MjuZiKKKKKKkkkkk
-
Koko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
smells like brasilian beach, sounds like samba, smooth and easy..... obradili su punk hitove iz 80-tih, a moja najdraza je this is not a love song a i love will tear us apart again.....ma prekrasno, kreativno, slusljivo, opustajuceMalena je napisao/la:opisite malo nouvelle vague.na sta to lici,prispodobite s necim.
svidja mi se gornji izbor glazbe al ne uvijek i stalno.
a znam,znam ove obrade.jako su kulKoko je napisao/la: smells like brasilian beach, sounds like samba, smooth and easy..... obradili su punk hitove iz 80-tih, a moja najdraza je this is not a love song a i love will tear us apart again.....ma prekrasno, kreativno, slusljivo, opustajuce
pink martini sam nedavno otkrila i uzasno su mi simpaticni
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
-
pizza
amon tobin, cujo, kevin yost, diferenz - sve je to tu negdje, recimo.
poveznica je jazz, s tim da amon brije više na neke strojeve i zvukove lanaca, cujo baca na drumm, kevin nabrijava i kombinira s jungleom, a diferenz kombinira jazz s housom, više je chill al zbilja moćan
poveznica je jazz, s tim da amon brije više na neke strojeve i zvukove lanaca, cujo baca na drumm, kevin nabrijava i kombinira s jungleom, a diferenz kombinira jazz s housom, više je chill al zbilja moćan
for a minute there i lost myself...
-
Koko
dankepizza je napisao/la:amon tobin, cujo, kevin yost, diferenz - sve je to tu negdje, recimo.
- gia-84
- Ja sam: ne želim se identificirati
electro, electro pop, electro clash, synth music iz 80tih, drum"n"bass......er detroit techno....jungle...prvenstveno; arfica bambaata, depeche mode, random factor, egyptian lover, model 500, john tejada, david carretta, carl craig, hashim, maggotron, fischerspooner, anthony rother, aux88, drexciya, radiohead, scapegoat wax, legowelt, ladytron,john b, boytronic, solvent, soviet, adult, uhu, gary numan, nitzer ebb, thomson twins, laurent garnier.................blabla..puno, puno...recimo
, glazba mi je vrlo važna stvar u životu...heheh