cd-ovi za uchenje stranih jezika

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
Odgovorite
alex01
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

cd-ovi za uchenje stranih jezika

Post Postao/la alex01 » 23 ruj 2006 19:15

vidjela sam cd-ove za uchenje talijanskog, francuskog i shpanjolskog jezika(odvojeni cd-ovi :cool: ).ima li netko iskustva s takvim vidom uchenja jezika, ono, kako to funkcionira, i isplati li se uzeti(nisu bash jeftini)?
What a difference day made, 24 little hours, brught the sun und the flowers, where there used to be rain.

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 23 ruj 2006 22:38

ja sam uzela wordtran ili tako nesto i uopce ga ne koristim jer fali pola rijeci..
frendica mi je uzela od ponsa i kaze da su dobri. za neke druge marke ne znam, radije koristim knjigu rjecnik.
ako ti trebaju linkovi za neki odredjeni rjecnik online, tj neki odredjeni jezik, napisi. znam dosta izvora.
ex invalid_user

Zita

Post Postao/la Zita » 24 ruj 2006 10:49

tell me more su okej, al bolje ti je skinut ga neta il kupit od ekipe koja ih skida jer su ful preskupi

alex01

Post Postao/la alex01 » 28 ruj 2006 19:59

odustala sam od toga.upisan tecaj talijanskog ::proud::
What a difference day made, 24 little hours, brught the sun und the flowers, where there used to be rain.

Zita

Post Postao/la Zita » 28 ruj 2006 20:01

i to ti je ful pametno
no.. i dalje preporucam tell me more jer je program zbilja odlican!
ja ga koristim kao dopunu tecaju

FatalFemme

Post Postao/la FatalFemme » 29 ruj 2006 10:41

prijateljica koristi ponsov cd i kaze da joj je super, dosta vremena provodi u autu pa ima i cd samo za izgovor, usmena objasnjena lekcija i sl.

dobro rijesenje :)
~YOU HAVE TO DO STUFF THAT AVERAGE PEOPLE DONT UNDERSTAND, BECAUSE THOSE ARE THE ONLY GOOD THINGS~

Odgovorite