E to je nejebica. Cipele dolaze u paru, znači da želiš ostvariti vezu. Bijela boja - čistoća. Vjerojatno ne doslovna nevinost, nego poštenje tj. da nema muljaža. Kolači - čezneš za slatkim osjećajima. Mačke iz prethodnih snova - želja za nježnošću. Šnicla i meso uopće - seks.wave je napisao/la: sanjala sam bijele starke..
i kolače već dvi noći
Što ste zadnje sanjali?
- The Bite of Madness
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
Re: Što ste zadnje sanjali?
- The Bite of Madness
Da. Sve što sanjaš to si ti, samu sebe pljuješ i osjećaš se kao đubre i kreten, kad se uhvatiš da virtualu uzimaš suviše ozbiljno i kad trošiš previše vremena na forumske zajebancije. Znaš dobro da nema smisla tražiti skrivena značenja u raznim upisima, jer ionako je sve iluzorno. S druge strane, nije da nema određene simbolike (kao u literaturi, bajkama i dječjim igrama), ali čemu se gnjaviti s time?phos je napisao/la:sanjala sam da je invalidna otvorila temu u kojoj me popljuvala ko zadnje djeubre
onda sam napisala post od 658 kartica i kliknula na send, ali mi je javilo da nemam prava pisati po temi jer sam kreten. to me dodatno razljutilo pa sam kontaktirala Gadafija.
i onda je sve oslo u krivi rukavac. pojavili se i dinosauri i gadafi (jahao na tiranorexu) i vojska i guliver i vuk iz crvenkapice.
mislim da je bilo nesto u veceri koju sam jela, jer inace imam skoro normalan mozak.
- The Bite of Madness
Pripazi na zglob i šaku. Čujem da se nekim ljudima od pretjeranog klikanja miša i kucanja tastature desio sindrom karpalnog tunela.PicajzLa je napisao/la:da naganjam žohara po stanu. imao je ogromne pipke s kojima mi se omotao oko ruke. fujkač.
Krvavu osobu na poslu i zadnje što je rekla bilo je Udario me!
Ko? šta? di? ne znam ...samo znam da sam posli tog sna nakon uru vrimena primila gadan poziv
Ko? šta? di? ne znam ...samo znam da sam posli tog sna nakon uru vrimena primila gadan poziv
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
The Bite of Madness je napisao/la:E to je nejebica. Cipele dolaze u paru, znači da želiš ostvariti vezu. Bijela boja - čistoća. Vjerojatno ne doslovna nevinost, nego poštenje tj. da nema muljaža. Kolači - čezneš za slatkim osjećajima. Mačke iz prethodnih snova - želja za nježnošću. Šnicla i meso uopće - seks.wave je napisao/la: sanjala sam bijele starke..
i kolače već dvi noći
bome nisi ti ni luda:) u snu sa starkama je bilo i žnjaranja...
The Bite of Madness je napisao/la:Pučke sanjarice definiraju gubitak zuba kao smrt u obitelji. Iz osobnog iskustva znam da je to netočno.mrav je napisao/la:sanjala sam nedavno da mi je zubar reko da mi mora kutnjak vadit. i onda sam se gledala na ogladalo ocel se to vidit.
sta to znaci? te izjave nema u sanjaricama. bilo bi zgodno da mi je ispao pa da nadjem znacenje.
Nego ajmo ovako: sve što sanjaš to si ti. Dakle, zubar je tvoj razumni, ekspertni dio i kaže ti da ćeš nešto morati žrtvovati. Žrtva nije velika, a nakon toga moći ćeš se pogledati u ogledalo. Znamo što znači fraza 'mogu se pogledati u ogledalo', jel?
Neću tumačiti sve snove ovdje, a pogotovo ne detaljno jer nemam dovoljno vremena, ali mogu ponešto, s vremena na vrijeme.
za početak malo praznovjerja... prvi put u novom prostoru pa bi se kao san trebao ostvariti iako nisam prebrojala sve kutove po sobi, a navodno je taj dio neizostavan...
dakle, pripremite se za apokalipsu u zagrebu jer sam sanjala ogoromne podzemne bunkere, ulaz iz ogromne stare vojne zgrade, koji su se punom parom pripremali za prihvat izabranih (među njih sam se i sama utrapila hehehe) jer je bila najavljena opća opasnost uskoro... ostalih se detalja ne sjećam, osim da su se po tuš kabinama motale gole žene
valjda su htjele biti čiste za kataklizmu
dakle, pripremite se za apokalipsu u zagrebu jer sam sanjala ogoromne podzemne bunkere, ulaz iz ogromne stare vojne zgrade, koji su se punom parom pripremali za prihvat izabranih (među njih sam se i sama utrapila hehehe) jer je bila najavljena opća opasnost uskoro... ostalih se detalja ne sjećam, osim da su se po tuš kabinama motale gole žene
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
hvala The Bite .... evo ti još jedan
ima 4 miseca sanjala sam vatrene kugle po podu od sobe i u snu sam zvala cimericu koja se digla i gledala di su kugle... nakraju je zaključila da spavam otvorenih očiju....
prije par dana isto sam sanjala vatrene kugle ali u obliku buće-balota....
ima 4 miseca sanjala sam vatrene kugle po podu od sobe i u snu sam zvala cimericu koja se digla i gledala di su kugle... nakraju je zaključila da spavam otvorenih očiju....
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
- The Bite of Madness
Igras se vatrom. Hej, hej i to sa kakvom.Faithmina je napisao/la:hvala The Bite .... evo ti još jedan
Ostalo stiže na pp.-;)
Snovi kataklizme aludiraju na osobne brige. Snivani svijet uvijek je tvoj svijet, onaj kojeg je izgradila tvoja osobnost. Predosjećaš opasnost, mogućnost da se sruše tvoji...snovi, nade, već postignuti rezultati? Uglavnom, neka vrijednost koju posjeduješ ili misliš da bi mogla posjedovati ugrožena je vanjskim okolnostima, a ti ne pokazuješ tendenciju da se boriš, nego se povlačiš u podzemlje (podsvijest). Ni to nije tako loša opcija, u kriznim situacijama naše podzemlje je mjesto gdje se prestrukturiramo i preslagujemo prioritete. Golotinja je projekcija straha da tvoju nevolju ne zamijete drugi, ali tuš kabine zvuče pozitivno, voda obnavlja životnu energiju, tako da na koncu iz krize možeš izaći jača nego prije. Zamijetim li još štogod, javim.bašja je napisao/la: dakle, pripremite se za apokalipsu u zagrebu jer sam sanjala ogoromne podzemne bunkere, ulaz iz ogromne stare vojne zgrade, koji su se punom parom pripremali za prihvat izabranih (među njih sam se i sama utrapila hehehe) jer je bila najavljena opća opasnost uskoro... ostalih se detalja ne sjećam, osim da su se po tuš kabinama motale gole ženevaljda su htjele biti čiste za kataklizmu
hihih...proročice zloguka...noćas sam sanjala da natežem pimpeka od nekog lika...'mocisina...još mi je i objašnjavo kako to sa dvi ruke da učinim...
The Bite of Madness je napisao/la:Igras se vatrom. Hej, hej i to sa kakvom.Faithmina je napisao/la:hvala The Bite .... evo ti još jedan
prije par dana isto sam sanjala vatrene kugle ali u obliku buće-balota....![]()
Ostalo stiže na pp.-;)
Sanjala sam da profa pjevanja i ja sjedimo skroz blizu i da me stalno gnjavi pitanjima o dečkima.
Nakon nekog vremena sam popizdila i zaderala se: "JAAA SAAAAM LEZBIJKA!", na što me ona svom snagom odgurnula od sebe.
Stressssss
Značenje izgleda vrlo jasno, ali nije : D
Nakon nekog vremena sam popizdila i zaderala se: "JAAA SAAAAM LEZBIJKA!", na što me ona svom snagom odgurnula od sebe.
Stressssss

▲ v o l c a n o ▲
znacenje nije jasno? znaci, nisi zaljubljena u njuFusion je napisao/la:Sanjala sam da profa pjevanja i ja sjedimo skroz blizu i da me stalno gnjavi pitanjima o dečkima.
Stressssss
Nooo, osim što joj se divim kao stručnjaku. Mogla bi mi biti mama, a mame mi nisu privlačne.
Više sam mislila da značenje izgleda kao da se bojim kako će reagirati kad sazna obzirom da je toliko cijenim, a realno joj se ne bojim reći ako ikad dođe do takvog razgovora
Više sam mislila da značenje izgleda kao da se bojim kako će reagirati kad sazna obzirom da je toliko cijenim, a realno joj se ne bojim reći ako ikad dođe do takvog razgovora

▲ v o l c a n o ▲
ja sam se salila o zaljubljenosti.
mislim da se apsolutno nista nece dogoditi nakon sto joj kazes. na koncu, zasto bi se dogodilo? samo ces joj biti jos draza
.
mislim da se apsolutno nista nece dogoditi nakon sto joj kazes. na koncu, zasto bi se dogodilo? samo ces joj biti jos draza
jesam dijete drago, ucenice moja...pa, sto mi se ranije nisi povjerila...
- Pi
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi

To sam vidjela prije spavanja. Posljedično sam to i sanjala. Samo nije bila grafika u boji, nego outlines. I ovi dijelovi tijela su se vrtjeli oko mozga kao na onom kolu sreće što je bilo ilustracija na TV kalendaru prije 10ak godina. Kolo sreće se okreće ili tako nešto je bio naslov. Negdje pri kraju tog okretanja kola sreće od dijelova ljudi, usna sluznica mi se osušila i atrofirala, bakterije nabujale i zubi počeli ispadati. Prokleta Venus Williams i njen Sjorgenov sindrom prije spavanja.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
gotovo s mačka, sanjala ćuku noćas, neki flafi žutkasi, kako sam ga ja mazila tak se on treso od uživanja 
-
Plague
ušla sam u trafiku kupit pivu. na ulazu je zasvirala ova stvar, a kad sam se dogurala do pulta, za njim je stajao dean winchester i upucavao mi se.
- touch_me_iM_sick
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
monicu belluci, jao evo sad bi natrag u krevet.
Kolega s posla koji se vratio iz Amerike s pistoljem, propucao meni prsni kos, a brata kroz glavu. I lezim na podu i istjece iz mene potok i slusam njega kako mi prica: "Tebe sam upucao taman pored srca, a njega taman pored mozga pa cemo vidjet hocete li oboje prezivit to taman. Kako uzbudljivo!"
Probudio me pljusak.
Onda sam radila kao nova konobarica u Bacchusu i nije bilo nikoga od gostiju, a sam pogledala iza nekog zida i tamo ih je sest vec cekalo odavno. Ispricavala sam se svima na cekanju i uzela narudzbe bez papirica, kao zapamtit cu, onda se nisam mogla sjetit nicega osim da je neko narucio caffe lait, ali nisu mi pokazali kako se rukuje aparatom za kavu. Popizdila sam i dala otkaz
Probudio me pljusak.
Onda sam radila kao nova konobarica u Bacchusu i nije bilo nikoga od gostiju, a sam pogledala iza nekog zida i tamo ih je sest vec cekalo odavno. Ispricavala sam se svima na cekanju i uzela narudzbe bez papirica, kao zapamtit cu, onda se nisam mogla sjetit nicega osim da je neko narucio caffe lait, ali nisu mi pokazali kako se rukuje aparatom za kavu. Popizdila sam i dala otkaz
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
da pusim pishu od nekog decka nasred splitskih prokurativa.
:/
ex invalid_user
-
Mia.
- Kontakt:
da smo bili u nekoj zemlji sa predivnim morem, doplivali smo do tamo.prvo smo bili negdje na Jadranu.
bili smo umorni, uspjeli smo ući u neku hotelčinu sa osam zvjezdica i malo si odspavali.
onda sam ja išla piškiti i u to su došli ljudi iz sobe.moja sestra da ih šarmira je počela pričati s njima na meksičkom (?).
onda smo otišli na trafiku, kupili Montana sendviče i skandi križaljke.
i tak.
bili smo umorni, uspjeli smo ući u neku hotelčinu sa osam zvjezdica i malo si odspavali.
onda sam ja išla piškiti i u to su došli ljudi iz sobe.moja sestra da ih šarmira je počela pričati s njima na meksičkom (?).
onda smo otišli na trafiku, kupili Montana sendviče i skandi križaljke.
i tak.
Stay tuned.
neki strange sex s nekim poznanicama.
- The Bite of Madness
wave je napisao/la:hihih...proročice zloguka...noćas sam sanjala da natežem pimpeka od nekog lika...'mocisina...još mi je i objašnjavo kako to sa dvi ruke da učinim...
Snovi s penisom u glavnoj ulozi.invalid_user je napisao/la:da pusim pishu od nekog decka nasred splitskih prokurativa.:/
Veoma rijetko penis u snovima ima otvoreno seksualno značenje, obično nastupa kao simbol plodnosti i kreativnosti, nešto kao indijski lingam.
U prvom citiranom snu igra s penisom vjerojatno znači kreativnu igru. Kako se pojavljuje nepoznati muški lik, a on u ženskim snovima reprezentira animusa tj. tendenciju za budućnost snivačice, može se uzeti da će wave uskoro demonstrirati pred drugima svoju ekpertnost na nekom kreativnom području.
Invalidkin san nastupa na drugoj semantičkoj razini. S obzirom da se može precizno prevesti u uopćepoznatu retoričku frazu 'popuši mi', vjerojatno je da će uskoro nekoga dosta grubo otpiliti, a moguće je da će rečeni potez izvesti pred brojnom publikom.
- The Bite of Madness
touch_me_iM_sick je napisao/la:monicu belluci, jao evo sad bi natrag u krevet.
Ovo su tipični snovi ispunjenja želja, podsvijest kroz san omogućuje snivaču satisfakciju koju priželjkuje u realnosti, u ovom sučaju radi se o zadovoljenju nagonskih potreba.call_me je napisao/la:neki strange sex s nekim poznanicama.
- The Bite of Madness
Snivani likovi uvijek predstavljaju psihičke instance samog sanjača. Jedina su iznimka snovi prekognicije, koji se međutim javljaju iznimno rijetko.Fusion je napisao/la:Sanjala sam da profa pjevanja i ja sjedimo skroz blizu i da me stalno gnjavi pitanjima o dečkima.
Stressssss
Profa iz sna reprezent je ekspertnog, zrelijeg i mudrijeg dijela osobnosti, a donekle predstavlja i rad super-ega. Uglavnom, radi se o racionalnom preispitivanju seksualnosti, a nameće se stav da je možda bolje ostaviti neke detalje u okviru privatnosti tj. super-ego sanjačice opire se ideji nametljivog outanja.
Zadnja izmjena: The Bite of Madness, dana/u 06 ruj 2011 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
Plague
@bite of madness - riddle me this:

PicajzLa je napisao/la:sanjala sam da mi ona stvar izgleda kao facehugger. objašnjavala sam nekome kako hendlati to i kako je sastaviti nakon uporabe.