...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
O Offtopicu. Razmisljamo o njemu intenzivno.
"for me it is more about seduction than just a pretty face"
Jel onaj Gibonnijev stih ide "jednu svijeću ljubavi zapali za mene" ili "jednu svijeću, ljubavi, zapali za mene".
I o tome zašto mi ovakve stvari padaju na pamet u dva ujutro.
I kako sam glupa jer zbog ovakvih random gluposti koje mi počnu prolazit kroz glavu ne mogu zaspat na miru.
I kako sam još gluplja jer i dalje tu sjedim i pišem o ovome umjesto da odem spavat.
I kako sam glupa jer zbog ovakvih random gluposti koje mi počnu prolazit kroz glavu ne mogu zaspat na miru.
I kako sam još gluplja jer i dalje tu sjedim i pišem o ovome umjesto da odem spavat.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Plague
i ja sam razmišljala o tome i odlučila sam da je ovo prvo i zadovoljila se time.
Odlučila?PicajzLa je napisao/la:
i ja sam razmišljala o tome i odlučila sam da je ovo prvo i zadovoljila se time.
Šta da te netko jednom pita da prevedeš tu pjesmu na engleski i ispadne da si odabrala pogrešnu verziju i onda POTPUNO NARUŠILA UMJETNIČKI INTEGRITET PJESME?
Bi li mogla živjeti s tom spoznajom?
OT
O tome jel uopće postoji riječ "najiskonskije". O čemu ja trabunjam.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Plague
ovo prvo mi je zvučalo ljepše, a nisam ti ja neka pametna da idem razbijat glavu prevelikim analizama pa sam se time zadovoljila.
počela si trabunjat, a kad ti počneš trabunjat, ja znam da je kasno i da bih mogla ić leć.
ili upalit seriju. 
počela si trabunjat, a kad ti počneš trabunjat, ja znam da je kasno i da bih mogla ić leć.
Ma ne razbijam ni ja glavu toliko, samo me zabavlja izmišljanje hipotetskih situacija.
OT
Kak mi je ova Picajzla utrljala sol na ranu jer se i meni gleda serija al imam faks ujutro.
Sad stvarno odoh. Da ne isplašim ljude svojim zombi izgledom sutra više nego što bih trebala.
OT
Kak mi je ova Picajzla utrljala sol na ranu jer se i meni gleda serija al imam faks ujutro.
Sad stvarno odoh. Da ne isplašim ljude svojim zombi izgledom sutra više nego što bih trebala.
nasmijale ste me vas dvi s tom đibinom misterioznom ljubavi
ot:razmisljam kako da u snu osiguram da ne legnem na lijevi obraz - da si ne razdrljim šav, a okrenem se noću stoput, da se vežem?
ot:razmisljam kako da u snu osiguram da ne legnem na lijevi obraz - da si ne razdrljim šav, a okrenem se noću stoput, da se vežem?
a ovi mulac mi je reko da ne smim - ma, neće ništa, i ja picajzlim za džabe 
mojoj mami je danas rođendan... šta da joj kupim? hm....
o stiklama koje sam ostavila na nečijem autu !! :S 
...život je lijep... (:
dal da zaspem
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
mislim si dal su ljudi koji su izmisljali price, ko bolesna braca grimm bili jako mastoviti ili jako bolesni.
i kakve su traume prolazili u zivotu da su osmislili takve bolesnoce.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

Ako se ja dobro sjećam, Grimmovi te priče nisu izmišljali nego samo skupljali i objavljivali već postojeće priče koje su se širile usmenom predajom. Još uvijek imam traume otkad sam saznala o čemu je originalna verzija Crvenkapice.phos je napisao/la:mislim si dal su ljudi koji su izmisljali price, ko bolesna braca grimm bili jako mastoviti ili jako bolesni.
OT
O tome što bih mogla ručat. I kako ću gledat seriju kad me oči peku i hoće mi ispast iz glave. Tak mi i treba kad se bavim glupostima do tri ujutro on a school night.
imas pravo, nisu izmisljali oni.
o.t : razmisljam da napravim pricu za djecu.
do sada postoje price o : vojnicima i ratnicima i princezama i cvijecu i zivotinjama i traktorima i povrcu i bicima nekim cudnim... i sve,... roboti...ali ! ne sjecam se da je netko nacrtao slikovnicu o elektro komponentama
vec znam! prva prica zvat ce se : kurslus, a raditi ce se o svadi uticnice i zica u zidu.
o.t : razmisljam da napravim pricu za djecu.
do sada postoje price o : vojnicima i ratnicima i princezama i cvijecu i zivotinjama i traktorima i povrcu i bicima nekim cudnim... i sve,... roboti...ali ! ne sjecam se da je netko nacrtao slikovnicu o elektro komponentama
vec znam! prva prica zvat ce se : kurslus, a raditi ce se o svadi uticnice i zica u zidu.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

Dal' da odem u 17h na misu u Međugorje, :S i ispovjediti grijehe :S
...život je lijep... (:
- LittleRedRidingHood
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
vrh ideja!phos je napisao/la: ne sjecam se da je netko nacrtao slikovnicu o elektro komponentama
ot. razmisljam o tome kako za 10 minuti napokon pocinje 15 dana odmora..
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
- melted_sun
kako želim onu naušnicu i kako ću udrit đir sama po gradu jer mi se nikoga ne gleda danas
od kud li Fus i Pita čupaju te smile-iće... ne mogu to pratit.. prebrzo mi je...
Da nastavim s poslom i sve dovršim do ponoći ili pak da se spakujem i proveselim. :/
- Jadzia Dax
- Ja sam: lezbijka
kako upalit grijanje u ovom fakin stanu
"53 gostiju"....
Razmisljam....http://www.youtube.com/watch?v=VkmbpiK-ofs
i....
WAF.... ne razmisljam uopste....
Razmisljam....http://www.youtube.com/watch?v=VkmbpiK-ofs
i....
WAF.... ne razmisljam uopste....
"for me it is more about seduction than just a pretty face"
-
divlja.ruza
- Ja sam: lezbijka
ariadne je napisao/la:Jel onaj Gibonnijev stih ide "jednu svijeću ljubavi zapali za mene" ili "jednu svijeću, ljubavi, zapali za mene".
zašto u mojim očima nije normalno ??? a u tvojim je? hmmm
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
-
backspace
o tome da moje ruke ispeku neke palačinke i da onda večerašnju družbu mene i kompadrea nazovem palačinka party. uz mlijeko ili čaj, a za mene čaj s mlijekom 
ona zadnja sinoc je bila cisti visak. a i ona predzadnja, po svemu sudeci.
note to self - glupa si.
note to self - glupa si.
bring your mind into my head...
o karanteni
di sam bila? da li sam bila?
mislim, znam da sam negdje bila.. valjda..
hm.. nije to lako..
mislim, znam da sam negdje bila.. valjda..
hm.. nije to lako..
-
backspace
već duže pokušavam formirati jednu misao. mislim da je to to. time to make some conclusions