kako gledate na koncept: ovo je moja bivsa, sada mi je frendica i super sam s njenom bivsom i sada barim njenu bivsu frendicu?
mislim, nekom je mozda apstraktna cinjenica da npr. ja imam jednu bivsu (freedica moja : D) kao najbolju frendicu vec godinama i da sam super s njezinom bivsom također vec dugo. i da je moja cura takodjer super s njima jer joj je ugodno u njihovom drustvu i jer se znamo zabaviti najjednostavnijim stvarima. i da je meni ugodno u drustvu moje cure također. nekom je to mozda scary, a recimo imao bi definitivno skroz drugaciji dojam da ode samo na jedno pice sa njima/nama.
s druge strane, nisam u nikakvim krugovima gdje bih visila svakodnevno u nekom gej bircu (bila i izdrzala cijelih mjesec dana) i slusala laprdanja tko s kim-tko koga&kako, a primjecujem da je to dosta cesta pojava diljem zagreba i dalmacije
s trece strane
however, predrasude se stvaraju-pa cak i medju tvojom "rasom", jer lezbijke koje stoje doma zbog tko-zna-kojeg straha ili razloga cini se da pucaju krivi dojam na cijelu "zajednicu" samo zbog par tuka koje se potuku ili pojebu nasred Rusha [pucam bezveze primjer]. zbog toga ih je i strah jer vjerojatno misle da su sve nenormalne.
zanima me npr. i postoji li neka od vas koja nikada nije:
- zabrijala
- imala ONS
- bila u vezi
i je li istina da se vecina gej cura u drzavici nam medjusobno poznaje, pa ako ne osobno, makar iz pricica? drzite li se podalje od toga ili ste aktivni po pitanju upoznavanja, brijanja, seksa i cestog zaljubljivanja?
a sto mislite o paru koji izadje van s drustvom jednom u pol godine, a sto o parovima koji bance svakih par dana u dramaticnom (ili ne-dramaticnom) lez drustvu? osobno mislim da sam nasla zlatnu sredinu jer smo i ona i ja papucarke, ali kad su npr. frendovi tu, tesko je ne nabaciti pictionary ili tabu uz pivo ili dva-tri puta mjesecno izici se isplesati negdje. koja je zlatna sredina, according to you?
hm, jesu li generalno lezbe previse djetinjaste?
a nisam ni kavu pila.