Koji bi radje ucile i zasto?
Koje skole stranih jezika bi mi mogle preporuciti u Zagrebu?
Hvala!
poslovno isplativiji mislim da je još uvijek njemačkiinani je napisao/la:Koji od ovih jezika vam se cini poslovno isplativiji?
Koji bi radje ucile i zasto?
Koje skole stranih jezika bi mi mogle preporuciti u Zagrebu?
Hvala!
inani je napisao/la:Hvala na odgovorima.Ruski i engleski znam, talijanski pocetno (A2). I meni je francuski ljepsi i puno manje ljudi ga zna (u turizmu pogotovo), ali mi se cini da je njemacki jos uvijek isplativiji jer su nasi tradicionalno vezaniji za Austriju i Njemacku, a ne toliko za Francusku. Gledala sam skole na netu i ako bih upisivala francuski, definitivno bih isla u Francusku alijansku, a za njemacki sam suzila izbor na nekoliko skola: Berlitz, Sova, Vodnikova. Da, puno je bolje kad su grupe manje jer je lakse uciti, a sto se tice predznanja - njemacki nisam nikad ucila, francuski u osnovnoj, ali se skoro nicega ne sjecam.
JanaFern je napisao/la:aj šta se praviš pametna!
pa valjda Bajs zna! ako Kosor zna da smo izašli iz krize, onda i Bajs zna da će bogati Rusi dolazit na naš biser!
i dalje stojim kod toga da razmisliš o Češkom....
inani je napisao/la:Tnx, Pinach!
Ajoj, oprosti!!!pihach je napisao/la:inani je napisao/la:Tnx, Pinach!![]()
za nestudente - Cijena tečaja iznosi 1.250,00 kn ako je uplata jednokratna, odnosno 1.380,00 kn ako je uplata u ratama (tri). Upisi u zimski semestar šk. god.2011/2012 početi će od 05.09. i trajati do 23.09. 2011. god., svakim danom osim subote i nedjelje, od 10 do 18 sati u SD “Cvjetno naselje”, Odranska 8. Početak nastave predviđen je za 26.09.2011.
Tebi ništa ne promakne, ono fktJanaFern je napisao/la:Pinach
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prejako!!!!
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck