jednog lijepog dana, a možda još i prije...
-
23.prosinac
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
jednog lijepog dana, a možda još i prije...
Pozdrav svima, došla sam ovdje u nadi da ću upoznati neku dragu i simpatičnu osobu, za prijateljstvo ili tko zna ... Malo sam nova(stara) u svemu ovome i neznam odakle da počnem.. Imam 24g i ljubav koju još nemam.. 
Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način.
- killer_cupcake
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Kontakt:
Re: jednog lijepog dana, a možda još i prije...
hellooooo
we have all heard what we wanted to hear, truth that sounds right to our ears
-
23.prosinac
hvala na pozdravima
može mi netko ukratko objasniti kako ovo funkcionira, na koji način mogu pogledati nečiji profil i može li se to uopče.. kako da se javim nekom ili sve ide putem pisanja postova na različite teme ?? ..

može mi netko ukratko objasniti kako ovo funkcionira, na koji način mogu pogledati nečiji profil i može li se to uopče.. kako da se javim nekom ili sve ide putem pisanja postova na različite teme ?? ..
Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način.
- didi0gisele
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Welcome!!!!
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.
- jane connor
- Ja sam: biseksualka
velkam
Imaš ispod posta za kliknuti na nečiji profil,imaš i crol@net.work u gornjem desnom kutu stranice,tamo imaš chat i profile,malo pogledaj di ko i kaj pa ti bude jasnije 
Enjoy
Enjoy
"Any fool can risk her life. It takes a hero to risk her heart"
Don't just think,FIGHT!
Don't just think,FIGHT!
-
23.prosinac
Lijepi pozdrav svima, samo sam htjela podijeliti sa vama da sam sretno zaljubljena
nije cura sa ovog foruma, ali to ne umanjuje činjenicu, jer vas i ovdje često čitam, jer ima puno pametnih savjeta za pročitati i primijeniti
Kad se samo sjetim kako je sve počelo, nije ni jedna od nas dvije spomenula da je lez, ali malo po malo i evo gdje smo sad.. No, da sad neidem u detalje, jedva čekam da se opet vidimo (nismo čak ni iz istog grada), ali tolko se volimo da se neda riječima opisati
Držite svi fige da ovo sve uspije, i da naša ljubav bude jača od svih prepreka koje nas čekaju, pozzz

nije cura sa ovog foruma, ali to ne umanjuje činjenicu, jer vas i ovdje često čitam, jer ima puno pametnih savjeta za pročitati i primijeniti
Kad se samo sjetim kako je sve počelo, nije ni jedna od nas dvije spomenula da je lez, ali malo po malo i evo gdje smo sad.. No, da sad neidem u detalje, jedva čekam da se opet vidimo (nismo čak ni iz istog grada), ali tolko se volimo da se neda riječima opisati
Držite svi fige da ovo sve uspije, i da naša ljubav bude jača od svih prepreka koje nas čekaju, pozzz