Zasto toliko puta moram gledati razne verzije Bridget Jones kad je samo jedna, zasto?
Zadnji odgledani film - ocijenite
- pihach
- Status: U vezi
- Kontakt:
Re: zadnji odgledani film-ocjenite
Bridesmaids.
Zasto toliko puta moram gledati razne verzije Bridget Jones kad je samo jedna, zasto?

Meni se činilo da su više ciljale na žensku verziju filma The Hangover.
Bridesmaids mi je puno bolji, tbh. Nikad neću shvatiti kako i zašto je ona debilana bila nominirana za onoliko nagrada. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
to ženska verzija Hangover-a??? pliz A! to je sranje od filma s dvije dobre fore....ariadne je napisao/la:Meni se činilo da su više ciljale na žensku verziju filma The Hangover.Bridesmaids mi je puno bolji, tbh. Nikad neću shvatiti kako i zašto je ona debilana bila nominirana za onoliko nagrada.
ot. Bad teacher - 4/10 - cameron diaz vuče van tu tkz. komediju...
-
Gost
Scene u salonu vjenčanica su nešto najodurnije ikada!
Žene ne bi trebale +++++ nasred ulice i u umivaonike, čak ni na filmu. :/
Žene ne bi trebale +++++ nasred ulice i u umivaonike, čak ni na filmu. :/
a sta je to na +++++ ?
-
Gost
Na, vidi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jrb7_XII ... re=related[/youtube]
Jackass humor. Bljak.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jrb7_XII ... re=related[/youtube]
Jackass humor. Bljak.
pa dobro sad
ne cini se tako strasno. bar meni 
Dobro, ni meni se ta scena nije svidjela al sve ostalo je bilo dobro, IMO. Neću zbog jedne scene reć da je cijeli film sranje. Pun slightly intended. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
da bi taj film bio u rangu hungovera treba totalno drugačija priča i totalno drugačiji likovi....
jel tko gledao moju predragu MILU
i justina??

jel tko gledao moju predragu MILU

Da. I loše je. 
Ovo je najbolje što možeš smislit? Malo sam razočarana.JanaFern je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rachel ti je loša!![]()
Nemam ja ništa protiv Mile, pogotovo ne protiv Justina, ali film mi je bio bezveze.
- pihach
- Kontakt:
Jeste se uskokodakale...
Prevoditeljica.
Razocarana sam. Ja sam ocekivala da ce ga Kidman koknuti i zavrsiti na dozivotnoj robiji, a ovo je prelame!
Prevoditeljica.
Razocarana sam. Ja sam ocekivala da ce ga Kidman koknuti i zavrsiti na dozivotnoj robiji, a ovo je prelame!
- inani
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
Piter fm (Питер fm) (2006) 9/10
Slatka romanticna komedija o dvoje mladih koje poveze izgubljeni mobitel. Film je posvecen ljubavi prema ljubavi, ali i prema gradu - Sankt Petersburgu. Upoznavajuci likove, upoznajemo i grad. Trazeci jedno drugo glavni likovi nastoje usmjeriti svoje zivote, pronaci srecu, ne onu koja im je nametnuta i koja se cini logicnim izborom, nego neku novu i do tad nepoznatu. Simpatican i lagan film.
Frost/Nixon (2008) 6/10
Nije lose, ali u nekim dijelovima dosadno. Radnja se vrti oko intervjua sa bivsim predsjednikom Nixonom, priprema novinara Frosta za velike izjave o aferi Watergate, a svodi se na igru zivaca u kojoj Frost ipak izlazi kao pobjednik.
Nekoć braća (2010) 9/10
Jako dobro napravljeno. Topla ljudska prica ma koliko god osporavali Divceve izjave. Dobivamo uvid u zivote dvojice sportasa koji su dijelili sve unutar jedne, kako se cinilo, jake drzave i reprezentacije, a onda ih je podijelio i razdvojio rat. Ovo nema veze sa kritikom filma, ali Divac je prezgodan!
Diši duboko (2004) 8/10
Odlicni Mira Furlan i Bogdan Diklic (koji na neki nacin i izvlace citav film) u ulogama roditelja cure koja se nakon susreta sa deckovom sestrom zaljubi u nju. Zamrseni odnosi, lude zivotne situacije, ponekad i malo zbunjujuca radnja/odnosi. Cudan kraj.
Paris, Je T“aime (2006) 11/10
Odlican, prekrasan film!! Obozavam ovakve filmove.
Film o ljubavi satkan od razlicitih i raznih ljubavnih prica smjestenih u Pariz, grad ljubavi. Svaka prica je ispricana na svoj nacin (na filmu je radilo 20 rezisera), smjestena u drugi kvart te na taj nacin upoznajemo grad, osobitosti pojedinog kvarta, raznih ljudi, razlicitih profila, zivotnih prica, razne ljubavne price, razne nacionalnosti. Odlicna glumacka ekipa.
After The Wedding (2006) 10/10
Zanimljiv i intrigantan danski film o cudno isprepletenim zivotnim putevima. Pun kontasta, iznenadjujucih prica povezanih nekim davnim vezama, raspleta koje ne ocekujemo, skandinavski hladno, ali opet nekako toplo ispricana prica o ljudskoj humanosti i zelji za pomaganjem djeci, prica koja je srediste oko koje se prepricava i odvija prica o glavnim junacima, davno zavrsenim ljubavnim odnosima cije posljedice se otkrivaju na vjencanju te ta, vanjska prica zaokruzuje i nadopunjava pricu o humanosti.
Ameli (2001) 9/10
Slatko!
Nakon gledanja ovakvog filma osjecate kao da je zivot tako jednostavan, simpatican, pun pozitivne energije, bez problema jer su svi problemi rjesivi. Djecji pogled na svijet, pun neiskvarenosti, malo sramezljivosti, zelje za pomaganjem, uljepsavanjem dana nekome drugome, za uzivanjem u malim stvarima - zivis svoj film, ali i uzivas u usrecivanju drugih. Kraj mi je nekako prejednostavan, ali je sve ostalo odlicno.
Go West (2005) 6/10
Tuzan film o mjesovitom gay paru u ratnom Sarajevu. Tezinu njihovog polozaja otezava ne samo njihova orijentacija, nego i cinjenica da je jedan pravoslavac, a drugi musliman. Odlicna glumacka ekipa, zanimljiva simbolika, ali filmu nekako fali soli, kao da je losija verzija Planine Brokeback, iako ima potencijala, ali se radnja nekako razvodnila, negdje prema kraju filma se izgubila nit vodilja tako da je kraj nekako vec vidjen i predvidljiv.
Slatka romanticna komedija o dvoje mladih koje poveze izgubljeni mobitel. Film je posvecen ljubavi prema ljubavi, ali i prema gradu - Sankt Petersburgu. Upoznavajuci likove, upoznajemo i grad. Trazeci jedno drugo glavni likovi nastoje usmjeriti svoje zivote, pronaci srecu, ne onu koja im je nametnuta i koja se cini logicnim izborom, nego neku novu i do tad nepoznatu. Simpatican i lagan film.
Frost/Nixon (2008) 6/10
Nije lose, ali u nekim dijelovima dosadno. Radnja se vrti oko intervjua sa bivsim predsjednikom Nixonom, priprema novinara Frosta za velike izjave o aferi Watergate, a svodi se na igru zivaca u kojoj Frost ipak izlazi kao pobjednik.
Nekoć braća (2010) 9/10
Jako dobro napravljeno. Topla ljudska prica ma koliko god osporavali Divceve izjave. Dobivamo uvid u zivote dvojice sportasa koji su dijelili sve unutar jedne, kako se cinilo, jake drzave i reprezentacije, a onda ih je podijelio i razdvojio rat. Ovo nema veze sa kritikom filma, ali Divac je prezgodan!
Diši duboko (2004) 8/10
Odlicni Mira Furlan i Bogdan Diklic (koji na neki nacin i izvlace citav film) u ulogama roditelja cure koja se nakon susreta sa deckovom sestrom zaljubi u nju. Zamrseni odnosi, lude zivotne situacije, ponekad i malo zbunjujuca radnja/odnosi. Cudan kraj.
Paris, Je T“aime (2006) 11/10
Odlican, prekrasan film!! Obozavam ovakve filmove.
After The Wedding (2006) 10/10
Zanimljiv i intrigantan danski film o cudno isprepletenim zivotnim putevima. Pun kontasta, iznenadjujucih prica povezanih nekim davnim vezama, raspleta koje ne ocekujemo, skandinavski hladno, ali opet nekako toplo ispricana prica o ljudskoj humanosti i zelji za pomaganjem djeci, prica koja je srediste oko koje se prepricava i odvija prica o glavnim junacima, davno zavrsenim ljubavnim odnosima cije posljedice se otkrivaju na vjencanju te ta, vanjska prica zaokruzuje i nadopunjava pricu o humanosti.
Ameli (2001) 9/10
Slatko!
Go West (2005) 6/10
Tuzan film o mjesovitom gay paru u ratnom Sarajevu. Tezinu njihovog polozaja otezava ne samo njihova orijentacija, nego i cinjenica da je jedan pravoslavac, a drugi musliman. Odlicna glumacka ekipa, zanimljiva simbolika, ali filmu nekako fali soli, kao da je losija verzija Planine Brokeback, iako ima potencijala, ali se radnja nekako razvodnila, negdje prema kraju filma se izgubila nit vodilja tako da je kraj nekako vec vidjen i predvidljiv.
... 
- pihach
- Kontakt:
Scream 4 - gledala sam samo zato sto sam prva tri isto gledala. Boze, kojih potracenih sat i pol, le le.
@inani - meni je Nekoc braca so-so. Ne fasciniraju me takve price, valjda zasicenje tim zanrom.
Zasto mi je After the wedding poznat? Hm..
Amelie je najljepsi film svih vremena i da nije bilo La vita e bella, dobio bi oscara!
Moram sad... povlacis me za prst!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3S0LNGA2 ... re=related[/youtube]
@inani - meni je Nekoc braca so-so. Ne fasciniraju me takve price, valjda zasicenje tim zanrom.
Zasto mi je After the wedding poznat? Hm..
Amelie je najljepsi film svih vremena i da nije bilo La vita e bella, dobio bi oscara!
Moram sad... povlacis me za prst!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3S0LNGA2 ... re=related[/youtube]
da, oke je filmić...shizika je napisao/la:Friends with Benefits - Neloš... 6/10
aj ne kenjaj, film je prolazan!ariadne je napisao/la:Ovo je najbolje što možeš smislit? Malo sam razočarana.JanaFern je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rachel ti je loša!![]()
![]()
![]()
Nemam ja ništa protiv Mile, pogotovo ne protiv Justina, ali film mi je bio bezveze.
That's hardly a compliment.
Prolazan je, ali nije dobar. :p
...život je lijep... (:
Belle de jour (1967)
Director: Luis Buñuel

Lijepa Séverine iz monotonije bračnog života i buržoazijske praznine pronalazi izlaz u egzibicionizmu - java ili san, pitanje je sad?
Navodno se ni sam redatelj nije izjasnio o granici realnog i irealnog u filmu, stoga je sve prepušteno detaljima i impresiji.
Iz tog razloga ocjenjivanje nema smisla. Uostalom, BDJ zbog mase detalja nije film koji se gleda jednom.
No ono što je sasvim sigurno su zgođušne YSL-ove kreacije, posebno kaputići, u kojima se Catherine kreće kroz tu filmsku avanturu.
Director: Luis Buñuel

Lijepa Séverine iz monotonije bračnog života i buržoazijske praznine pronalazi izlaz u egzibicionizmu - java ili san, pitanje je sad?
Navodno se ni sam redatelj nije izjasnio o granici realnog i irealnog u filmu, stoga je sve prepušteno detaljima i impresiji.
Iz tog razloga ocjenjivanje nema smisla. Uostalom, BDJ zbog mase detalja nije film koji se gleda jednom.
No ono što je sasvim sigurno su zgođušne YSL-ove kreacije, posebno kaputići, u kojima se Catherine kreće kroz tu filmsku avanturu.

▲ v o l c a n o ▲
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
simpica&kjutic.
svidja mi se owen wilson tu i a. brody kao dali
malo sladunjavo pri kraju ali weirdish elementi woody-komedije su kul.
svidja mi se owen wilson tu i a. brody kao dali
malo sladunjavo pri kraju ali weirdish elementi woody-komedije su kul.
ex invalid_user
-
Plague
skroz je dobar. a bojala sam se da ga neću doživit u ulozi intelektualca.invalid_user je napisao/la: svidja mi se owen wilson tu
^Iđen ga i ja večeras gledati u kino. 
* * *
Tillsammans (2000)
Director: Lukas Moodysson
7.5/10

Moodysson mi je skroz drag.
Ima taj dokumentaristički pristup režiji i glumce koji su toliko 'obični' i životni, tako da cjelokupno ostvarenje izgleda vrlo realno,
gotovo bez ikakvih "kozmetičkih" zahvata. Ostaje mi još "Mammoth" za pogledati.
* * *
Midnight In Paris (2011)
Director: Woody Allen
6.5/10

Trebalo mi je neko vrijeme da se oslobodim dojma Wilsonove iritantne i loše, loše, LOŠE kopije samog Woody Allena, nakon toga je manje-više bilo ok.
Film ima nekog šarma, lijepih boja, fotografiju, glazbu, ugodan flow i zanimljivu ideju. Marion je tako slatka
, Rachel cool,
a Brodyju je ovo nakon "Pijanista" valjda prva uloga vrijedna spomena i njegova talenta - kratko, ali simpatično i upečatljivo.
Iako film nema neku dugoročno pamtljivu i čvrstu kemiju, zanimljiva je misao o nerealnoj čežnji za prošlim i budućim vremenima nasuprot što kvalitetnijem življenju svakog trenutka u sadašnjosti.
Vjerujem da bi kvalitetniji protagonist cijelu stvar digao na višu razinu.

* * *
Tillsammans (2000)
Director: Lukas Moodysson
7.5/10

Moodysson mi je skroz drag.
Ima taj dokumentaristički pristup režiji i glumce koji su toliko 'obični' i životni, tako da cjelokupno ostvarenje izgleda vrlo realno,
gotovo bez ikakvih "kozmetičkih" zahvata. Ostaje mi još "Mammoth" za pogledati.
* * *
Midnight In Paris (2011)
Director: Woody Allen
6.5/10

Trebalo mi je neko vrijeme da se oslobodim dojma Wilsonove iritantne i loše, loše, LOŠE kopije samog Woody Allena, nakon toga je manje-više bilo ok.
Film ima nekog šarma, lijepih boja, fotografiju, glazbu, ugodan flow i zanimljivu ideju. Marion je tako slatka
, Rachel cool, a Brodyju je ovo nakon "Pijanista" valjda prva uloga vrijedna spomena i njegova talenta - kratko, ali simpatično i upečatljivo.
Iako film nema neku dugoročno pamtljivu i čvrstu kemiju, zanimljiva je misao o nerealnoj čežnji za prošlim i budućim vremenima nasuprot što kvalitetnijem življenju svakog trenutka u sadašnjosti.
Vjerujem da bi kvalitetniji protagonist cijelu stvar digao na višu razinu.
▲ v o l c a n o ▲
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
meni jednostavno brody (koliko god ga obozavam <3 ) tu nekako nije za ulogu dalija, ne znam ni sama tocno zasto 
evo little something.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iXT2E9Ccc8A[/youtube]
evo little something.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iXT2E9Ccc8A[/youtube]
Zadnja izmjena: Kroacija, dana/u 24 ruj 2011 03:06, ukupno mijenjano 1 put.
ex invalid_user
-
Plague
attack the block
a meni je bilo smiješno.
mislim da će me invalidna sastavit sa zemljom ako joj uvalim još koji film scenarija teenagers vs. aliens. a već dugo nisam gledala faculty.
odličan soundtrack.
a meni je bilo smiješno.
odličan soundtrack.
"I ja takodjer", spanjolski, zivotni. ocjena 10/10.
Tridesetčetverogodišnji Daniel je prvi Evropljanin obolio od Downovog sindroma koji je stekao fakultetsku diplomu. Zapošljava se u socijalnoj službi u Sevilli, gdje upoznaje kolegicu Lauru. Brzo postaju prijatelji i na sebe privlače pažnju drugih radnih kolega i svojih porodica. Njihov jedinstveni odnos zapada u probleme kada se Daniel zaljubljuje u Lauru.
ne sjecam se kada sam zadnji put gledala FILM. nema izmisljotina, efekata, afekata, arstistickih kenjanja. prica, glumci, reziser, i tolika nevjerojatna doza ljudskosti, tolika realna gluma. nista suvisno, nista pateticno. naprosto sjajno ispricana prica, sa sjajnim glumcima. film koji ostaje. ODLICAN.
Tridesetčetverogodišnji Daniel je prvi Evropljanin obolio od Downovog sindroma koji je stekao fakultetsku diplomu. Zapošljava se u socijalnoj službi u Sevilli, gdje upoznaje kolegicu Lauru. Brzo postaju prijatelji i na sebe privlače pažnju drugih radnih kolega i svojih porodica. Njihov jedinstveni odnos zapada u probleme kada se Daniel zaljubljuje u Lauru.
ne sjecam se kada sam zadnji put gledala FILM. nema izmisljotina, efekata, afekata, arstistickih kenjanja. prica, glumci, reziser, i tolika nevjerojatna doza ljudskosti, tolika realna gluma. nista suvisno, nista pateticno. naprosto sjajno ispricana prica, sa sjajnim glumcima. film koji ostaje. ODLICAN.