Kissing Jessica Stein-presmisnooo cjeli fim se njih dve glasaju ko grlice
ali bound...uhh ..najs
meni se jako svidio. doduse, ja inace volim filmove johna saylesa. "passion fish" je jos jedan njegov koji preporucujem, nije lezbijski nego o prijateljstvu dvije zene.Girl from Mars je napisao/la:Lianna 1983
http://www.imdb.com/title/tt0085838/
Majketi! Od tog filma sam se oporavljala 2 tjedna.roadkill je napisao/la:onda morate baciti oko na Sister My Sister. Ko zna, mozda postanete str8.

, ali sam zato tu scenu vrtila prekonekoliko puta. : DAwww, tek sam sad ovo pročitala. <3Broken Down Angel je napisao/la:mojtv.hr: - Svi koju su radili na filmu 'Black Swan' (redatelj Darren Aranofsky) bili su zabrinuti oko toga kakav profil ljudi će uistinu željeti pogledati taj film. Zanimalo ih je kako uopće muški rod natjerati da pogledaju film o baletu te kako uopće natjerati djevojke da pogledaju triler.Odgovor je bio vrlo jasan, film treba sadržavati lezbijske sexy scene. To je ono što svi uvijek žele vidjeti - zaključila je glumica Natalie Portman, koja tumači i naslovnu ulogu u filmu. Sudeći prema riječima popularne glumice, mračna ljubavno-lezbijska scena je zapravo mamac i vrlo mudar marketinški trik za uspješno privlačenje publike.

roadkill, pretjerala si.roadkill je napisao/la: onda morate baciti oko na Sister My Sister. Ko zna, mozda postanete str8.
pihach je napisao/la:kaj sam ja jedina lezba kojoj je Imagine me and you shit crap?
naj - monster![]()
(sucker za stradanje glavnog lika)

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
pogledala sam to večeras. postao mi je presladak čim su me one dvije prestale nervirat.Fusion je napisao/la:Prije 2 dana sam pogledala Fucking Åmål (Lukas Moodysson, 1998.) i ostala oduševljena.