleda jebemu...ja bi sve nesto da je prstima doticat...

pih.. sa 610 kn dođe do miliona... eto što ti znači bit peglačica!Peglam_subotom je napisao/la:Neki veliki dobitak na lotu.... Bila bih jako zahvalna....